STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Salman ben 100 kişiyle maça bakıyorum içlerinden biri de Burak'ı beğenmiyor...

Hadi ben anlamıyorum futboldan diğer 100 kişi de mi anlamıyor..

Demek istediğim Burak bizim takımın oyuncusu değil..

burak 33 mu ne gol attigi sezonda bile elestirildi

burak hep elestiri yicek, burka hic bir zaman sevilen topcu olmicak bir kere, cunku 4 buyuk takim icin yonamis biri ve ayrilrken hep pis ayrilmis biri

bunlari bir kenara braktim, burak tip olarak uyuz biri, antipatik biri zaten.

tum bunlar bir araya gelince iste sevilmiyor herif pek, begenilmiyor.

benimde var elestirdigim bazi seyler burak konusunda, mesela top kontrolu..

ama burak bizim takimin oyuncusudur vede burak begen yada begenme en golcü yerli forvettir.

buraktan iyisini getir, yolla buraki, kim itiraz eder?

ama buraktan iyisini -yerli- getirene kadar burak bu takimin topcusudur

ayrica herif gayet iyi performans ortaya koyuyor bizde.

yanina yada kanatlara top kontrolu, driblingi olan adam alinsin, dahada iyi olacaktir

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Takımın eski tadı yok...

bu muslera 2 ay yok diyor trt nedir dogrulugu varmi,bu hudubet trt bir tane iyi haber vermezmi bizimle ilgili

burak 33 mu ne gol attigi sezonda bile elestirildi

burak hep elestiri yicek, burka hic bir zaman sevilen topcu olmicak bir kere, cunku 4 buyuk takim icin yonamis biri ve ayrilrken hep pis ayrilmis biri

bunlari bir kenara braktim, burak tip olarak uyuz biri, antipatik biri zaten.

tum bunlar bir araya gelince iste sevilmiyor herif pek, begenilmiyor.

benimde var elestirdigim bazi seyler burak konusunda, mesela top kontrolu..

ama burak bizim takimin oyuncusudur vede burak begen yada begenme en golcü yerli forvettir.

buraktan iyisini getir, yolla buraki, kim itiraz eder?

ama buraktan iyisini -yerli- getirene kadar burak bu takimin topcusudur

ayrica herif gayet iyi performans ortaya koyuyor bizde.

yanina yada kanatlara top kontrolu, driblingi olan adam alinsin, dahada iyi olacaktir

Burak bu bizim takımın topçusu değil bana sabahlara kadar da anlatsan fikrim değişmez.

ben ilk sarisina bisey demiyorum ikinci sariyi neden aldi,o faul sarimiydi nerde gorulmus,senin gordugunu deha! f.terim gorseydide alsaydi kenara,aslan gibi yekta vardi,o sira daha emrede girmemisti oyuna ilk sarisindan sonra

ya ben hocanin aciklamalarini daha dinlemedim, okumadim ama sanirim 4. hakem attirdi demis, oyleyse gene kufurlu birsey söylemiste olabilir

ben kontra atagi kestigi icin verdi sandim, gecte olsa verdi dedim

cunku o topu kaptirip sonr adami indirdi hakem, sari kartlik mi degil mi tartisilir ama veriyorsada abartilacak birsey degil.

benim icin abartilack olan ilk gördügü sari karttir.

o karttan sonra kasinmaya devam etmesidir.

Yahu hangi adaletten bahsediyorsunuz Allah aşkına.Bunlar boyacı küpü değil ki.Her oyuncunun bir kalitesi var.

Ulan takmışssınız Selçuğa.Umut amatörlük yapamasa maçta 1 asisti olacaktı o zaman iyimi olacaktı.Bu kalitesiz kadroyla baskıyı nasıl yaptığımızı sanıyorsunuz.Tamamen Melo ve Selçuğun varlığıyla oluyor bu.

Fatih Terim yaptığı ve yapmadığı transferlerle eleştirilmeli.Egosunun Galatasaray sevgisinin önünde oluşu eleştirilmeli.Şu Galatasarayın haklarını korumadığı için eleşrtirilimeli.

Bu takım rezalet Adana Polat dönemindede şampiyon oldu,ondan sonra gördük ne olduğunu.

Açı gözlerinizi biraz.Gerçeklerle yüzleşin.Bu yönetime tepki verilmeli.Ulan şampiyon olmmuş takım o dönemde bile birbirlerini yedi bu yönetim.Yok Galatasarayı düşünüyoruzda pahalı transfer yapılamz mış falan hepsi palavra.O zaman ne işin var o koltukta.Helvacıda yapardı senin yaptığını.

Ohh ne güzel dünya.Albayrak ve dürüst hiçbir halt yemesin orda oturp reklamın kralını yapsın.Ondan sonra albayrak forma al,kombine al diye zırvalasın.Bu yönetimlerin kazmalara verdiği paralarla olan borçları taraftara ödetsinler.

Şu maçtan sonra canı yanan yönetici çıkar çatır çatır konuşur.Ama nerde..

Egosunun Galatasaray sevgisinin önünde oluşu eleştirilmeli.Şu Galatasarayın haklarını korumadığı için eleşrtirilimeli.

valla şu laftan sonra neden yönetimi eleştireyimki artık

Sene başından yapılan ve yapılmayan transferlerden dolayı hep yönetime yüklendim.

Ancak alıntı yaptığım cümleden sonra yönetimi eleştirmeyi doğru bulmuyorum çünkü o ego bütün karşı taraftan kaynaklanan hataları sıfırlıyor ve hatayı bireyin kendisine yöneltiyor

kimse kusura bakmasin bu takimda futbolcuya benzer futboldan anlayan futbolu gercek manasi ile bilen tek adam elmander dir,yeterliligi tartisilir ama gercek takimdaki tek futbolcu elmander

Burak bu bizim takımın topçusu değil bana sabahlara kadar da anlatsan fikrim değişmez.

ben zaten fikrini degistirmek icin ugrasmiyorum/ugrasmicam.

ben burak konusunda kimseyle ugrasmam, burak konusunda burak kendisi ugrasmali, golleri atmali ki, az cok susun millet.

simdiye kadar iyi yapti, böyle devam etmesi yeterli.

sen sow tek forvet super oynar, burka tek forvet asla oynayamaz, burakin top kontrolu sifir, sowun top kontrou super dedin, bu yuzden tartismayi uzatmak istedim.

ayrica burak gayet bizim takimin topcusu, yoksa bugun golu kim atti :asd:

ben zaten fikrini degistirmek icin ugrasmiyorum/ugrasmicam.

ben burak konusunda kimseyle ugrasmam, burak konusunda burak kendisi ugrasmali, golleri atmali ki, az cok susun millet.

simdiye kadar iyi yapti, böyle devam etmesi yeterli.

sen sow tek forvet super oynar, burka tek forvet asla oynayamaz, burakin top kontrolu sifir, sowun top kontrou super dedin, bu yuzden tartismayi uzatmak istedim.

ayrica burak gayet bizim takimin topcusu, yoksa bugun golu kim atti :asd:

Bir arkadaş yazmıştı ama bende diyeyim bari gol atmaktan başka bir işe yaramıyor :asd:

ya ben hocanin aciklamalarini daha dinlemedim, okumadim ama sanirim 4. hakem attirdi demis, oyleyse gene kufurlu birsey söylemiste olabilir

ben kontra atagi kestigi icin verdi sandim, gecte olsa verdi dedim

cunku o topu kaptirip sonr adami indirdi hakem, sari kartlik mi degil mi tartisilir ama veriyorsada abartilacak birsey degil.

benim icin abartilack olan ilk gördügü sari karttir.

o karttan sonra kasinmaya devam etmesidir.
salman orda 2.sari kart falan yok neden bahsediyosun,elli tane bahane buluyosun melo dogru atildiyi kanitlamak icin.ozaman atsaydi birincide.ikinci faulde sari kart var diyen gitsin su topu izlesin,küfür olsa direk kirmizi cikarir demekki küfürde yok.f.terim ayni seyi ordu macindan sonrada yapmisti,eboue ye %100 penalti vermemisti hakem dönüp gol yemistik f.terimde orda penalti yoktu demisti sonra tv de bi izledik penaltinin babasi,f.terim sussunda takimla ilgilensin takim eriyor o hala her hafta hakemlere övgüler yagdiriyor biraksin bu isleri

yazıklar olsun 1-takımda kaliteli oyuncu yok adam eksiltebilen 1 adam yok şu bilmem kaç yüz milyon euroluk takımımızda 2-lakayitlik had safada Melo sözüm ona kaşıkla veriyor kepçeyle geri alıyor orta sahada boş adam varken sen 3 oyuncunun arasına girersen elin oğlu verir kırmızı 3-pres yapamıyoruz boşa koşuyor oyuncular 4-her maç birini yıldız yapıyoruz Stancu-Lualua-Binya söylenecek fazla bişey yok ben bu sene 3. olursak iyi diyorum nede olsa başkanımız transfere ihtiyacımız yok diyor

Ergün renkdaş Cluj Manchester ı yendi diyelim bizde Braga yı yendik golüde Burak attı buraya gelip ne dersin acaba çok merak ettim ?

Ergün renkdaş Cluj Manchester ı yendi diyelim bizde Braga yı yendik golüde Burak attı buraya gelip ne dersin acaba çok merak ettim ?

hala Burağa laf mı atıyonuz ama suç onda her maç sağlı sollu yüzlerce ortayı ve orta alandan atılan mükemmel pasları harcıyor dimi

Geri
Üst Alt