Yucel Yavuz
Sarı Üye
- 3 Ocak 2009
- 727
- 0
- 1.286
Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse yarınki maç berabere bitse iyi olur.
Ben Oscar aday adayı çıkar diye düşünüyorum.Ağır abi Alex, kabadayı Emre de ,filmin jönü,sevgilisi ve kötü adamı kim olur onu yarın izleyip göreceğiz.Bana bir baş yapıt çıkar gibi geliyor bakalım bugünkü filmin yönetmeninden daha mı başarılı olacak?
ben bu macta hakemi önplana cıkartırım ama. riera ve eboueden kanat olmaz bencede. eboue oynayacaksa bek oynayacak. rierayıda atsınlar kenara hicbişey yapmıyor herif. ama bu hakemleri izledikten sonra bu futbolcular cok arkadan geliyor. birdahaki macta bende riera oynasın istemiyorum yekta oynası emre colak oynasın ama o adam oynamasın.senin acin benim acimdir renkdas.
kafayi yememek elde degil.
podolskimis anasini sattim
O yan hakemin Allah belasını versin bu kadar hata tesadüf değil adam resmen GS'ya nasıl zarar versem diye orta hakem denen aciz adama karar aldırtıyor.Şerefsiz herif bu gece rahat uyuyabilecek misin yatağında!
ben bu macta hakemi önplana cıkartırım ama. riera ve eboueden kanat olmaz bencede. eboue oynayacaksa bek oynayacak. rierayıda atsınlar kenara hicbişey yapmıyor herif. ama bu hakemleri izledikten sonra bu futbolcular cok arkadan geliyor. birdahaki macta bende riera oynasın istemiyorum yekta oynası emre colak oynasın ama o adam oynamasın.
O yan hakemin Allah belasını versin bu kadar hata tesadüf değil adam resmen GS'ya nasıl zarar versem diye orta hakem denen aciz adamYa çok rahat uyuyacak ya uyuyamayacak.
Bugün Sabrinin gayreti ve en iyi oyununu açıkça gördük tek handikapı kaptan olduğu halde nasıl sarı kart görüleceğinin adı gibi bildiği halde sorumsuzca davranıp 10 kişi olan takımını 9 kişi bırakmasıydı.onun gayretiyle maçı çevirebilirdik ben buna inanıyorum