STSL 11/12 H:33 | Beşiktaş 0-1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Beşiktaş 0-1 Samsunspor | Maç Sonucu

Haftaya Karabük Beşiktaş'ı yener.

bana göre samsun 3-4 golle kazanir,antalyada 0-1 1-2 kazanir,iki takimda kazanir yani,ben öyle tahmin ediyorum,yalniz antalya düserse cidden büyük sevinc yasarim,kim düssün deseler,ilk siraya antalyasporu yazardim,futbol katilleri oyunu sogutmaktan baska ligde ne yaptilar....

Ama bu mac tam onlarlik 1 puana ihtiyaclari var ve dibine kadar soguturlar,top felan oynatmazlar ömer 45 dakika zamandan calar haftaya,kanser olur ezikler.

trabzonu yenseydik 15 puan farkla bile girebilirdik,ah batdal ah!

trabzonu bjkyi ne hale çevirdiklerini biliyoruz antalyanın ben diyorum antalya O macı kaybetmez,

Hem Samsunspor hem Antalyaspor haftaya kümede kalmak için kıyameti koparacaklar :D

olan ya fenere olacak ya Antalyaspora :D

Sivasın deplasmana daha yatkın bir takımı ve futbolu var.Samsun kolay yenemez.Gekas çok aranıyor takımda.

Barthez kurtaramayacak bu sefer. :D

Maç içerde bile olsa Fener iyi oynayamadığı için hertürlü sonuca açık Antalya maçı.Antalya rahat çıksa maça bir şekilde alırdı.Ama 90 dk oyanayacak bir takıma karşı fenerin işi zor.Sivas maçı,Bursa maçı şans faktörünün de yanında olduğu maçlardı.Antalya ölümüne oynayacak artık mecbur

Antalya düşmüştür arkadaşlar hayırlı olsun ,fener ne yapar ne eder kadıköyde yener.Şifocuk ve barthez ömer e selamlar ne oldu kötü kadın çocukları ...

Samsunlu olmayi biraktim, kenara attim. Galatasarayliligimi kenara attim suan. Yemin ediyorum Fener bugün kaybettikten sonra, insallah haftaya 4-5 tane atar Antalyaya.

Antalya kadar nefret ettigim takim yok lan. Birak Türkiyeyi dünyada yok. Herseyiyle leshoglulesh takim.

Antalya düşmüştür arkadaşlar hayırlı olsun ,fener ne yapar ne eder kadıköyde yener.Şifocuk ve barthez ömer e selamlar ne oldu kötü kadın çocukları ...

Şöyle adamların annelerini işe karıştırmaktan ne anlıyorsunuz ya?

Samsun ne yapıp ne edip Sivas'ı yenmeli. Bu akşam ve haftaya bizi çok eğlenceli dakikalar bekliyor.

antalyaspor oyunculari ligtvye kimsenin suhpesi olmasin kendi isimizi kendimiz bitirecegiz istanbulda diyor :)

Anil dilaverde bugün %99 golü atamadi,anil aldigi süreleri iyi degerlendiremiyor,kosuyor basiyorda atacaksin o pozisyonu kaleciyle karsi karsiyasin atamazsan Galatasarayda top oyniyamazsin,bugün anilin atamadigi golün affi yok,genc bir oyuncu bunlari degerlendirdimi sinif atliyor anil malesef durdugu yerde sayiyor.

bu veli kavlak baris özbek 2 yahu allah bjklilere sabir versin biz kurtulduk onlarda kurtulur umarim

samsun haftaya yenerse ilk defa fb maçının her sonucuna sevinicem

Antalya ligde kalsa bile akıllanmıştır umarım sifo bey. Bir daha bjk'ya satarlarsa yüzsüzlügün kitabını yazarlar.

Geri
Üst Alt