STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

Eboue-Riera-Hakan Balta-Zan/Servet. Rezil bir 5 li. Üstüne formsuz Selçuk ve Muslera. 45 dakikalık Engin. Sakat Kazım-Baros. Devre arasına kadar işimiz çok zor.

Servetin pozisyonunu ligtv sitesinden izleyebilirsiniz.Muhammet komik bir şekilde kendini bırakmış ve yardımcı hakemin yüz ifadesine dikkat edin.

Yok artık Muslera'ya sallayanlar olmuş. Arkadaş nerenizle izliyorsunuz maçları? 4 top geldi 4 ünü de içeri aldı diyorlar. Sizin bu zihniyetinizle bizde bir b*k olmaz.

tek tesellim maç 4-2 olduktan sonra cafede arkamda oturan , her paslaşmadan sonra oley çeken antepli şahsı dövmemiz oldu..umarım fenerlidir..

Selçuk un frikik golü bal gibi gol. Servet in kırmızısı kesin yanlış. Sabri nin kırmızısı kesin yanlış. Hakem berbat. Sanki Bizi katletmeye çıkmış...

Ama benim beklediğim Galatasaray 1 - 0 ın üstüne yatmaya çalışmaz. 2. 3. golü arar. Eğer yatmaya çalışırsa başına herşey gelebilir.

Not. Muslera tam bir hayal kırıklığı. Saatli bomba gibi, her an saçma goller yiyebileceği izlenimi veriyor. Keleye gelen 4 şutun hepsi gol oluyorsa düşünmek gerek. Ayrıca iki top direkten döndü, bunlarda gol sayılabilirse 6 gol yemiş sayılır.

Bu nasıl bir mantık ya ahaha :asd:

ya afedersin ama hasta mısın sen ?

hakem hatası diyoruz.HATA.bunun adam gibi kanatla ne alakası var biz kırmızıları görmesek belki de böyle olmıcaktı.Sen kanata ronaldo koysan kaç yazar hakem attıktan sonra.

Riera/Eboue kanadıyla bi iş yapamayız. Bu gerçek.

lan yaşım 19 insanların içinde sinirimden ağlıyorum çocuklar gibi ağza alınmayacak onlar küfür ediyorum babam yaşında olan insanların içinde.

lan haftalardır katlediliyoruz hakemler tarafından duyuramıyoruz sesimizi

lan hala gelip sabriye laf ediyorsunuz sabri sizin a.... lan deliricem yaa atın şu şerefsizleri

Bu macdan sonra takimi elestiren,transfer isteyen,terime laf atan ama hakemi takmayan sahislar 100000% fenerlidir.ne kadar mesajlari olursa olsun.

.

lan yaşım 19 insanların içinde sinirimden ağlıyorum çocuklar gibi ağza alınmayacak onlar küfür ediyorum babam yaşında olan insanların içinde.

lan haftalardır katlediliyoruz hakemler tarafından duyuramıyoruz sesimizi

lan hala gelip sabriye laf ediyorsunuz sabri sizin a.... lan deliricem yaa atın şu şerefsizleri

senin acin benim acimdir renkdas.

kafayi yememek elde degil.

podolskimis anasini sattim

Bünyamin'in yerine buldular bunu herhalde... Arkadaş ama tepki koyulmalı artık böyle olaylara. Milyonlarca € para harcanarak kuruldu bu takım böyle kolay harcanmasına izin verilmemeli. Servet'in pozisyonunda 2 oyuncu da topa kosuyor kaleye mesafe 50m neresi bariz gol bunun. hakem baska mac almamalı türk futbolunun geleceği açısından. Ha pardon ortada bir futbol yok ki geleceği olsun.

Asıl film yarın beyler.Bugün hakemler görevi yerine getirdi.

Ben Oscar aday adayı çıkar diye düşünüyorum.Ağır abi Alex, kabadayı Emre de ,filmin jönü,sevgilisi ve kötü adamı kim olur onu yarın izleyip göreceğiz.Bana bir baş yapıt çıkar gibi geliyor bakalım bugünkü filmin yönetmeninden daha mı başarılı olacak?

modlar rica edicem forumda gizli ***ler o kadar çok ki,lütfen gereğini yapınız

neyse yarınki maç berabere bitse iyi olur.

Geri
Üst Alt