STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Su astrolog Nuray Sayar Sampiyon olacagimizi soylemisti olduk, kadin ne derse cikiyor, gecende forumdan bir arkadas derbiyi bizim kazanacagimizi soylemis, bu kadinin dedikleri hep cikiyor ciddi diyorum o soyledikten sonra cok rahatladim

Te Allah'ım.Senin benim gibi aciz bir insan o herkimse artık.Nerden bilsin maçın galibini.?

Maçın havasına girmeye başlamak gerek...

Su astrolog Nuray Sayar Sampiyon olacagimizi soylemisti olduk, kadin ne derse cikiyor, gecende forumdan bir arkadas derbiyi bizim kazanacagimizi soylemis, bu kadinin dedikleri hep cikiyor ciddi diyorum o soyledikten sonra cok rahatladim

:sad007:

Off daha 45 saat var geçmiyorrr

Maçın havasına girmeye başladım çok şükür, hatta şimdi uyusak falan Pazar maça doğru kalksak süper olur :D Şu Cumartesi boş boş geçecek şimdi.

Havaya giremeyenler geçin 2 dakika Facebook'daki şikerist sayfasına göz atın 2 dakika almaz.

Bence maçta hamit selçuk melo yekta 4 lü orta sahasının önünde umut burak oynayabilir hocadan sürpriz bekliyorum. Orta sahada oyunu sıkıştırıp topun hep bizde kalmasını ve kalabalık orta sahamızla oyunu rakip sahaya yıkmayı düşünebilir zaten beklerimiz ofansif anlamda bir kanat oyuncusu kadar etkililer hem 4 orta sahalı takımda selçuk hamit melo yektanında ceza sahasına girişini kolaylaştırabilir özellikle takımın baskı gücü çok artar böyle bir orta sahayla.

muslera

eboue semih dany riera

hamit selçuk melo yekta

burak umut

Kadro nasıl olursa olsun sonuçta yeneceğimizi düşünüyorum.

. küfür dağarcığını geliştirmek isteyen arkadaşlar izleyebilir.

şiketv'de bunlar yayınlanmıyor mu ya ?

Yok yayınlamıyorlar zaten onlar küfür olarak sadece lan ı biliyorlarmış. Yalnız kaderin yaptıklarına bakın bjkliler Burak Yılmaz için hırsız diyorlardı bir sonraki maçta olcay ve ibrahim toraman kendini yere attı ama hakem penaltı vermedi sonra başka maçta veli attı alakasız yerde penaltı verdi.Geçen bu ezikler Fatih hocaya küfürbaz dediler şimdi kendi oyuncularının görüntüleri ortada.

Ölümüne Galatasaray.

1461 maçından sonra içimden hep 4-1 skoru geçiyor hadi hayırlısı

Bende rüya gördüm bu arada ama olumsuzdu benimki. İlk yarı 0-0 bitiyordu ve Umut bomboş pozisyondaki Eboue'ye pası atamıyordu. Bunu gördüm sadece. :asd:

Lig Tv videoları paylaşmak yasak arkadaşlar.

fenerli arkadaslara gelsin :asd:

[video=youtube;2KODZtjOIPg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2KODZtjOIPg[/video]

Alex'de yok bakalım..

Te Allah'ım.Senin benim gibi aciz bir insan o herkimse artık.Nerden bilsin maçın galibini.?

Oyle belki ama tahminlerinde hic yanilmadi, bu tahminleri astroloji bilimine gore yapiyor sanirim, samp.olacagimizida soylemisti olduk..

ne saçma bişeydir yahu bu...

birde inanıp bunlara buraya yazıyorsunuz.. geçen sene zaten 2 ihtimal vardı. galatasaray- ve fener..

neysee git bit baktır sana yol gözküyormu??

Oyle belki ama tahminlerinde hic yanilmadi, bu tahminleri astroloji bilimine gore yapiyor sanirim, samp.olacagimizida soylemisti olduk..

Bende rüya gördüm 1-0 öne gectik sonra elektrikler kesildi sahada bende kızın biriyle öpüştüm sonra uyandım beyler çok saçma bi rüyaydı :D

Geri
Üst Alt