STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Haftaya trabzonun feneri yeneceğini düşünmüyorum en fazla berabere kalır oda zor

hakem saman altindan colmana kart vermis oda yokmus.. orta sahayi bosaltmis serefsiz fener icin.

Asmayalım da besleyelim mi boş kaleye gol atamayan öküz kadar adamı? Futbola bu sene başlamadı bu adam, 26 yaşında, orada topa nasıl vuracağını bilmiyorsa, beceremiyorsa, ve üstüne ruhsuzsa istediğimi demeye hakkım var.

Sanki ne olduğunu bilmiyoruz adamın, kurtarıcı diye oyuna sokmaktan ziyade başka adam yok. O FT Suarez, Shaqiri isterken al sana Yiğit, Battal diyen yönetimin sorunu. Şimdi biri çıkar hemen de yönetime mi sallıyorsun der, ilgisi yok, FT kibarlığını bozmadan yeterince salladı transfer sezonunda.

Deniz macin gerginligi ile üzgünsün ama bana göre batdala herkes fazla yükleniyor uzun süredir mac eksigi var kaldiki necati olsun baros olsun pozisyona bile giremedi bu adam en azindan pozisyonun icindeydi,tamam kalibresi yetersiz bende ayni fikirdeyim ama atamadi diyede yerden yere vurmak sacma geliyor,sonucta sen bu cocukla sezona bile baslamadin gönderdin simdide oynatiyorsun,yönetim gerekli forveti almadi diyorsan sana hak veriyorum,fakat bir puan kaybindanda bu tür elestireleri sevmiyorum,bunlari puan kaybetmeden önce saglikli tartismak lazim,puan kaybedince herkes bir günah kecisi buluyor kendine.

İlk basta bende senin gibi düşündüm ama adam heyecanlı,top sekerek geliyor hemen karar vermesi lazım.

Açık söyliyim ben maçlarda yerine oturamayan adam o posizyonda ayağa bile kalkmadım.Adam ruhsuz bir şekilde topu bekledi atamayacağını biliyordu.Bunun için top oynamasına gerek yok.Yetenek eksikliği veya özgüven eksikliği.

sezon sonu dandik adam kalmamali.yedek kilübeside as oyuncu kadar yetenekli olmali.seneye tüpcü ve tayfasi var

ne efsanesi lan altı üstü maçın adamı olurdu dedim ne efsanesi ne içtin sen düzgün oku

Bana bak lanlı lunlu konuşma, tüm sinirimi sana boşaltıp 10 sene ceza yemek istemiyorum burdan... O efsane lafı sana değil korumaya çalışanlara genelledim onu..

tamam adam ılk defa maca cıkıo heyecanlı felan anladık ulan ceza sahası dısından topa oyle mı vurulur aban gıtsın .. bos kaleye tolganın geldıgı yer bellı yıne terse aban gıtsın kaleyı tutmasın eywallah dıcem ama bıle bıle adamın onune top atıyosa hemde kız gıbı bunun bı acıklaması yok . gsda oynuosun o sansı degerlendırceksın arkadas bu kadar basıt

Colman 'ın sarısı haklı . Adam gitmiş hakemin girmiş dibine dikleniyor .

Haftaya Mehmet-Elmander oynar kesin..

Kanatlara 2 transfer birde forvet , tamamdir..

İlk basta bende senin gibi düşündüm ama adam heyecanlı,top sekerek geliyor hemen karar vermesi lazım.

Açık söyliyim ben maçlarda yerine oturamayan adam o posizyonda ayağa bile kalkmadım.Adam ruhsuz bir şekilde topu bekledi atamayacağını biliyordu.Ben de atamayacağından emindim.Bunu atması için top oynamasına gerek yok.Yetenek eksikliği veya özgüven eksikliği.

Arkadaşlar biraz sakin olun.Bu takım şampiyon olacaktır.Şu macta kötü oynadık belki ama 1 puan 1 puandır her zaman.Haftaya fb nın kazanma sansı yok.

Hiç belli olmaz. Ben TS'nin yenebileceğini düşünmüyorum.

hakem fb icin colman-zokoraya kart verdi cezali duruma düstü.kimse unutmasin böyle oyunlar yapan kuyuya kendi düser ;)

haftaya trabzon b8-aykut orta sahasıyla fenere kaybeder maalesef , fark 10a çıkar diyordum ama

Ben kaçar beyler Allah'a emanet.

3 maçtır gol yiyoruz. Semih'in şu teketek kaldığı pozisyonlarda yediği ters çalımlar başımızı ağrıtacaktır.

batdal gol kaçırmış falan olabilir..ama asıl kızdığım adamın ruhsuzluğu,zokora kendini onun arkasında yere atıyor,hakeme itiraz bile etmiyor..ben olsaydım o pozisyonda hakemin ağzını yüzünü dağıtırdım,hayatımda böyle bi pozisyon görmedim

Geri
Üst Alt