STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Hiçbir şey olmazdı, bu takımın dağılma gibi bir durumu olamaz. 3-0 olsa 3-2 yapardık, 3-3 yapardık, dağılmazdık.

Sen de bunu yedin. Afiyet olsun.

20 dakikada verdiğimiz pozisyonlara bir bak istersen. Stoch'un Baroni'nin kaçırdıklarına. Onlardan biri gol olsa aynı gazla devam ederlerdi. Hiçbir şey de yapamazdık, yapamıyorduk.

Fener yine balıyla elimizden kurtuldu.Neymiş efendim ilk 20 dakikada 2 gol atınca geri çekilmişler.Çekilmeselermiş o zaman,güçleri ve kondisyonları o kadarına yetti.İkinci yarı Fener diye bir takım bile yok ortada.Şu skora sevinsek mi üzülsek mi bilemedim.Ah o Baros'un son saniyede vurduğu gol olsa.Resmen yıkım olur 1 sene de kendilerine gelemezlerdi.Kaçan golden sonra ben de kendime gelemedim o ayrı:)Kadıköy fobisi yerini seri Kadıköy fetihlerine bırakacak galiba.O yönde sinyaller aldım dün akşam.Kuşların elindeki son kalede yıkılacak bu takdirde:asd:

Okadar pozisyon kacmaz abi cizgiden cikarilan top direkten dönen top , volkanin efsane kurtarisi falan olmayacak her sey bu macta oldu.. bizimkiler santrayi 2-0'da yapti ve sorunda buradaydi aslinda.. bizimkiler bunlar ne yapar acaba diye birbirine sorarken adamlar bi golü buldu sonra balla bir önünde kaldi top vurdu 2 oldu. sonra uyandik ve tarihi fark kacti. 7-2 falan bitmeliydi bu mac..

ARENA'da bile bukadar gol kacirdik biz , tek sorun burada.. klas takimiz diyoruz ama bunlari atacaksin abi. fener bizi böyle kötü yakalasa 5 atar en az. en iyi halimizle herifler 2 atti sansa bala , düsünün yani.

Emre Colak ve Melo rezaletti.

Melo'yu sinirlendirdiler macin basinda adam oynayamadi dogru dürüst , Emre ise artik yedek kulübesinden cikamaz. Aydin formayi kapti diyebiliriz

Geçen senenin skoruna bi bak derim.

ayrica hakemde rezaletti, ilk gol resmen tehlikeli hareket. ujfa ile baros'un pozisyonlarinda bir halt yok , uydurma faul caldi pozisyon yaratacakti akli sira.

emre'yi atmadi.. 4.hakem olanlari öyle izledi adamlar madde yagdirdi resmen oyuncularimiza ve teknik heyete..ilk yarida +1 dedi , Melo'nun mac basindaki pozisyonunda mac zaten 3 dakika durdu.. yetmezmis gibi top yerdeyken maci bitirdi top tam elmandere geldi vuracak belki gol gelecek..

2.yari +4 dedi zaten 6 dakika durdu oyun en az. 7-8 dakika uzatma yerine 4 verdi , fenerin golü yemesine engel oldu. istedigide oldu direkten dönen topla istedigini alan B.Yildirim'di...

2-0 önde olmasalardı geriye yaslanacaklarını mı düşünüyorsun? Biz ilk golü bulmasak ya da onlar 3. golü bulsalar dağılırdık, net.

Maça her halükarda baskıyla başlayacaklarını biliyorduk zaten.Bu baskının ilerleyen dakikalarda söneceğini ve oyunun kontrolünün bize geçeceğinide.Bence skor 0-0'da olsa ilk yarım saatten sonra oyun bizim kontrolümüze geçerdi.

ulan kendi sahasinda dizleri titreyen takim bizim rakibimiz olamaz, arena'da farka gideriz

Selcuk tam bir lider bizim ex kaptan görsün hic bir fener macinda birsey yapamadi elmandere de helal olsun Muslera ya da moralini hic bozmadi tedirgin olmadi mondi mesela fener maclarinda moral olarak cok cabuk cöküyordu.

Fenerbahçe'nin 20. dakikada yaslanması 2-0 önde olmalarıyla alakalı değil sadece. Anca o kadar oynayabiliyorlar. Hafta boyunca dedim durdum, ilk 15 dakikayı gol yemeden geçersek maçı büyük ihtimal kazanırız diye. Çünkü Fenerbahçe'nin ilk 15 dakka taraftar desteğiyle Allah ne verdiyse saldıracağını biliyorduk. İlk 20 dakika bittiğinde de oyunun kontrolünü alacağımızdan emindim. Zaten biz oyunun kontrolünü aldığımızda durum hala 0-0 olsaydı Fenerbahçe gol bulmak adına atak yaparken çok daha fazla açık verecekti kalesinde ve belki biz gol yemeden öne geçecektik. Fenerbahçe'nin gazı 15-20 dakika sürüyor Kadıköy'de.

Maçın 0-0 devam etmesi halinde maçı alabileceğimizi ben de düşünüyorum/düşünüyordum ama o kadar kötü bir psikoloji ki ilk pozisyon gol oluyor, sonra uzaktan bir şut gol oluyor, bundan o baskı altında kurtulmak çok çok zor. Hele bir de 3 gelse yeni bir 6-0 faciası olabilirdi.

Bizim şansımız 3'ün gelmemesi ve onların da 2-0'ı koruma içgüdüsüne kapılmaları. Futbol oynamaya başlayınca yeneceğimizi, iyi oynayacağımızı ben de biliyorum. 3'ten sonranın telafisi olmayabilirdi.

Semih 3 hatali pas disinda iyidi.

Engin topla fazla oynadi.

Bu oyuncularimiz disinda herkes maksimum performans ile oynadi bence.

Özellikle Selcuk ve Hakan bence macin en iyisiydi..

Maça her halükarda baskıyla başlayacaklarını biliyorduk zaten.Bu baskının ilerleyen dakikalarda söneceğini ve oyunun kontrolünün bize geçeceğinide.Bence skor 0-0'da olsa ilk yarım saatten sonra oyun bizim kontrolümüze geçerdi.

Öyle düşündüğümü belirttim zaten.

Sen de bunu yedin. Afiyet olsun.

20 dakikada verdiğimiz pozisyonlara bir bak istersen. Stoch'un Baroni'nin kaçırdıklarına. Onlardan biri gol olsa aynı gazla devam ederlerdi. Hiçbir şey de yapamazdık, yapamıyorduk.

Stoch'un önünde 3 kişi vardı , Baroni uzaktan şut. Bunlar pozisyon mu ? Bu mantıkla maç daha 0-0 iken Melo'nun zayıf şutuda pozisyon o gol olsa ? Yada şut yerine soldan bidiren Hakan'a atsa pası. Bence yanlış mantıkla yorumlıyorsun adamlar mucizevi , bizim bile eyvallah dediğimiz 2 gol attı. Biraz baskı vardı ama başkada bir numaralarını göremedik.

Maçı sakin halimle tekrar izledim ve sanada tavsiye ederim.

Dün gece uyuyamadim, son pozisyon rüyalarima girdi. :SS: Son anda kacan golü unutmak istiyorum, o pozisyon hic yasanmamis olsun istiyorum. :sad007:

Halı sahada, kazmalar olurya.Sırf tekme atarlar.

Dün Emrede öyleydi.Ya faul yaptı, ya engelledi.İtti falan.Ne biçim oyuncu .

Fener takım olarak fiziken kötü.Bursa 20 dakika dayansın , maçı en kötü berabere bitirir.

Dün gece uyuyamadim, son pozisyon rüyalarima girdi. :SS: Son anda kacan golü unutmak istiyorum, o pozisyon hic yasanmamis olsun istiyorum. :sad007:

Babam dedi zaten, keşke hakem maçı bitirseydide Selçuk o frikiği kullanmasaydı. :d Direk olmazdı en azından.

..herkes aykuta suc buluyorda bence yanılıyorlar.aykut stoch ve alexi cıkarmakla doğru yaptı..fb resmen 9 kişi oynuyordu..fb liler yok 5-0 bitecek maç berabere bitti diyolar.kendilerini kandırıyorlar.şansımız olsa 3-4 farklı biz kazanırdık maçı...şansa 2 gol butun dengemizi bozdu..

aynen katiliyorum.. zaten galatasaray bastiriyordu bu iki oyuncuda geri dönüsü olmayan oyuncular zaten. stochu cikarip en azindan defansa bir adam alayimda arkada bir fazlam olur diye düsündü, sitoch hucumdada yoktu ayni zamanda.. alexte zaten top tutamayan bir oyuncu oldugu icin önde sabit kaldi reis gibi oda dogruydu..

yedek kulubesinde oyuncusu olmadigindan salliyorlar adama aslinda..

türkiye kupasi rotasyon kadrosu.

-------------------------muslera----------------------

---sabri-----gökhan zan----------ujfalusi------caglar--

---aydin-------engin-------ceyhun----------riera---

------------sercan----------baros--------------- bu kadro sivasi yenemezmi?

Direk olarak maç ile alakalı değil ama bir sorum olucak , foruma girişteki introdaki şarkının adı nedir nasıl bulurum ?

Semih 3 hatali pas disinda iyidi.

Engin topla fazla oynadi.

Bu oyuncularimiz disinda herkes maksimum performans ile oynadi bence.

Özellikle Selcuk ve Hakan bence macin en iyisiydi..

Bence en iyimiz EBOUE idi .

Babam dedi zaten, keşke hakem maçı bitirseydide Selçuk o frikiği kullanmasaydı. :d Direk olmazdı en azından.

Aynen. Keske erken bitirseydi maci, fb'lilere bu kadar korku yasattigimiza sevinemedin bile.

Geri
Üst Alt