STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Babam mi dedi git zorla amrabti al ? Fatih Terim zorladi, Fatih Terim üstüne yabanci TD degil, Furkanlar filan hepsini kendi cizdi getirdi.

Rijkaarda etmedigimiz küfür kalmadi, adam bi transfer kendi yapmadigi halde sistem vardi, futbol vardi. Ama tabi Mustafa Sarpi kendisi 4 yil izleyip mutlaka alin dedi, yoksa gelmem demistir.

Fatih Terim 4 Hafta Riera yi oynattiyor, 4 Hafta ADam, ADAm gibi oynuyor, yine Hakan Balta dönüyor.

Yekta kendini göstermis, Melo yu simdi unutturmus, ve yine Melo oyunda

Emre colak berbatin batti, hep oynuyor, gören de dicek Zidane gibi oynuyor

Playoff lar dan beri 442 yi ezberledi rakipler, Fatih Hoca yinede baska bisey denemiyor, gelde deli olma

Kardeşim hiç siteyi kirletmeyin hepimiz biliyoruz Riijkard zamamanı .Senin aklın ilk 6 haftada kalmış.

Sen antuya git orda bol bol aynı kafa adam bulursun her dakka Hocalarına sövüyorlar.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

hoca hamit ve meloyu çıkartıp orta sahyı bitirdi. aynı hatayı bir defa daha yapmıştı sezon başında yine yenilmiştik.

bu hatalar amatör liglerde bile nadir görünüyor, masallah biz her hafta cocuksa hata üstüne hata.. maca gelince , anlayamadigim o kadar sey varki.. 1) melonun ilk 11de isi ne?? yekta ne güzel ayak uydurmus takima sakatliktan sonra,tamam kendi gercek mevkisi degil ama her mac üstüne koyarak alisip ögrenerek gidiyordu..kesmek hic olmadi fatih hoca. bide melonun cikarken tepkisine bak,sanki adam iyi mac oynuyor da ciktigi icin kiziyor.. 2) danye hizli deniyor,adamda defans mantigi sifir,adamin hep önünde kaliyor sonra kosarak kurtarmaya calisiyor, sacma sapan hatalar yapiyor,bide birkere degil mac basina en az 4-5 tane büyük hatasi oluyor.. 3)eboue sag bek ne geziyorsun önlerde tüm mac, ilk golü yemezdik,yerinde dursaydi sag BEKte..4) cris amca hatta dede tecrübeliymişte miş miş miş.. adamin bizim hic mac oynamayan gökhan zandan artisi yok (denenmemesi da soru isareti bence) hic bir artisi yok.. ahh pardon 80 sampiyonlar ligi maci tecrübesi var.. güleyim mi aglayayim mi bilmiyorum gercekten

bize karsi oynayan takimlarin tüm ama tüm ataklari tehlike yaratiyor kalemizde, tüm ataklari.

ben böyle bir olay baska hic bir ligde, baska hic bir takimda görmedim.

bir tane rakibin etkisiz atagini görmek istiyorum artik yahu macin icinde.

KOLO TOURE

demekten dilimde tüy bitmişti.. dany aldılar 35lik crisi aldılar .. yazık

cok normal bi sonuc karabuku kutlarim,ama Fatih Terim artik baltayi cope at,Dany ve Crisi asfalta at Meloyu MIamiye yolla ve bizde kafayi yemiyelim.

fener kadro olarak bizden çok daha iyi maalesef adamların her tarz oyuncusu var yedekleri de çok iyi

ilhan parlak lua lua gibi iki atlet adamın olduğu bir takıma karşı neden cris ve balta.ya tamam öle çıktın gördün hata yaptığını.neden 2.yarıda aynı savunma.umut çıktı elmander girdi de ne değişti sanki? ama crisi çıkartıp yektayı göbeğe alsaydın meloyuda stopere çekseydin şu andan daha kötü olmazdı eminim.engin 3 aydır topa vurmamış hemen cart diye oyuna alıyor kurtarıcı diye.emre çolağa verdiği yan pas dışında naptı baytar sorarım? adamın maç kondisyonu yok bu maçta oyuna girip maçı mı çevirecek?

defans bundan sonra semih ve gökhan oynasin cris ve dany biran önce kapinin önüne koyulsun...

uğur meleke ligtv de crisin ne olduğunu çok güzel anlatıyor

yemin ediyorum su son 10 macta bir gram zevk aldiysam serefsiz olayim. boyle bisey olamaz, ne taktik var ne oyun duzeni.

Taaaa ordu macindan once belliydi, artik bizi biliyorlarrr cozduler....adamlar kapanip bir iki gol atip gidiyorlar.. bukadar rezalet takim olmaz, bir iki mac desek tamamda, yaa allah askina bu terim gormuyormu bunlari yaaa... her mac ayni taktik.....butun hafta sonumun icine ettiniz...

Hamit'in çıkması

Semih'in oynamaması

Hakan'ın oynaması ve Emrede ısrar edilmesi tam bir saçmalık.

Karabükspor'u tebrik ediyorum.Sonuna kadar haklı bir galibiyet aldılar ve bize futbol dersi verdiler.Zaman zaman kapandılar,zaman zaman hızlı ataklarla tehlike yarattılar ve 3-1 yendiler.Bir futbolsever olarak çok beğendim oyunlarını.İşte futbol budur.Saçma sapan şuursuzca saldırmak değil.

orta saha ve hücuma da lafim var ama canim roman yazmak istemiyor

adamlar resmen alay etti. Uzun zaman sonra bir takımın defansif olarak bu kadar rezil olduğu bir maç izlememiştim.

hocam artık semihi asla ilk 11 den kesme. kendi kalesine 5 tanede gol atsa oynat. nasılsa her geln 3 tane atıyor bari semihi kazanalım yine.

Fatih Terim ne yazik ki transferden anlamiyor

maçta 1 tane olumlu bir hareket olmazmı arkadaş koskoca 90 dakika yahu hücum anlayışı leş defans anlayışı leş paslar leş ortalar leş verkaç 0 dikine oynayabilen adam 0

Geri
Üst Alt