Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım
İlk önce şu amrabatın hesabını versinler.8 milyonun hesabını kim sorumluysa versin.
Şampiyonluk falan istemiyorum kardeşim.Her sene aynı her sene aynı.Bıktım ulan.
Ulan senelerdir şu takıma lazım olan oyuncuları alamadınız ey yatacak yeri olmayan yönetimler sizden nefret ediyorum.
İyi kapanan takımlara karşı bütün fayolar meydana çıkıyor.Birde kenarda melo varken Sabri sokmakta neyin nesi.Meloyu geçtim bu Sabrinin ne işi var kardeşim orta sahada.Bıkmadınız mı şu takımda akılsız,futbol bilgisi olmayan adamları oynatmaya.Yeter be..
Kardeşim taraftar olarak açın gözlerinizi açın.Bırakın skor taraftarlığını genel prroblemlere bakın.Şu yönetimi pofpoflamayı bırakın.Şu kahrolası polyanacılığı bırakın.
Aydına,Sabriye tahammül edemeyenler kadronun süper olduğunu söyleyen taraftarlar.Bakıyoruz oyuna sonradan giren takımın kurtarıcısı olacak adamlar bunlar.Ne tarafından tutsan elde kalıyor.Yok kardeşim yok tepeden tırnağa akılsızlık paçalarımızdan akıyor.Ama şampiyon oldukya herşey süper,olmasaydık herşey tam tersi olurdu.
Bunları yazmaktan bıktım ama yönetimler,teknik kadrolar hata yapmaktan bıkmadılar.
Evet bekliyorum o polyana yorumlarınızı.Bu takım ne haldeydi ne hallere geldi deyin!!yenilince çıkıyorsunuz kuşlar deyin!!!
Ama şunu bilin ki şu takıma farkında olmadanda olsa hiçbir hayrınız yok.