STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

play off a 77-39 puanla gireriz ( kalan 2 maçımızı kazanırız )

fener 67-34 puanla girer ( trabzon maçını kaybeder içerdeki antalya maçını kazanır )

5 puanlık fark

play off daki Arenada oynanacak olan fener maçını kazanırsak şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

Kadro butunlugunu ligin sonuna kadar tasiyip defolarimizi playofflar oncesi gosterdik..

Bugunku macin kilit noktasi oyuna sonradan giren oyuncular,hicbiri GS ile butunlesemesi bu sene.Kadronun cok kisitli oldugu ap acik ortada

Sent from my iPhone using Tapatalk

statta cüneyt cakıra küfrederken kendimi kaybettim. bir adam bukadar art niyetli olmaz. 10 saniye sonra karar veriyor. yedigimiz golde faulu anlayamadım. evde tvdan izledim hakketen rezaletmiş. sacma sapan fauller verdi şerefsiz. hocanın mehmet batdalı niye soktugunu anlayamadım. kız gibi oynayan bir adam. sanki agır cekimde oynuyor futbolu. birde ben emre colagın neden cıktıgını anlayamadım. emre colak iyi oynuyordu cünkü.

yönetim hep bu sike yüzünden transfer yapmadi.adamlar hep önümüzü görmeliyiz dediler

aslinda rakiplerdede 1-2 oyuncuyu cikar onlar cok daha fazla zorlaniyor.mesela alex-emre yokken. fernandez yokken

fenerden birtek alexi cıkarsan yeterli. tamam bugün iyi oynamadık ama bu takım şampiyon olur. biz cokmu iyi takımız degiliz belki kısıtlı kadromuz var haftalardır şu feneri izleyen bizim elimizden şampiyonlugu alamayacaklarını anlar. biz bugün maca cok sinirli başaldık. oyundan koptuk. olmayan bir faulden sonra konsatrayonuzmu kaybodluktan sonra gol oldu. biz sakin olmalıyız.

okadar cok gereksiz adamlar varki kadroda.hepsinin massini toplasan 1 tane adam gibi oyuncu alirdik

playoffdaki maclarin tarihi bellimi?

biz 2 maci alip fb de trabzona yenilip antalyayla berabere biter.fark playoffta 6 olsun.sonra ilk mac fb ile olsun ve galibiyet al sana 9 puan ;)

arkadaslar bu ziya sengül yasindanda utanmiyor ya.eboue sarui karttan sonra hakeme fiilli saldiri yapiyormus ve neden atilmamismis.ulan sizin alex ve emre her mac yapiyor angut

Culio dönecek. Hamitide aldık sayalım. Orta saha yeterli bence. forvete 2 takviye( 1 tane yerli 1yabancı) şart. Gökhan töre ve Berbatov güzel olur.

engin formayı garantileyince hiç bişey yapmamaya basladı rekabette olacagı bi oyuncu sart

abi baldan cok bizde bursada diger takımlarda beceriksiz. hakemlere katılıyorum kılına dokunturmuyorlar.

O bile çok önemli bugün gördük işte. 1 hakem hatası gol yedirtebiliyor tabii bizim saçmalığımız da etken. Neyse, sağlık olsun. Nazarlık olsun tekrar olmasın.

Cüneyt Cakir bu ligin en iyi Hakemiyse vah halimize.

Tipe bak anasini satim,böyle hakem mi olur.

Firat Aydinus acik ara en iyi hakemimiz.

1. Ts ve Bjk ile fark hala büyük

2. En az 1 maclik avantajimiz var

3. Fb gercekten kötü. Playoffta cok puan kaybedecek

Hala cok avantajliyiz

1. Ts ve Bjk ile fark hala büyük

2. En az 1 maclik avantajimiz var

3. Fb gercekten kötü. Playoffta cok puan kaybedecek

Hala cok avantajliyiz

Ben bunların balına ve hakem korumasına güvenemiyorum yoksa futbol falan oynadıkları yok. N.Ş.A'da play off ta 5 puan dan fazla almamaları lazım.

Geri
Üst Alt