STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | 2.Y | 8 Aralık

hayırdır ne kardeşimi ?

Galatasarayda kimse dokunulmaz değildir doğru olabilir teorik olarak ama bu gönüllerde dokunulmaz bir isim vardır.

o da

İMPARATORDUR.

benle alıp veremediğin nedir ? Fatih Terim hakkında ne yazmışım bak bakayım , gitsin mi demişim küfür mü etmişim?

cris'i almasında ki amacı sorguladım bunda yanlış olan ne?

Taktiğe oyuncu tercihlerine yorum yapamayacak mıyız? Yanlış birşey yazsam modlar müdahale ederdi değil mi , ne diye bu görevi üstleniyorsun?

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

Ben Yekta´nin cok klas bir futbol oiynadigini düsünüyorum. Bi kere cok rahat bir futbolcu Yekta.

Yaptiklari pek ciddiye alinmiyor ama bence Melo´dan cok faydali su anda.

Bu karsilastirmalardan nefret ediyorum, ama Iniesta Style bir futbolcu Yekta. Daha da gelisecektir oyunu

530370_467374086654625_955814395_n.jpg

dany airlines

389502_467373816654652_435251239_n.jpg

hoca olsam suan zor durumda olurdum yekta mı melo mu oynasa fener macında diye

yekta bu maç süperdi

melo feneri çok sever ve psikolojik baskı oluşturduguna inanıyorum melonun ve ateşlediğini.

o yüzdeen

------------------------Muslera-----------------------------

--Eboue----------Semih----------Dany---------A.Riera--

--------------------------Melo-----------------------------

--------------------Yekta---------Selçuk------------------

---Hamit---------------------------------------Amrabat---

----------------------Burak Yılmaz------------------------

böyle çık hocam nolur ama Umut bugunku formuyla kesin derbide sahada yani 4-4-2 kesin gibi

Ben Yekta´nin cok klas bir futbol oiynadigini düsünüyorum. Bi kere cok rahat bir futbolcu Yekta.

Yaptiklari pek ciddiye alinmiyor ama bence Melo´dan cok faydali su anda.

Bu karsilastirmalardan nefret ediyorum, ama Iniesta Style bir futbolcu Yekta. Daha da gelisecektir oyunu

oyun zekası çok yüksek boş adamı anında görüyor riskli paslar atmıyor top kontrolü iyi pasları takımın en iyisi durumunda. dediğin gibi iniesta style bi futbolcu

Süper Lig = Umut Bulut

Sampiyonlar Ligi = Burak Yilmaz

Galatasaray = Türkiye

bi yandanda fatih hoca süprizleri sever acaba fenere bi 4-3-3 yada 4-5-1 süprizi yaparmı kocamanın planı suya düşermi :happynew:

Fenere 4-4-2 çıkarız. Hamit girer Aydın yerine. Yekta ile Melo arasında karar verecek hoca.

yekta bu maç süperdi

melo feneri çok sever ve psikolojik baskı oluşturduguna inanıyorum melonun ve ateşlediğini.

o yüzdeen

böyle çık hocam nolur ama Umut bugunku formuyla kesin derbide sahada yani 4-4-2 kesin gibi

şu kadroyla çıkalım feneri sahadan sileriz net.

451'e gectikten sonra daha iyi oynamaya basladik ancak cok kolay top kaybediyoruz, cok kolay top eziyor. Bizim gibi bir takima hic yakismiyor bunlar. ir de su ileriye bam güm oynamaktan vazgecelim, hep top kaybina neden oluyor. Umut ile Burak forvette olunca oyunumuzu fena halde etkiliyor, topu ileride tutamiyoruz, bugün sadece mücadele ederek kazandik iyi oyun falan yoktu sahada bence. Toplari daha olumlu kullanmamiz lazim. Macin en sevindirici olayi bence 2. yari takim halinda cok iyi defans yaptik.

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 1.Y | 8 Aralık

valla benim zoruma gidiyor imparatora biri bişey diyince. adam ne yapsın daha ne yapsın. Galatasaraylılıksa ondan daha iyi Galatasaraylı varsa çıksın ortaya o zaman arkadaş.

geçen sene bu serseri tipler daha çoktu. özellikle ilk 10 hafta kadar. fener derbisinden sonra sustular.

Mantık çerçevesinde eleştirsinler renktaş, hoşuma gitmese de saygı duyarım. Ama istifaya davet eden mi ararsın, takımı sabote ediyor diyen mi ararsın, Cris'le anlaşmış maç sayısını tamamlatacak diyenler, Galatasaray zaten büyük takım başkası olsa yine o başarıları alırdık diyenleri mi ararsın, hocaya taktik dersi vermeye çalışanları mı ararsın, neler neler. La sizin çapınız ne, siz kimsiniz de hocaya bunları söyleme hakkınızı kendinizde buluyorsunuz? Bu kadarı da vefasızlık ve ayıp artık. Rıdvan sizin kadar şeytanlık yapmıyor.

yekta bu maç süperdi

o yüzdeen

Yekta ile Hamit'in yerini degistir cok daha iyi olur ama Fatih Hoca Yekta'yi pek kanatta oynatmaz gibi geliyor.

Ynt: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

Güzel oldu bu sonuç, haftaya feneve de aynı tarifeyi uygularsak tadından yenmez.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

umud'un yoksa burak'acaksin sivass :)

alinti

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor - Galatasaray | 19.00 | 8 Aralık

abi fener maçı içinde bişey söylede haftayı rahat geçirelim. ne olur o maç

Derbide benim yorumuma gerek yok. Pes maçları söylüyor sonucu... :b5:

Geçen sene 4-4-2 de kazanıyoduk evet ama bunda ilerde özellikle ELmander'le başlayan mükemmel bir hücüm presinin etkisi büyüktü ...

Bu sene o pres anlayışımızdan eser yok ve orta sahadaki üstünlüğü bir türlü alamıyoruz dolayısıyla 4-4-2 de ısrar etmenin mantığı yok ..

Kadro yapımızın şu anda 4-3-3 e çok uyduğunu düşünüyorum sistem değişikliğiyle çok farklı bir çehreye bürünebiliriz ve bürünmeliyiz de zira bugün de hiç umut vaat eden bir oyun oynamadık ... Bunda soğuk havanın , hafta içi oynadığımız Avrupa maçının da etkisi vardır elbet ama yine de daha iyi oynamamız gerektiğini düşünüyorum ...

Sivas'ın da hakkını vermek lazım ilk yarı çok güzel top oynadılar ...

Geri
Üst Alt