STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

.

Yarın Beşiktaş kazanır umarım.

Ben Oscar aday adayı çıkar diye düşünüyorum.Ağır abi Alex, kabadayı Emre de ,filmin jönü,sevgilisi ve kötü adamı kim olur onu yarın izleyip göreceğiz.Bana bir baş yapıt çıkar gibi geliyor bakalım bugünkü filmin yönetmeninden daha mı başarılı olacak?

Güzel bir voleybol maçına kendini hazırlıklı tut reis.

Hayat kadınlarına hiçbir yasak getirilmesin ama tek bir yasak hariç çocukları hakem olmasın...

Bugün Sabrinin gayreti ve en iyi oyununu açıkça gördük tek handikapı kaptan olduğu halde nasıl sarı kart görüleceğinin adı gibi bildiği halde sorumsuzca davranıp 10 kişi olan takımını 9 kişi bırakmasıydı.onun gayretiyle maçı çevirebilirdik ben buna inanıyorum

O yan hakemin Allah belasını versin bu kadar hata tesadüf değil adam resmen GS'ya nasıl zarar versem diye orta hakem denen aciz adama karar aldırtıyor.Şerefsiz herif bu gece rahat uyuyabilecek misin yatağında!

senin acin benim acimdir renkdas.

kafayi yememek elde degil.

podolskimis anasini sattim
ben bu macta hakemi önplana cıkartırım ama. riera ve eboueden kanat olmaz bencede. eboue oynayacaksa bek oynayacak. rierayıda atsınlar kenara hicbişey yapmıyor herif. ama bu hakemleri izledikten sonra bu futbolcular cok arkadan geliyor. birdahaki macta bende riera oynasın istemiyorum yekta oynası emre colak oynasın ama o adam oynamasın.

O yan hakemin Allah belasını versin bu kadar hata tesadüf değil adam resmen GS'ya nasıl zarar versem diye orta hakem denen aciz adama karar aldırtıyor.Şerefsiz herif bu gece rahat uyuyabilecek misin yatağında!

Çok raahat çok keyifli uyuyacaktır.

ben bu macta hakemi önplana cıkartırım ama. riera ve eboueden kanat olmaz bencede. eboue oynayacaksa bek oynayacak. rierayıda atsınlar kenara hicbişey yapmıyor herif. ama bu hakemleri izledikten sonra bu futbolcular cok arkadan geliyor. birdahaki macta bende riera oynasın istemiyorum yekta oynası emre colak oynasın ama o adam oynamasın.

Aynen bu renkdaş. Tamam hakem rezil ötesiydi. Adam gibi bi hakem olsa yenerdik. Ama gerçekleride görelim. Eboue Riera'dan bi yol olmaz.

bu işler yaşla alakası yok senle sidik yarısı yapcak kadar aptalda degılım he stada gıtmekle taraftar olunuyorsa ozaman karıkoye gıden 40 bın coluk cocuk kadınlar hepımızden daha ıyı taraftar sen bana sunu sole son 10 yılda gs strdn ne kadarlık alısverıs yaptık ıbne senı ben antalyada unıversıte okuyorum daha gecen antalya galatasaray macına 100 lıra para verdım ben hazırlık macına 250 lıra para vermıs adamım lınconlnun ılk oynadıgı mac ıstanbul bldye galatasaray lıncoln penaltı kacırmıstı hazırlık macı bu bak sen merak etme senın yasın 34 olmus ama beyın yasın 15ı gecmez senın maca gıtmıslıgın kadar benım yakama içki dokmuslugum var stadda

hadi hakemi kartlar yüzünden eleştirmeyelim de buzzz gibi golümüzü ofsayt diye kesti,kimseye çarpmadı o top,doğrudan kaleye gitti,ona ne demeli ?

sahaya atlamayan taraftarlari kiniyorum.

FT : "Eğer müsade edilirse galibiyete de arada sırada ihtiyacımız olacak."

Bugün Sabrinin gayreti ve en iyi oyununu açıkça gördük tek handikapı kaptan olduğu halde nasıl sarı kart görüleceğinin adı gibi bildiği halde sorumsuzca davranıp 10 kişi olan takımını 9 kişi bırakmasıydı.onun gayretiyle maçı çevirebilirdik ben buna inanıyorum

reis sabri iki top kaptı çok tehlikeli yerde birine faul verdi delirdi ama uzaklaştı hemen üstüne bir tane daha kaptı ikisindede gram faul yok allah için söylüyorum bak

kim olursa olsun delirir abi takımın 10 kişi mücadele ediyorsun taraftarın gol bekliyor zafer bekliyor hakemede rakibede karşı ama insan evladı bu hakem gibi neyin evladı olduğu belli olmayan biri gibi değil ki sinirlendi çocuklar gibi attı kendini ordan oraya vurdu belki ağlayacak dereceye geldi kaptan

bu bir haftanın patlaması değil geçen hafta antalya ondan önceki hafta bursa devam ediyoruz katledilmeye bir yere kadar insan sonuçta bu.

son haftalarda oynadigimiz maclarin hakemlerine bakinca soyleyebilecegim tek sey; fener masada kazanmaya devam ediyor.. haftaya bakalim hangi kasap hakemi gonderecekler.. Allah belalarini versin.. :mad:

şu anda ailem bana moralim bozuk diye top kafa muamelesi yapıyor :D..Arkadaşlar üzülmeyin düzeliriz..yarın Oktay Hoca bize moral verir..

hakem bir yana gelecek için konuşursak podolski de gelse yanlış transfer olur bize hızlı adam geçen sıfıra inebilen adam lazım bir de on numara podolski tam kanat oyuncusu değil yanlış transfer olur

Geri
Üst Alt