STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

423797_10150636340041843_340109246842_9768708_328817080_n.jpg

yazık ya :D

bizim teknik ekipten futbolculara fener cok guzel gol attı diye röportaj veriyolar fenerlilere bak elimizden zor kurtuldular diyolar emege saygınız olsun biraz utanmaz herifler

bence tehlikeli hareket değildi..hem semhin arkada olmaı hemde pozisyonun cok havada olmamasından dolayı

Top baya havadaydı be abi, en azından insan boyundaydı top. Tehlikeli hareketde çalabilirdi ama yapmadı.

Top baya havadaydı be abi, en azından insan boyundaydı top. Tehlikeli hareketde çalabilirdi ama yapmadı.

cok ortada bir pozisyondu bence...hakem iyi yönetti maçı..en azından skora etki etmedi isteyerek

sowun golunde tehlikeli hareket var diyebilirdi kesinlikle

ama sow topa vurduktan sonra semih kafasini sokuyor gibi, ondan verdi bence golü

semih biraz daha öne gecebilseydi belki, daha erken sokabisleydi kafasini, belki ...
iyide semih kafayı terddütlede olsa sokmuş. zaten az daha soksaydı sow semihi kaleye sokacaktı. ona ragmen vuruyor genede semihe. gol iptal edilmeliyd.

Hakem maç öncesi burada söylediklerimize göre gayet iyi yönetti utandırdı bizi çok atıp tuttuk :)

..herkes aykuta suc buluyorda bence yanılıyorlar.aykut stoch ve alexi cıkarmakla doğru yaptı..fb resmen 9 kişi oynuyordu..fb liler yok 5-0 bitecek maç berabere bitti diyolar.kendilerini kandırıyorlar.şansımız olsa 3-4 farklı biz kazanırdık maçı...şansa 2 gol butun dengemizi bozdu..

..herkes aykuta suc buluyorda bence yanılıyorlar.aykut stoch ve alexi cıkarmakla doğru yaptı..fb resmen 9 kişi oynuyordu..fb liler yok 5-0 bitecek maç berabere bitti diyolar.kendilerini kandırıyorlar.şansımız olsa 3-4 farklı biz kazanırdık maçı...şansa 2 gol butun dengemizi bozdu..

Bence maçın en büyük hatası Sow-Alex ve özellikle Stoch. Bastıran bir Galatasaray varken tek kontra oyuncusu olan Stoch'u çıkarmak akla zarar. Alex'ide alkışlatmak için çıkardı büyük ihtimal. Tek forvet oynayan Sow'uda ne diye çıkarır bilemiyorum. Aykut'un sardı dört bir yanını korku, başka açıklaması yok abi bunun. :)

trt türkte her cumartesi ve pazar futbol herseydir denilen bir program var

orda bir fenerli yorumcu var, ismini bilmiyorum

baska ilhan mansiz, birde yilmaz vural var

bugun o fenerli yorumcunun halini görmeliydiniz )))

ilhanla baya tartisti bugun

ilhan sowun golunde tehlikeli hareket verebilirdi dedi, adam hemen "sowu kiskaniyorsun" diyor ilhana, ilhan mansiz pek birsey demedi ama yüz ifadesinden belliydi baya sinirlendi. "yok gole lafim yok ama su pozisyonda caliyorsun, burda da calmalisin bence" falan dedi.

sonra serdarin hareketi kirmizi dedi ilhan mansiz, fenerli yorumcu yine "yok daha neler" diye tepki gösterdi ilhana, buna kirmizi nasil verilir diye.

ilhan mansiz "topla alakasi yok, arkadan indiriyor adami, hemde baya sert vuruyor, bence kirmiz, en azindan kirmiziya cok yakin bir sari kart" dedi.

sonra emrenin son pozisyonu sari kartlik, yani atilmaliydi dedi, fenerli yorumcu yine "sari kartlik pozisyon degil" diy ekarsi cikti

sonra fenerli yorumcu "fatih terimi gördünüz mü, iki golden sonra dik durmaya calisti ama icinde sanki yine mi diye geciyordu var ya" dercesine birseyler söyledi ama diger yorumcular pek orali olmadi..))

bu fenerliler yemin ediyorum hep ayni.

adamin morali o kadar bozulmustu ki, her hafta izliyorum o programi, az kalsin aglicakti herif.

1 haftadır ölü gibi dolanıyordum vala iyi geldi bu maç bana kendime geldim uleeen. :D

Bu arada birsey demek istiyorum

Fernando Torres'in degeri 60 milyonsa bizim Elmander'in degeri rahat 120 milyondur :)

Anlayana :yenieek:

Bu arada birsey demek istiyorum

Fernando Torres'in degeri 60 milyonsa bizim Elmander'in degeri rahat 120 milyondur :)

Anlayana :yenieek:

Takıma şu anda verdiği katkı bence pahabiçilemez. :)

totem yapıp izlemedin mi Harun maçı bilmiyorum ama ilk 25 dakika ben yaradana sığınmıştım neler geçti aklımdan Allah biliyor dengemiz bozuk başladık goller bozmadı dengeyi

Vala Harun abi izledinmi maçı sen bugun. Totem yapıyorum diyodun. :)

fb haftaya bursa sonra da ts maçı var bu maçlardan kesin puan kaybeder

Geri
Üst Alt