Messi olsa ne olacak renkdaş ? Fatih hoca defansta oynatırdı .Fatih hoca Allah rızası için hangi oyuncu geldiği takımda nerde oynuyordu bi baksın .Eboue defansın sağından başka bir yerde oynamaz.Aydın bu takımda oynamaz.İki oyuncunun yerini değiştirdin mi zaten bitiyoruz .Barcelona değiliz ki kim nerde oynarsa oynasın .Kadro kalitemiz zaten ortada .Birde oyuncuları yap boz tahtası gibi ordan orya atınca futbol falan hak getire oluyor .Bugün ki maçı kaybetmemizin sebebi Fatih hocadır .Geçen hafta Bursa maçında golün geleceği o kadar belliydi ki ısrarla oyuncu değiştirmedi ve golü yedik .Fatih hocayı çok seviyorum ,Galatasarayın başında görmek gurur veriyor ama onunda bazı şeyleri görmesi lazım .Eğer Yekta Eboue kadar orta alanda oynayamıyorsa devre arasında gönderip orta saha oyuncusu alsınlar.Eboueye de yazık .Herkes kızıyor adama ama geçen Marsilya Arsenal maçında adamlar We want Eboue back diye pankart açmışlardı .Sabri oynayıp Eboue orta sahada oynayacaksa ne diye eboueyi aldık ? Orta saha özelliği olan bir oyuncu alsaydık .En vasat orta alan oyuncusu Eboueden de Sabriden de iyi performans gösterir orta alanda .Eğer bunları Fatih hoca görürse istikrar yakalarız aksi halde başarı hayal .FB de Gökhan Gönülün orta alanda oynadığını gören oldu mu ? Yada Semih sağ kanatta ? Futbol quantum fiziği değil nihayetinde .İddia ediyorum her oyuncu yerli yerinde oynasa daha farklı olurdu maç .