STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

Hayır şaka değil... Hakan Balta bu sene daha iyi... Yeterlimi tabiki değil.. Ama geçen seneye oranla daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez...

Katılıyorum abi,Gecen seneye göre bir düzelme var Baltada.Ama ilk 11 adamı degil yinede,Bir transfer daha sart sol beke:)Hakan da yedek olur...

Bugün Semihin oynama ihtimali nedir ?

Sabri veya Eboue orta sahada oynarsa kapatacağım maç.

Aga şimdi bana göre bir bek

1) Hızlı,çabuk ve atletik olmalı.

2) Teknik kapasitesi çok yüksek olmasada iyi olmalı.

3) Oyun zekası yüksek olmalı hücuma çıktığında topları iyi ve doğru kullanabilmesi için

4) Bire birde kolay geçilen bir oyuncu olmamalı.

5) Gerektiğinde stoperin kademesine girmesini bilmeli.

6) Savunduğu kanatta arkasına adam kaçırmamalı kaçırsa bile yakalamalı buda hızla alakalı birşey

7) Ofsaytı bozmamalı, defans ile bir bütün halinde hareket etmeli.Rijkaard döneminde bu yüzden çok gol yemiştik.

Bunlar benim için kafi.

3) Oyun zekası yüksek olmalı hücuma çıktığında topları iyi ve doğru kullanabilmesi için

6) Savunduğu kanatta arkasına adam kaçırmamalı kaçırsa bile yakalamalı buda hızla alakalı birşey

7) Ofsaytı bozmamalı, defans ile bir bütün halinde hareket etmeli.Rijkaard döneminde bu yüzden çok gol yemiştik.

Bunlar benim için kafi.

Bu saydıgın özelliklerin hepsi aynı anda , olsa olsa Dani Alves de olur renkdas:asd:

bilet satışı hakkında duyumu bilgisi olan.stad inşallah 30bini bulur.

lanet olsunki 50bin kişikik stadımız var.ancak 30bini bile zor bulucaz gibi

Bunlar benim için kafi.

Daniel+Alves+Barcelona+v+Arsenal+UEFA+Champions+z64lRgPc3kol.jpg

Ne kadar bilet satilmis?

Sarı-kırmızılı taraftarların en büyük buluşma noktası olan nokta nokta.com, ziyaretçilerine "Sizce Eskişehirspor karşısında Terim'in forvet hattındaki tercihi hangi iki isimden yana olmalı?" şeklinde bir soru yöneltti. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı anketten Elmander-Baros tercihi yüzde 71.3 (12909) oy ile seçildi.

Elmander- Sercan ikilisinin aldığı oy yüzde 18.3 (3318) de kalırken, şıklar arasında yer alan Baros-Sercan ihtimali ise yüzde 10.4 (1882) oy alarak en az tercih edildi. Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmada da Terim'in Elmander ve Baro ikilisi ile maça başlayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Bence hazır kalede de Muslera da yokken(kontenjan) Baros-Elmander ikilisini denemeliyiz...

serdar aziz - alper potuk - hasan ali kaldirim. ligin en iyi yerlileri. gozbebeklerim. daha oncekiler serdar kesimal - mustafa pektemek ti ama rakiplere gittiler :o

Sarı-kırmızılı taraftarların en büyük buluşma noktası olan nokta nokta.com, ziyaretçilerine "Sizce Eskişehirspor karşısında Terim'in forvet hattındaki tercihi hangi iki isimden yana olmalı?" şeklinde bir soru yöneltti. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı anketten Elmander-Baros tercihi yüzde 71.3 (12909) oy ile seçildi.

Elmander- Sercan ikilisinin aldığı oy yüzde 18.3 (3318) de kalırken, şıklar arasında yer alan Baros-Sercan ihtimali ise yüzde 10.4 (1882) oy alarak en az tercih edildi. Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmada da Terim'in Elmander ve Baro ikilisi ile maça başlayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Bence hazır kalede de Muslera da yokken(kontenjan) Baros-Elmander ikilisini denemeliyiz...

nokta.com ne la? :D

serdar aziz - alper potuk - hasan ali kaldirim. ligin en iyi yerlileri. gozbebeklerim. daha oncekiler serdar kesimal - mustafa pektemek ti ama rakiplere gittiler :o

Serdar Azizi kesinlikle almalıyız,Onu elden kacırmıyalım bari

Geri
Üst Alt