STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

golmander der kacarim ;)

Direk olarak maç ile alakalı değil ama bir sorum olucak , foruma girişteki introdaki şarkının adı nedir nasıl bulurum ?

[video=youtube;fCebJodm0lY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fCebJodm0lY[/video]

türkiye kupasi rotasyon kadrosu.

-------------------------muslera----------------------

---sabri-----gökhan zan----------ujfalusi------caglar--

---aydin-------engin-------ceyhun----------riera---

------------sercan----------baros--------------- bu kadro sivasi yenemezmi?

yenemez

barosun topu gol olsaydi fb liler soktan stadi terkedemezdi

FB kale direği maçın adamı seçilmeli.:asd:

Dün maçtan sonra yapılan açıklamalardan ''çıkardıklarım'' bu :

F.Terim :Fener bize 2 tane bireysel çabayla gol atabildi.takım oyunu veya iyi bir organizasyonla değil.Biz 70 dk takım oyununu gösterdik.Normalde şampiyonduk bundan sonrakiler oyundan başka birşey değil.

A.Dürüst :Federasyon playoffu uydurdu ve cezaları veremedi.Biz bu maçta 9 puanı koruduk.Diğer rakiplerede fark attık.Artık diğer takımların şansı olmadığı için cezaları verebilirler.

Alex : Aykut Hoca skoru korumaya yönelik hamleler yaptı.Aykut Hoca bu takımın T.Direktörü olarak yetersiz.Yapılması gerekenleri Galatasarayda gördük.

bu macla birlikte fenerin bal limitesi dolmustur... olamaz ya hala o diregin sokundayim ...:mad:

trt türkte her cumartesi ve pazar futbol herseydir denilen bir program var

orda bir fenerli yorumcu var, ismini bilmiyorum

baska ilhan mansiz, birde yilmaz vural var

bugun o fenerli yorumcunun halini görmeliydiniz )))

ilhanla baya tartisti bugun

ilhan sowun golunde tehlikeli hareket verebilirdi dedi, adam hemen "sowu kiskaniyorsun" diyor ilhana, ilhan mansiz pek birsey demedi ama yüz ifadesinden belliydi baya sinirlendi. "yok gole lafim yok ama su pozisyonda caliyorsun, burda da calmalisin bence" falan dedi.

sonra serdarin hareketi kirmizi dedi ilhan mansiz, fenerli yorumcu yine "yok daha neler" diye tepki gösterdi ilhana, buna kirmizi nasil verilir diye.

ilhan mansiz "topla alakasi yok, arkadan indiriyor adami, hemde baya sert vuruyor, bence kirmiz, en azindan kirmiziya cok yakin bir sari kart" dedi.

sonra emrenin son pozisyonu sari kartlik, yani atilmaliydi dedi, fenerli yorumcu yine "sari kartlik pozisyon degil" diy ekarsi cikti

sonra fenerli yorumcu "fatih terimi gördünüz mü, iki golden sonra dik durmaya calisti ama icinde sanki yine mi diye geciyordu var ya" dercesine birseyler söyledi ama diger yorumcular pek orali olmadi..))

bu fenerliler yemin ediyorum hep ayni.

adamin morali o kadar bozulmustu ki, her hafta izliyorum o programi, az kalsin aglicakti herif.

ümit sezgin o adamin ismi.. rezil bir fenerli. yorumlari ile güldürüyor aynen dedigin gibi

Dün maçtan sonra yapılan açıklamalardan ''çıkardıklarım'' bu :

F.Terim :Fener bize 2 tane bireysel çabayla gol atabildi.takım oyunu veya iyi bir organizasyonla değil.Biz 70 dk takım oyununu gösterdik.Normalde şampiyonduk bundan sonrakiler oyundan başka birşey değil.

A.Dürüst :Federasyon playoffu uydurdu ve cezaları veremedi.Biz bu maçta 9 puanı koruduk.Diğer rakiplerede fark attık.Artık diğer takımların şansı olmadığı için cezaları verebilirler.

Alex : Aykut Hoca skoru korumaya yönelik hamleler yaptı.Aykut Hoca bu takımın T.Direktörü olarak yetersiz.Yapılması gerekenleri Galatasarayda gördük.

Ali Dürüst'ün açıklaması benim de dikkatimi çekti,ilginç..

Renktaslarim maçin ozetine geri baktim'da, 90+1 Engin bombos Riera'ya pasi atsaydi, 90% goldu, vallah içim yaniyo

Ah ulan o son saniyedeki gol olsaydı Muslera hariç herkes formasını çıkarıp seyircilere haka dansı yapsaydı....

fenerin kadiköyde iyi oynadigida büyük falan besiktasin zy takimi geldi ezdi gitti, sivas geldi top diye oynadi, biz geldik top diye oynadik, mersin geldi oynadi, mersin-antep-eskisehir eksik olmalarina ragmen yine ezdi herifleri. bir baldir gidiyor

c26gk7a4ogvpuhb8f.jpg

Hep böyle inşaallah!

Renktaslari maçin ozetini geri baktim'da, 90+1 Engin bombos Riera'ya pasti atsaydi, 90% goldu, vallah içim yaniyo

Melo ile Engin birkaç önemli pozisyonda bencillik yaptı, benim de canım sıkıldı o pozisyonlara..

Daha iki maçımız var yine yeneriz sıkmayın o güzel canınızı :) hani bir laf varya artık onlar düşünsün evet artık onlar düşünsün şimdi salı günü sivası yenip sonra trabzon maçımız var bu maçı almalıyız gerisi kolay onların daha bursa ve trabzon maçı var

Hala nasil kazanamadik cikmiyor aklimdan...Keske eze eze 2-2 getirmeseydik diyorum,bu tür maclar insanin yüregine oturuyor,umarim bu sezon bitmeden bir kez daha karsimiza cikarlar,ciksinlar!

oyuncularimizdaki hirs bile sampiyon olacagimizin kaniti.. adamlar inanmis birkere.. buradan sampiyonluk vermeyecegiz eminim.. Galatasasaray ulAN

Geri
Üst Alt