STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

benim beklediğim kadrolar şöyle:

--------------------Muslera-----------------------

Eboue-------Semih-----Dany--------Riera--

---------------------------------------------------------------------Selçuk----Melo------------------

Hamit------------------------------------Emre-------------------Umut----Burak-----------------

---------------------Volkan-----------------------

Gökhan-------Bekir------Yobo--------HAK--

---------------------------------------------------------------------Topal----Meireles--------------

Kuyt-------------------------------------Caner-------------------------Baroni----------------------------------------------Sow-----------------------

Emre yerine Amrabat oynar bence

.

[video=youtube;L5QG31FJrw8]https://www.youtube.com/watch?v=L5QG31FJrw8[/video]

[video=youtube;gsjFSymL1D4]https://www.youtube.com/watch?v=gsjFSymL1D4[/video]

Kareografi kokusu hissediyorum gençler. Bilginize.

Fener bu maçtada defans ağırlıkı oynayacaktır. Maçın kaderini bizim oyun anlayışımız belirleyecek bana göre. Eğer bizde onlar gibi kontrollü oyunu seçersek işimizin zor olduğunu düşünüyorum. Çünkü her maçta gol yiyen defansımızı düşündükçe ne kadar kontrollü oynarsak oynayalım o top bir şekilde kalemize giriyo kesinlikle. eğer oyuna hücum presle başlarsak burağın formunuda düşünerek rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. fenerin defanstaki zafiyetlerini ortaya çıkarmak için kesinlikle hücum presle başlamalıyız

arkadaşlar defalrdır bu soruyu sordum ama yanıt alamadım.. antu şerefsizi yine görsel hazırlamış sitesinde bizim sitede öyle birşey olmayacak mı ya

arkadaşlar defalrdır bu soruyu sordum ama yanıt alamadım.. antu şerefsizi yine görsel hazırlamış sitesinde bizim sitede öyle birşey olmayacak mı ya

Onlar İnternet Sitesinde GÖRSEL hazırlayadursunlar biz Stad da KAREOGRAFİ hazırlarız :yenieek:

eskiden biz yapardık böyle şeyler ağzımızın payını alır gelirdik.şimdi onlar başladı:D

Hahahaha. Melo'nun küçük Meloyla attığı gol vardı daha :D Akşam akşam iyi moral verdi f5 bana :D

eboue yobo'yu yine pazara göndereceğini borsaya bildirdi :trollface:

4-0 2 lira atacağım birde handikap 1 oynayacağım 20 tl'lik ya yıkılacas yada şahlanacas :)

[video=youtube;JE9HT29AwVQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JE9HT29AwVQ[/video]

Kareografiyi maç sonu yapsak daha anlamlı olur :D

Koreografide geçen seneden izler olsa daha anlamlı olur .. Hatıraları canlanır kuşlanır :)

Sike yaptiklarini unutmadigimizi gösteren bir seyler bekliyorum bu macta. Tezahürat olsun, pankart olsun.

Geri
Üst Alt