STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Takımın kötü olması hakemin macın içine etmesinimi gerektirir.

Macera metristen devam ediyor..

Aydın Yılmaz ömür boyu oynacağına dair sözleşme mi imzaladı acaba???

:(

sene boyu diyoruz takımda yaratıcı oyuncu yok pozisyona giremiyoruz yırtıcı defansın arkasına sarkan forvetimiz de yok pozisyona giremiyoruz wagner love doumbia tarzı adamlar şart bize

bu lig icin

Elmander

Baros

Sercan

seneyede Stancu gelecek.

yeter bile.

Yemin ediyorum..

Kendi Kendimi bildim bileli bukadar igrenc, Hakemin Zirt Pirt Maci durdurup Kestigi bir Mac seyretmedim...!!

bir takimin 3-4 pozisyonunu yedinmi hakem olarak,isterse dünyanin en iyi takimi olsun etkiler o takimin oyununu.daha ilk pozisyonunda sabriye yapilan faulde kurtulsa gole gidiyor.

artik görev yönetimde,kac mactir eller penaltilar gidiyoruz hepsi bizim aleyhimize kararlar ama shikeden yargilanan bir takim kac haftadir nasil mac aliyor görüyoruz.

Kansız hakem seni oraya koyanın ben.Ulan tamam pozisyonumuz yok ama bu hakem maçın anasını ağlattı.Çok kritik 3 yerde faulu vermedi.Olur olmaz yerde maçı durdurdu.Maçın içine etti şerefsiz.

Kafadan 10 tane faul var verılmeyen, Meloya calınanlarda cabası tam bır serefsız evladı, iki saatir burda kendısı anası avradı bacısı hakkında soylemedıgım sey kalmadı bu kadar serefszılık olmaz artık Fb maclarında mallar lapur lupur fb ye calısıyorlar barı bızım macları adam gibi delıkanlı gibi ortada yonetın onun bunun cocukları.

Takımımızın durumunu değerlendirecek olursam; Savunma yönünden iyiyiz , fazla hata yapmıyoruz zaten sonuçlardan da belli oluyor son 4 maçta 1 gol yedik.Ancak hücum yönünde sıkıntılarımız vardı bu maçta.Tartışmasız yaratıcılık eksikliği hissedildi.Hücumda fazla top tutan oyuncumuz yok.Sorumluluk alan oyuncumuz yok.Top ayağına gelen uygun bölgeye pas atıyor.Kusura bakmayın ama adam eksiltmeden ve iyi pozisyon almadan gol atmak zor.Topu daha çok kanatlara yayıp kanatlardan gelemedik.Eksiklerimiz olduğu aşikar.Devre arasında takviyelere ihtiyacımız var.10 numara pozisyonunda oynayan bir adam almamız lazım.Onun dışında Albert Riera kendini belli etti ki bizim oyun sistemimize uymayacak gibi.O bölgeye daha atletik , hızlı , seri adam eksiltebilen bir oyuncu olsaydı daha iyi olurdu.Selçuk İnan'a gelirsem ondan da beklediğimi alamadım.Tamam savunma yönünden iyi ancak hücumda daha iyi hareketler bekliyoruz.Açıkçası orta sahamız defansif ağırlıklı bu yüzden posizyon yaratamıyoruz.Anca kanatlardan ama onuda yapamadık.Felipe Melo , Ujfalusi en beğendiğim oyuncular oldu bu maçta.Neyse fazla uzatmaya da gerek yok.Sonuç olarak kaybedilen 2 puan bizi üzdü ancak kahrolacak bir durumda ortada yok.Hafta içinde yine Arena'da galip geliriz.Ve yolumuza devam ederiz.

FT: top oynamak isteyenlerin önünü keserseniz facia kacinilmazdir dedi.

macin tekrarini izleyin ve uzatmalari hesaplayin dedi FT.

harbiden en az yarim saat uzatilacakti mac..

Keita olacaktı şimdi.2 sene önceki Antalya deplasmanı geldi aklıma.

bugün iyi oynamadik. yenemiyorsan yenilmeyeceksin. macin adamlari ujfalusi ve muslera. son topu müthis kurtardi.

FT: top oynamak isteyenlerin önünü keserseniz facia kacinilmazdir dedi.

macin tekrarini izleyin ve uzatmalari hesaplayin dedi FT.

harbiden en az yarim saat uzatilacakti mac..

3 dk nın bitmesini bile beklemedi.Top rakip alandaydı.

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

Messi olsa ne olacak renkdaş ? Fatih hoca defansta oynatırdı .Fatih hoca Allah rızası için hangi oyuncu geldiği takımda nerde oynuyordu bi baksın .Eboue defansın sağından başka bir yerde oynamaz.Aydın bu takımda oynamaz.İki oyuncunun yerini değiştirdin mi zaten bitiyoruz .Barcelona değiliz ki kim nerde oynarsa oynasın .Kadro kalitemiz zaten ortada .Birde oyuncuları yap boz tahtası gibi ordan orya atınca futbol falan hak getire oluyor .Bugün ki maçı kaybetmemizin sebebi Fatih hocadır .Geçen hafta Bursa maçında golün geleceği o kadar belliydi ki ısrarla oyuncu değiştirmedi ve golü yedik .Fatih hocayı çok seviyorum ,Galatasarayın başında görmek gurur veriyor ama onunda bazı şeyleri görmesi lazım .Eğer Yekta Eboue kadar orta alanda oynayamıyorsa devre arasında gönderip orta saha oyuncusu alsınlar.Eboueye de yazık .Herkes kızıyor adama ama geçen Marsilya Arsenal maçında adamlar We want Eboue back diye pankart açmışlardı .Sabri oynayıp Eboue orta sahada oynayacaksa ne diye eboueyi aldık ? Orta saha özelliği olan bir oyuncu alsaydık .En vasat orta alan oyuncusu Eboueden de Sabriden de iyi performans gösterir orta alanda .Eğer bunları Fatih hoca görürse istikrar yakalarız aksi halde başarı hayal .FB de Gökhan Gönülün orta alanda oynadığını gören oldu mu ? Yada Semih sağ kanatta ? Futbol quantum fiziği değil nihayetinde .İddia ediyorum her oyuncu yerli yerinde oynasa daha farklı olurdu maç .

Dediklerini anlıyorum. Ama şu yönden düşün birde. Gecen seneden takım tamamen değişmiş. Takımın iskeleti değişmiş. Alamadığınn veya dolduramadığın üç tane bölgen var. ( Kreatif oyuncu, sağ açık ve sol açık ) Engin gibi, Kazım gibi bu bölgede kullandığın oyuncuların sakat. Yepyeni bir kadrosun sen ve oturmamış bir kadrosun. Bu tür oynamaların olması cok doğaldır. Zamana ihtiyaç var lafı gerçekten içi dolu bir laf. Çünkü bir oyuncu kaydı mı yerine gelecek oyuncu tüm oturmuş kadrolarda bellidir ve sırıtmaz. Bizde o hala yok. Transfer dönemlerinde gereken boşluklar doldurulur ve sezonun tamamında takımın iskeleti çıkarılırsa, uluslararası başarı kazanabilecek kadronun temelleri atılmış olur.

ben şöyle bir 11 bekliyordum açıkcası

----------------Muslera------------------

Sabri--------Zan-----Ujfa----------Balta

Yekta----Melo-------Selçuk-------Eboue

-----------Elmander----Baros-----------

Maçın Adamı: Yunus Yıldırım

93 dk tek bi atak yapmayalım. Sonra uzatılmayan 2 dk'ya laf atalım. Trajikomik.

Nasıl bi yorum bu?

Ne demek çocugundan çıksın. Yakışmıyor bu laflar bize.

öyle bi çıksın ki maçta beni sinirden ağlattığının binlerce misli çıksın. benim gibi aynı durumlara düşen insanların hakkıda çıksın.

oyunun kaderini değiştirebilecek top sürebilen oyuncu almamız lazım

Topla oynama süresi: GS 30 Dakika, Antalya 22 Dakika

Ohaaaaaaaaaa

Geri
Üst Alt