STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | Maç Sonucu | 1 Ekim

nolacak ki yaptığı yanında kar kalıyo biz sadece buradan konuştukça burada kalıyo haftaya da bekliyom aynı hataları bir diğer öbürkü hafta devam edecekler kimse sesini çıkarmayacak

Hakemler yeşillendirmiş gene tarlaları.

ahaha goller komedi yahu hele 3. ve 4. gol ve volkanın yediği 2. gol buram buram şike kokuyor yine neyse çıkar yakında herşey ortaya. Yerden kullanılan serbest vuruşta 5 kişi barajda aynı anda hoplarmı ya :D

bu maç normal şartlarda oynansa fener hiçbir şekilde kazanamazdı... ama cücü denilen züper eyyamcı hakem ve ibb nin çok değerli!! kalecisi sağolsun ..fener bu seferde yırttı ama bu balon bi yerde patlayacaktır...

Hiçbir şey olmaz,kendimizi avutuyoruz her geçen gün. Aziz Yıldırım nasıl bir miras bıraktıysa o şekilde gidiyor. Devletin savcısı, polisi boşuna çalışmış.

Tek umut UEFA. Yoksa bu mikrop kulüp yine herkesin kanını emmeye devam edecek.Ha UEFA lige nasıl müdahale edecek orası ayrı konu.

iveşa derken?

Size bu Cüneyt ötleğinin kafamdaki hikâyesinden bahsedeyim. Fenerden 4, bizden de 1 kişiyi attığı 2-1 lik Türkiye Kupası maçından sonra Aziz bunun kulağını öyle bir çekti ve gözünü öyle bir korkuttu ki, adam ondan sonra çıktığı bütün GS ve fb maçlarında eyyamın kralını yaptı, gerek geçtiğimiz federasyon gerekse şimdiki bu konuda kılını bile kıpırdatmadı.. Normalde iyi bir hakem olabilir ki FIFA'nın UEFA'nın görevlendirmelerinden bu sonuç ortaya çıkıyor ama bu adamı Galatasaray ve fenerbahçe maçlarına verirsen o da çekilen kulağının korkusundan böyle eyyam yapar işte.. Maç sonunda çıkıp hakemler hakkında tek kelime etmeyip, kamuoyunun ne şekillerde kazandıklarını bildiği 95 puandan bahseden aykut kocamana da o yıllar önce yapılan meşhur tezahüratımızı gönderiyorum :mad:

O frikik golunde 20-25 metre var sadece 3 kisiyi baraja koyuyor kaleci ve bildigin uzaniyor oylesine. Uefa el atsin lige federasyon bir is yapmaz.

Gaziantep döneminden beri Fenerbahçe maçları dışında her maç panter kesilen Hasagiç'e,2 gramlık futbol zevkimizi bok eden hakemlere,burunlarından ego ve angutluk akan Fenerbahçe taraftarına ve onları pohpohlayan medyaya teşekkürler.Unutulmaz anlar yaşatıyorsunuz.

Yol yakınken patlasın Fenerbahçe.Yoksa derbilerde ne futbol nede taraftar açısından hiç hoş şeyler olmayacak.Gecenin 11'inde nefretle doldum anasını satayım.

yine penalti vermemis serefsiz hakem. yaziklar olsun.

2 kirmizi ve bir penalti yendi bu macta.. bumudur temiz lig ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Volkan anasıyla ilgil bir acıklama yaptı mı yine?Hakemler lehlerine düdük calınca ya sus pus olurlar,ya da yalandan dilinin ucuyla hakem HATA yapmıs derler.Ben artık Fener macındaki HATA lara hata demiyorum,resmen sikecileri koruyor bunlar...

2 haftadır hakemler sayesinde maç kazanıyolar ama gelecek hafta aleyhlerine en ufak düdük çalınırsa gene ağlayacaklar.Bunlar yüzsüzlüğün kitabını yazmış.Şike yaparlar cemaati suçlarlar,10 maç hakem hatasıyla kazanırken pozisyonları göremezler ama 10 cmlik ofsayt pozisyonunu 2 kmden görürler.

arkadaş bu adamların karşısına çıkan takım top falan oynamıyor, hatta adam gibi birebir temasa bile girmiyor.

artık kendimden şüphe etmeye başladım, hayal mi görüyorum.

siz ne düşünüyorsunuz ?

gerçekten de size de öyle gelmiyor mu?

arkadaş bu adamların karşısına çıkan takım top falan oynamıyor, hatta adam gibi birebir temasa bile girmiyor.

siz ne düşünüyorsunuz ?

sorun sende,bizde... degil. bu serefsiz sikecilerde. bunlar temizlenmeden bu oyun hep böyle devam edecektir.

siz ne düşünüyorsunuz ?

Bu ortamı bunlar bu hale getirdi,Futbolcular belki bilerek gol yemiyor,bilerek mac vermiyor.Ama yaptıkları serefsizlikler öyle bir intiba yarattıki insanlarda,Herseyden süphe eder olduk malesef...

cüneyt kartlari nerede unutmus acaba..Oguzhan Bahadir denen sefil yaratik..!!!!

TS forumundan

her Trabzonspor maçı sonrası uzatılan mıkrofona adeta kusan Abdullah Avcı ne hıkmetse bu akşam gayet sakındı!hasagıç ve zayatte son anda sakatlanmışmış!zayatte gıbı hayvanoğlu hayvan son anda kadrodan çıkıyor ne hıkmetse hasagıç fener maçlarında oynamıyor!hakem senın takımını doğruyor ama süt dökmüş kedı gıbı konuşmuşsun.ışte bu yüzden küçük büyük ayırmadan s... kafula atacaksın bunları.deveye dıken bunlarada bız lazım bız.

fener bu sene çok kötü oynuyor 2-3 haftaya kalmaz müthiş bir düşüşe geçerler herhalde.

bugün ibb'nin hakkını yedi hakem.

fener bu sene çok kötü oynuyor 2-3 haftaya kalmaz müthiş bir düşüşe geçerler herhalde.

bugün ibb'nin hakkını yedi hakem.

İbb 3 penaltı kazansa bu maçı fenere gene hediye ederdi.

Geri
Üst Alt