STSL 11/12 H:6 | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe| 17 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu| 17 Ekim

ya böyle lig olmaz ya pfff nolcak bu bole bıktım artık hae.

1.PKK 2.FB

Bu takim Türkiyeyi öyle batiriyor ki.Serefsiz anasi babasi belli olmayan yöneticiler,Mafia isler vs...

Azize ölse bile,onun usaklari da var.Fenerbahce artik bi sike sistemi kurdu.LigTV Fenerin ofsayt oldugu posisyonlarda cizgi cekmez,posisyonu tekrarlamaz.Medyanin yüzde 98i asiri derece gs düsmani,gökmen gibi eski gsli oyuncular bile fanatik fenerli cikti.tff zaaten fenerin bi sirketidir.hakemler egitimlerini azizin sayesinde bitirdiler.

say say bitmez.

su son 2 senede fenerden öyle bi nefret ediyorum ki,dostluk rekabeti coktan gecti.

Telegol bügün karisacak. Adamlar bügün cok istahli bagirisiyorlar

Cenabt Özgüç Türkalp

Ulan sinirimden ne yapıcağımı şaşırdım.Delircem şimdi ya bu hakemler ne işe yarıyor.Bir bizim kazandığımız maça bak.Bir de şu heriflerin kazandığı maça bak.Yuh diyorum sadece.Yazıklar olsun sizin gibi hakemlere.:mad:

B.ku cikti resmen.. 1 degil 2 degil hatta 3 bile degil... Nereye Kadar abi..?? Tamam Hakemleride yenelim diyoruzda 34 Haftanin Kactanesini Hakemleri yenip Sampiyon olacagiz..? Üstelik o yenmemiz gereken Hakemler Rakibi Kolluyor resmen..

Son Dakika:

Volkan Demirel´in Annesi Kayserispor macindan buyana Sevincten agliyormus..!! Bu gidisle, bu sevinc Gözyaslarinin akmasi nedeni ile sivi kaybindan yasami tehlikeye girebilirmis...!!!

Siz halen super lig mi izliyorsunuz ? O verdiğiniz parayı sinemaya verin hem daha kaliteli filmler izlersiniz.

317767_272928142741303_192613600772758_881821_443150817_n.jpg

süper basketbol maçıydı. ama basketbol bazında iyi oynayan taraf kazandı. tebrikler şikespor.

Bu kaç oldu lan 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 444 deği bu fb lehine verilmeyen penaltılar. Küfür edip ceza almamak için zor tutuyorum kendini. Daha ligin 6. haftası 4 maçta verilmeyen penaltı var

2-3 ay sonra düşecek takımın kazandığı gazozuna maçlar için kendinizi sıkıyorsunuz.

Metriste yapılan maçlara bir tane hakem lazımmış, bu maçtaki hakemin israrı şimdi daha net anlaışıldı.

2-3 ay sonra düşecek takımın kazandığı gazozuna maçlar için kendinizi sıkıyorsunuz.

Söylerken kendimiz bile inanmıyoruz ki düşecekler derken.Bu federasyon,Mhk ve kulup başkanları varken bu adamlar küme düşmeyi bırak daha fazla şike yaparlar ancak.

3 tane senaryom var benim

1)İddianame açıklanana kadar Fenerbahçe puan kaybetmesin de elleri güçlensin diye yapıyorlar bilerek,muhtemelen sonra normale dönecek.

2)Play off'a lider sokana kadar devam edecekler yine ağlama edebiyatı için

3) MAA Fenerbahçe başkanı olmuş haberimiz yokmuş diyeceğiz.

maçın özetini yeni izledim fenerden ve futboldan birkez daha tiksindim.her maç fener lehine hakem hatası.aykut hoca çık konuş hadi penaltılar irdelensin diye.

Arkadaşlar bence hepsinde önce konuşulması gereken bu futbolcuların hangi cesaretle penaltıya sebebiyet edecek bu hareketleri hemen hemen her maç yapabilmeleri? İrdelenmesi gereken bu. Eğer sen hakemin en azından tarafsız olduğunu düşünüyorsan bu tarz hareketleri yapamazsın aksi halde önce kendi takım arkadaşlarına ihanet etmiş olursun.Ama hakemin gözü önünde yumruk atma mı dersin,ceza sahası içinde penaltı yapmamı dersin her maç bişeyler yapıyorlar ve hakemler birçok pozisyonu görmezden geliyorlar.Bizde uçarak kart gösteren hakemler ne hikmetse fener maçlarında ingiliz hakem kesiliyorlar, gerçi ingiliz hakemler bile bu kadar toleranslı davranmaz ama

Bu fenerasyonla çok zor be renkdaş:)
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Ahmet Çakar : "İddianame açıklandıktan sonra Beşiktaş'ı UEFA'da zor günler bekliyor."

uefa gerdek gecesini bekliyo.

allah belanızı versin topunuzun...pozisyonları yeni gördüm..hakem penaltıyı eğer bilerek vermediyse bende dönme olayım..hepsi şerefsiz...ulan fb li olsan o penaltıyı vermemeye utanırsın...

sen düşeceklerine inanıyormusun. ben puanlarının silinmesine razıyım ama bu hakemlerle hertürlü kapatırlar farkı. adamlar şike öyle yapılmaz böyle yapılıır diyip gözümüze sokuyorlar artık.

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe| 17 Ekim | Maç Sonucu

Bu nasıl iştir ya buz gibi penaltıyı vermiyorsun, Buz gibi golü iptal ediyorsun. Üstünede 3 sezondur hiç eksik olmayan kaleci hareketleriyle maçı alıyorsun. Fenerasyon ve MHK yine görevini yapmıştır. Gelini gerdek gecesi için TTArenaya saklıyorlar. Olur. Fatihin Aslanları o maça çıkarken bizde sırtlarını yumruklarız.

Geri
Üst Alt