STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

her sene gidiyo zaten yıllardır bu senede gitsin seneye seneye nereye kadar seneye savunma aynı ön taraf sil baştan değişiyo arka tarafı kimse görmüyo milli takım savunmasıymış batsın böyle milli takım savunması milli takımında hali ortada savunmasil baştan yenilenmeli

GalatasaraySK Galatasaray Official

Onurlu mucadeleniz icin Tesekkurler Fatih'in Aslanlari!

Şampiyonluk şeyimde değil.CL'ye gidelim bunlara cevabımızı avrupada verelim.

Arkadaşlar hakemlere lütfen kartlar konusunda hiç suç atmayalım 2 kırmızıda haklıydı yanlızz benim kafamı karıştıran G.antep takımının bizim

oyunculara yaptı sert müdahelelerde nedense kart vermemek için çok savaştı bunu bir açıklasın bize yeter...

Su kufure serbest verin ya.. Bunlara kufur etmicezde kime edicez.

Beyler. Bir gidin Allah askina ya. Bu takima Cristiano Ronaldo, Pepe, Pique, Fabregas, Messi'yi koyun yine bir cacik olmaz yaa.

Pique ve Pepe Ispanyada yaptiklari hareketlerin 5% burada yapsa her maç kirmizi kart.

Messi'yi de rakip oyuncuyu asalama nedeninden atarlar. Burasi Türkiye. Ne yazikki maçlar adil yönetilmiyor.

Ya siz nasil taraftar sinis yahu ?

Aklinisi basinisa takin ve önce kafayi calisdirin sonra yazi yazin.

Yok su kötüymus bu kotüymus bu hata yapmis falan fisman.

HAKEM resmen Hakkimizi yedi.

2 Tene sacma Kirmizi kart yedik takim gene de savasdi ve 4uncu gole kadar maci birakmadi.

Tarafdar olun TARAFDAR.

Arkadaşlar şuan aptal saptal gereksiz eleştirilerinizi kesin! Hakem denen o şerefsizleri eleştirin! Onun dışında bu takımın onurlu mücadelesini , hırsını ayakta alkışlayın takıma güvenin! 3 puan kaybettik ama çok şey kazandık buna inanın!

Arkadaşlar hakemlere lütfen kartlar konusunda hiç suç atmayalım 2 kırmızıda haklıydı yanlızz benim kafamı karıştıran G.antep takımının bizim

oyunculara yaptı sert müdahelelerde nedense kart vermemek için çok savaştı bunu bir açıklasın bize yeter...

Oha trolmusun sen.Servetin pozisyonu kırmızı kartsa dünyada hic bir takım 11 kişi oynayamaz

böyle ŞerefsizLİG görülmedi.

Hakem bildiğin onun bunun çocuğu.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

Şans konusunda haklısın. Ama Mondi örneği hatalı olmuş. Bu adamın kaçıncı maçı oldu bu ? Bence ciddiyet sorunu var. Kendine çeki düzen vermeli. Kızağa çekilmeli bir süre. Konuşulmalı kendisiyle. Bu kafa ile gitsin daha iyi.

Tabi o konu da haklısın , ciddiyetsizlik var Muslera da fakat anlam veremiyorum olmayacak vuruşlar gerçekleştiriliyor . Bunun sorumlusu yine takımdır . Bir adamın mucizevi bir vuruş gerçekleştirebilmesi için kafasının çok rahat , yerinin ise geniş olması lazım . Mevcut şartlar Popov için geçerliydi malesef ama şans diyorum tekrardan . Galatasaray a karşı oynayan futbolcularda birşeyler oluyor , sanki biz lanetlenmiş onlar ise büyülenmiş gibiler . İmkansız şeyler gerçekleşiyor sürekli .

bu hakeme o düdük astırılmalı !!! maçtan bir gece önce girdiği para trafiği varsa ortaya çıkarılmalı !

bu maçta oyuncularımızı zerre kadar suçlamıyorum,konuşsam çok ağır şeyler yazacam,metanetimi korumaya çalışıyorum

Lig boyleyse play off'ta neler yapacaklar kim bilir.

abicim neresi haklıydı allah aşkına ya ?

Oyuncularimizla gurur duyuyorum,sonuna kadar savaştılar.

Hakem le ilgili mac sonunda dedim diyeceğimi,burda Birdaha desem ceza alırım.

Geri
Üst Alt