STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Sampiyon oldumuz Sene kadro nasildi?

Emre
------Melo---Selcuk-------Engin-

-----------Elmander--Neco------------

Kanatlar, ortaha saha orijinliydi.

Hamit uyar, ama oda agri kaliyor o pozisyonda.

En önemli Elmander(o form ile) ve Necati, top tutabilen, paslasabilen forverterdi.

Melo ve Selcuk niye bukadar gol atabildi Sisce?!!

Umut, Burak, Hamit, Amrabat, bunlar ile 442 OLMAZ.

----------------------Melo-------------------------

-----------Hamit------------Selcuk---------------

-Engin/A7----------Burak-----------Amrabat---

Burak, Hamit, ve Amrabatin verimini öylece artariz.

Terim ozamand bazi seyler iyi gitmedi icin, radikar bi karar verdi, ve 4231/4141'den 442'ye gecdi.

Bulundumuz durum, ve yeni mevcut kadro ile, Terim yeniden bi "radikal" karar verip, tek forvetli sisteme gecemesli lazim.

burakla umut yanyana OYNAMAZ. ikisi de defansın arasında volta atıp arkaya top bekleyen forvet. antepin defans arkası olmadığının farkında değiller adamlar kale önünde defans kurmuşlar. burağın yanında kaliteli dar alanda etikli bi forvet şart

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Recep, bak tekrar anlatıyorum anlamaya çalış kapasiteni zorla biraz.

Adamı istemiyorum demek ayrı şey, performansını eleştirmek ayrı şey, paketleyelim şutlayalım demek de apayrı bir şey.

Selçuk'un performansını eleştirirsin, düzelmesi lazım dersin ama şutlayalım gönderelim ayaklarına girdiğin zaman kuş damgasını da yersin. bu kadar basit.

öyle saçma sapan yorumlar yapanlar var ki hakikaten delirmemek elde değil ya, sanki Sarp'tan fenerli Selçuk'tan bahsediyorlar...

Cancım ben demedım paketleyelım şutlayalım die bi geri git oku böyle oynucaksa istemiyorum fenerli selcuktan farkı yok zaten

Eboue ortalarda Sabri'yi aratıyor bazen.

banane fenerin mallıgından. biz fener maçında tek kale oynayıp kaybetmiştik. bende begenmedim bugün futbolu. ilk yarı gene öyle böyle iyiydi son tercihler dışında. 2. yarı hepten koyuverdiler. hoca bazı degişiklikler yapmalı takımda. sistemmi olur ne olur bilemem. ama hocayı göndermek saçma abi. sen biraz sinirden böyle yazıyorsun.

Haklisin gözümde F.Terim ben gözümde gecen seneki playoff larda feneri yenecez diye beraberlikle yetinmeyip 2-1 yenildigimiz mactaki sacmaliklarini bu yilda devam ettirmekle cok acemi oldugunu kanitladi,kafasinda sabit bir sablon,belli oyunculari kesip hakki olmayanlara forma vermesi ve durumlari iyi olmayan oyunculari ilk 11 de baslatmasiyla bile bütün elestiri oklarini üzerine cekmeyi hakediyor.

Düsün dakika 60 da 3-4 oyuncumuz sakatlikla bogusuyordu ki ikisi sahaninda disindaydi ve buna karsi saglamlarda tribünde mac izliyordu,takim halen 3 pas arka arkaya yapamiyor,tamam istifa cok agir bir kelime ama oda sapkasini önüne alip düsünecek,fener yarin yenerse lider oluyor,krizdeki bjk yarin yenerse yanimiza geliyor vede bunlar benim kanima dokunuyor.

Emrah alnından öpüyorum kardeşim. Neco bu hali ile hepsinden daha iyidi.

Burak yerine alınabilecek o kadar çok adam var ki. Burak da alınmalı. Evet yerli golcü lafım yok ona.

Arkadaşlar gençler, Burak gibi Umut gibi top kontrolü olmayan pas özürlü futbolun belirli kuralların bilmeyen adamlar GALATASARAY'ın 11nde yer almazlar, almazlardı. Bunu anlayın artık. Olmuyor işte. Ya tek forvet ya da transfer şart ofansa.

Net pozisyon vermedik bugün gol dışında golde zaten malum şans golüydü tek teselli budur ancak kapanan takımlara karşı etkisizliğimiz devam ediyor kilit açılmıyor , erken gol bulmadığımız ve ilk golü atmadığımız sürece puan kaybı oluyor hep.

Fatih Terim'in istifa etmesi gibi bir durum olamaz, bugünkü beraberlikte en payı olan hocamızdır.

İlk yarı kötü oynayan Amrabat ve Umut'u çıkarması ve yerine Elmander ve Engini almasını hepimiz istedik.

Geçen senenin en iyi oyuncusu nasıl Selçuk İnan'sa bu sene de bu takımın en kötü oyuncusu yine Selçuk İnan'dır.

ben istemedim, ben tek forvete dönüp orta sahayi guclendirmesini istedim, orta sahaya engin yada hamite serbest oyna emri versin istedim, kisaca formasyon degissin istedim.

ama yaptigi degisiklikler sisteme göre tabiki dogruydu.

Abi kadro geniş falan degil kendimizi kandırmayalım.. Geniş kadroda aydın 2.secenek olmaz geniş kadroda umut bulut ve Elmander as forvetin olamaz vs vs

herkez birbirine giriyor boyle taraftar olsa neolacak anasini satim ..

Herkez a bu bunu dedi hemen 'alinti ile cevapla' laf sok ozaman sana madalyon takacaklar sanki laf soktun diye

Hakem faulü de 5 sn sonra verdi, kırmızı kartı da.. Maç sonunda Demirörenin hışmı mı aklına geldi acaba?

bugün ligin ilkyarısını lider kapama şansımızı kaybettik gibi geliyor. 3 puan farkla 2. tamamlayalım ilkyarıyı yeter de artar da bana:mad:

Cancım ben demedım paketleyelım şutlayalım die bi geri git oku böyle oynucaksa istemiyorum fenerli selcuktan farkı yok zaten

biliyorum onu kimin dediğinin farkındayım.

2.cümlen ise yine falso, sen takıl kendi halinde en iyisi. laf anlatmakla uğraşamayacağım daha fazla.

fatih hocanın her zaman arkasındayım biz butun basarılarımızı onunla kazanıcaz.

ama hocanın tek sevmedıgım yonu hamıte ve emreye tanıdıgı sansı bır turlu amrabata tanımaması.

amrabatı aldı engınle bır kere kanattan gıdemedık.emre yı aldı sacma sapan sutlar zaten emre her pozısyonda yerde bu kadar gucsuz olamaz ınsan.

bu macta da takimda en formsuz oyuncu selcuk tu

Geri
Üst Alt