STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Amrabat 10 haftadır nerde biri bana söylesin bu topçuya 8 milyon euro para verdik yazıklar olsun yaa sinirim bozuldu

Hemen sallayın fırsat taraftarı. Yukarıda çok küfür eden üye evet bende çok küfür ettim ama mersinli ezik futbolculara.

Bazı zeki taraftarlara buradan sesleniyorum ne siz nede yöneticiler nede imparator bize karşı böyle kapanacağını bilemezdik.

Futbolu bok eden lig takımlarından nefret ediyorum. Beşiktaşa karşı fenere karşı nasıl açık oynayıp. Yenilmek için elinden geleni yaptığınıda görmedik değil.

Nurullah sağlammısın nesin geç bu işleri

Son olarak culio, şerefin yok lan senin.

Adam isterse 11 kişi kalenin önüne dizilir,kalite farkı varsa adam ona göre taktikle sahaya çıkıyor ve haklı da.Ona biz karışamayız.Suçu başkalarına atmayın.Bahane de aramayın lütfen.O kadar kapanmalarına rağmen 0-1 öne de geçtik.Adamlar yenilgiyi de kabullenmişti esasında ama sen zorla gol attırdın.0-1 öne geçip koruyamıyorsan başka yerlere bahane aramayacaksın.

1- Takım savunması yapmayı bilmiyoruz. Orta saha ve forvet pres yapacağız diye abuk subuk yerlere koşarken adamlar iki kişi al gülüm ver gülüm ceza sahamıza kadar gidiyor. Ya koşan adamın pas kanalını kapatacak kadar kafaları çalışmıyor ya da nasılsa bunlar gol atamaz diye miklemiyolar. Hangisi kötü bilemedim.

2- Kapanan takımlara karşı Amrabat ve Aydın hiç bir işe yaramıyor. Tabiri cazise dar alanda kısa paslaşmalar yapabilen adamlar gerekiyor. Takımda bu iş yapabilen 4 kişi var: Hamit, Yekta, Emre ve Riera. Bunların sayısını artıramadığımız sürece 11 kişi kapanan ve kontratak obynayan her takım tehlike yaratır.

3- Umut ve Burak'ın top kontrolü ve pas verme yeteneği sıfır. Bu taktikle oynamaya devam edeceksek sırtı dönük oynayan, top saklayıp pas dağıtabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Elmander bu işi biraz yapabiliyor ama o bile tam değil.

4- Tüm takıma sağlam bir fırça gerekiyor. CL'de oynuyoruz burada nasılsa kazanırız diye çıktığımız her maç puan kaybediyoruz. Koşmadan ter dökmeden maç kazanılmıyor!

fenerli futbolcular şerefsizin adinin önde gidenleridir... bu maç stad dolu erkekler falan ya bu maçı seçerek bi traflarını kurtarmak için oynar ve alırlar maçı dediğimi unutmayın

Çok ekstra puan kaybı oldu. Sezon içinde bu maçı çok arayabiliriz.

Selçuk milli takım olaylarından beri 2 maç üst üste kendi futbolunu oynuyamıyor bizim bildiğimiz selçuk bu değil fatih hoca bişeyler yapmalı yekta-amrabat değişikliği bizi dahada geriye götürdü ama fatih hoca risk aldı keşke emreyi çıkarsaydı ve bu aydın kaç maç sonradan girdi ama ben bir kerede bizi kurtardıgını bilmiyorum sadece bjk maçında bir golü var.

Allah kahretsin ya,bi macta da gol yemeyelim ulan lütfen be lütfen ya,Allah rızası için be kardesim,b.kmu var ya gol yiyoruz her mac her mac

Emre'nin oyun stilini bi türlü çözemiyorum. Adam topu aldımı hep çevresinde boşu boşuna dönüyor. Öyle yapınca daha karizmatik mi oluduğunu düşünüyor bilmiyorum, ama birinin artık çabuk oynaması gerektiğini söylemesi lazım...

Konsantrasyon 0...Belliki oyuncuların aklı hala Cluj maçında...Onların aklını sonraki maça götürecek olan adam Terim. Maalesef takımı hiç konsantre edememiş. CL yada derbilerde gaz vermeye gerek yok. Zaten futbolcular o bilinçle çıkıyorlar sahaya...

Önemli olan böyle maçlarda takımı motive edeceksin.

Fener yenerse 3 puana düşüyor fark

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Selçuk-Yekta-Amrabat

Elmander-Umut

Burak ilk 11 oyuncusu değil, net pozisyonları harcıyor. Çolak da leş zaten. Semih banko başlamalı stoperde. Engin'in de cezası bitiyor haftaya, en azından yedekte maçı çevirebilecek bi oyuncumuz var artık.

O net pozisyonları kaçırması için o pozisyonlara girmek gerekir.Sanki Elmander ve Umut kaçırmıyormuş gibi olmuş.

Bizim takımın hızı Kağnı arabası gibi,

selçuk formsuz,melo hazır değil,hamit maç eksiğini anca kapatır,amrabat uyum sağlayamadı ama fatih hoca da amrabatı nasıl oynatacağından bi haber...çok sorun var.devre arasını lider bitirmeliyiz.çok gereksiz puanlar kaybettik. ama bunlar her sezon herkesin başına gelir.semih kaya ilk 11 oynamalı.hoca saçmalıyo son zamanlarda.

devre arasını lider bitirelim yeterli.devre arası ofansif ama yaratıcı 2 oyuncuya ihtiyaç var.

Sağlık olsun...Lige rekabet lazım, bizim takımda bunu yapyor...

İlk önce şu amrabatın hesabını versinler.8 milyonun hesabını kim sorumluysa versin.

Şampiyonluk falan istemiyorum kardeşim.Her sene aynı her sene aynı.Bıktım ulan.

Ulan senelerdir şu takıma lazım olan oyuncuları alamadınız ey yatacak yeri olmayan yönetimler sizden nefret ediyorum.

İyi kapanan takımlara karşı bütün fayolar meydana çıkıyor.Birde kenarda melo varken Sabri sokmakta neyin nesi.Meloyu geçtim bu Sabrinin ne işi var kardeşim orta sahada.Bıkmadınız mı şu takımda akılsız,futbol bilgisi olmayan adamları oynatmaya.Yeter be..

Kardeşim taraftar olarak açın gözlerinizi açın.Bırakın skor taraftarlığını genel prroblemlere bakın.Şu yönetimi pofpoflamayı bırakın.Şu kahrolası polyanacılığı bırakın.

Aydına,Sabriye tahammül edemeyenler kadronun süper olduğunu söyleyen taraftarlar.Bakıyoruz oyuna sonradan giren takımın kurtarıcısı olacak adamlar bunlar.Ne tarafından tutsan elde kalıyor.Yok kardeşim yok tepeden tırnağa akılsızlık paçalarımızdan akıyor.Ama şampiyon oldukya herşey süper,olmasaydık herşey tam tersi olurdu.

Bunları yazmaktan bıktım ama yönetimler,teknik kadrolar hata yapmaktan bıkmadılar.

Evet bekliyorum o polyana yorumlarınızı.Bu takım ne haldeydi ne hallere geldi deyin!!yenilince çıkıyorsunuz kuşlar deyin!!!

Ama şunu bilin ki şu takıma farkında olmadanda olsa hiçbir hayrınız yok.

nurullah sağlam futbolun içine ettin be adam yeter be bıktık senin gibi hocalardan.

bu arada nobre'den nefret ediyorum ben ya.

Emre'nin oyun stilini bi türlü çözemiyorum. Adam topu aldımı hep çevresinde boşu boşuna dönüyor. Öyle yapınca daha karizmatik mi oluduğunu düşünüyor bilmiyorum, ama birinin artık çabuk oynaması gerektiğini söylemesi lazım...

Aynen abicim ya emreyi hiç sevmem bu yüzden sadece geçen cluj maçında ciddi oynadı bu maç gene aynı hamam aynı tas.

Seneye Anadolu takımlarından çok ekstra bir futbolcu olmadığı sürece transfer yapmamalıyız..

Selçuk milli takım olaylarından beri 2 maç üst üste kendi futbolunu oynuyamıyor bizim bildiğimiz selçuk bu değil fatih hoca bişeyler yapmalı yekta-amrabat değişikliği bizi dahada geriye götürdü ama fatih hoca risk aldı keşke emreyi çıkarsaydı ve bu aydın kaç maç sonradan girdi ama ben bir kerede bizi kurtardıgını bilmiyorum sadece bjk maçında bir golü var.

Üst üste 2 maç mı? Geçen yılki performansının %80'ini verdiği bir maç hatırlamıyorum daha.. Sorumluluk aldığı maç yok..

Geri
Üst Alt