STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 24 Kasım

Nasıl yani bu maçtan mı bahsediyorsun poziitif oynuyor Melo diye?

aynen bu macta ve manu macında riera ile ikisi, birde hamit var. onun dısında bu macta oynayan birini goremiyorum. hani yabancı ligleri izliyorsanız bilirsiniz takımın amacı gol atmaktır ve aldıkları topu surekli ataga donustururler biz asla oyle yapmıyoruz. melo bu ligin kalbur ustu yıldızı oldugu icin devamli dikine oynuyor fakat ona eslik eden oyuncu yok

yine herkes mala bağlamış. yekta, elmander hata yapsa (ki ben hatalarını görmedim) "charr shunu hocham " der. melo kıçını kaşısa " işte buu beklediğim, özlediğim, ağladığım, zırladığım, içtiğim, seviştiğim, sıçtığım melo bu" der.

:D:D

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | Devre | 24 Kasım

Melo biraz acıl be.

En azından pas atıyorsun yahu.

Bir gol atan maçı alır öyle bir maç gibi gözüküyor. Elazığ 2. yarının sonlarına doğru oyundan düşer ama bizde düşer gibiyiz. Kısacası başladığı gibi biter bence

Bu hoca Aydın'ı oynatmayı niye bıraktı? Engin yerine o girsin bence oyuna..

ruhsuzlar geri dondu 3 gun once krallardi simdi sonuk,ruhsuz isteksiz iste gercek profesyoneller!!!

tek kelime.. berbat

İyide bu noktada seni geren ne var çözemedik. Melo gayet iyi oynuyor o yüzden özledğimiz melo diyoruz. Kıçını kaşıdığından değil.

beni geren bir şey yok. sadece diğerlerine haksızlık yapıldığını söylemek istiyorum. bunu bir değil, iki değil sürekli yapıyorsunuz. hatta takımı, hocanı, başkanını satacak kadar.

Kapanmadığı halde saldırmıyoruz Elazığa, İBB'ye oynadığımız oyun gibi oynuyoruz.. Oysaki gerçek oyunumuzu oynasak tam istediğimiz gibi bi rakip var karşımızda.. Fatih Hoca oyun içinde rakibe göre taktik değiştirmeli artık..

bu amrabata 8.5 milyon euro verdiğimiz her aklıma geldiğinde şok oluyorum. engini 1 miyona aldık bu nasıl 8.5 ediyor aklım almıyor

Elmander + Umut = 0

stoperden dönme forvetler gibi ikiside

yine herkes mala bağlamış. yekta, elmander hata yapsa (ki ben hatalarını görmedim) "charr shunu hocham " der. melo kıçını kaşısa " işte buu beklediğim, özlediğim, ağladığım, zırladığım, içtiğim, seviştiğim, sıçtığım melo bu" der.

Yekta Elmander Umut berbat ötesi. Melo özlenen Melo olmasa da en iyilerindendi. Bu kadar.

bu nasıl bir futbol allahaşkına hazırlık maçı oynuyor gibi resmen yürüye yürüye futbol oynuyoruz.karşımızdaki takım köy takımı be

Koskoca Galatasaray ligin en kötü takımı karşısında pozisyona bile giremeden ilk yarıyı kapattı yazık..:mad:

amrabatta orta acmasa cabalamasa ne yapardın kıme sallardın merak edıyorum :asd:

Kimseye salladığım yok yalan mı yani amrabat sola geçiyor soldan atak yiyoruz takım sabri ile sağdan yardırıyor. Sağa geçiyor bu sefer riera çoşuyor. Amrabat azıcık kafasını kullanmalı melo gibi nokta pas atabilen oyuncu var yardırsın açık bölgeye. Elazığ çok boş bırakıyor ve açık takımlara kontrada yardırır diye beklediğimiz amrabat birşey yapamıyorsa ne yapalım. Benim beklediğim amrabat bu değil mach. 2.yarıda ki amrabatı bekliyorum.

Leşh maç

Engin Elmander hazır değil.

Emre Çolak Burak Eboue girsin.

İlk yarı sahanın en iyisi meloydu. Takımı açacak, pozisyona sokacak süper paslar bi tek ondan geldi. Yekta'nın son vuruşları biraz iyi olsa 2-0 öndeydik şimdi.

aynen bu macta ve manu macında riera ile ikisi, birde hamit var. onun dısında bu macta oynayan birini goremiyorum. hani yabancı ligleri izliyorsanız bilirsiniz takımın amacı gol atmaktır ve aldıkları topu surekli ataga donustururler biz asla oyle yapmıyoruz. melo bu ligin kalbur ustu yıldızı oldugu icin devamli dikine oynuyor fakat ona eslik eden oyuncu yok

Melo bir kere 2'ye birlerle bastı gitti ceza sahasına.. Kalan dakikaları 30 metrede hafif tempoda koşarak geçirdi hiç rakibe bastığını görmedim açıkcası..

Geri
Üst Alt