STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Fatih Terim değilmiydi Ocak ayını çok iyi geçireceğiz diye taraftarlara mesaj veren.

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Defans Ofansda baslar iyi bir sol kanat olsa bu kadar is dusmez sol bek'e zaten Riera'da gayet basarili bu pozisyonda.

Hocam neresi başarılı. Ofansif olarak eyvallah uğraşıyo ama defans yapmasını bilmeyen sol bekle nereye kadar? Kademe yok, bi tane top kaptı mı bugün ?

GS spor kulübüne her zaman rahat batmıştır resmen eldeki ligi veriyoruz :o

Bu futbolla bjk bizi arenada duman eder !

fatih hoca baş tacı orası ayrı ama kusura bakmasın bir takımda her oyuncu değişikliğinden sonra takım oyundan daha fazla düşüyorsa bu teknik direktör hatasıdır..hep aynı umut elmande elmander umut..rakipler ezberledi bizi fatih hocanın bizde şu maçta yaptığı antrenörlüğü yılmaz vuralda yapar..bir lafımda kasımpaşanın birkaç karaktersiz topçusuna;işinize gelirse yok bizim ekmek paramız işinize gelmezse emek hırsızlığı..sahada holywood ötesi tarzda replikleri vardı hele elyasa ve yalçın..yazıklar olsun size..şu kasap yalçından nefret ediyorum..

Hocam neresi başarılı. Ofansif olarak eyvallah uğraşıyo ama defans yapmasını bilmeyen sol bekle nereye kadar? Kademe yok, bi tane top kaptı mı bugün ?

Bugün en son laf edilecek adamlar beklerdi Allah aşkına yapma.

bende aynı fikirdeyim ama kadro bastan yanlıs kuruldu emre olsa olsa selcugun alternatifi olur sol acık olmaz ondan.daha bi kere adam gibi calım atıp orta yaptıgını gormedim hele kornerleri tam facia bu adam 10 kere korner atıyosa 9 taneesi on direkte rakibe.

buna vereceksin özel bir antrenör, 3635345 gün boyunca 24 saat korner calistiracak. O bittikten sonra da futbol temel unsurlarini ögreteceksin, bizim o kadar beklemeye zamanimiz yok.

bu kadrodan ilk gönderecegim isimlerden biridir colak emre.

Takımda çok gereksiz adam var , yapılıcak o kadar çok transfer var ki biz sadece takıldık sneijdere :SS: Onun da geliceği belli değil biz hiç transfer yapmadan kapatırsak şu dönemi güvenim sarsılıcak

Fatih Hocanın kafası başka yerlerde çok belli.. Başkanla arasında ki sorunları geç olmadan çözmeleri gerek...

yekta ve enginin en kötü hali emre çolak kadar olmaz yahu emreden iyi performans beklemek ölüden şey beklemek gibi birşey nedir bu inat ayrıca kanatsız bir takımda 4 4 2 forvetleri nasıl pozisyona sokmayı düşünüyor fatih hoca inanılır gibi değil :o

Dertleri bitirecek adam;

lucescu-tek-55120_501.jpg

REZİL bir oyun , REZİL bir sonuç ,

ama MÜKEMMEL bir SKOR ,

Onur evet Terim formsuz ancak takım nasıl Hoca yüzünden devre arasını iyi geçirmediyse belli ki Hoca da yönetim yüzünden iyi geçirmemiş devre arasını bu bariz şekilde belli..

Bana yönetim deme zaten kardes ya. Eski mesajlarim duruyor. Bu yönetimin rahatligi yüzünden ilk 4 hafta maksimum 5 puan toplariz demistim. Belki arkadaslar kizacak, ama öyle olacak. Ilk 4 hafta fiyasko olacak bizim icin.

Simdi tükettikleri zamani alsin yönetim, Montpellier Baskanin dedigi gibi, bi yerlerine koysunlar.

elmander sahanın her yerinde en azından mücadele etti burak hiç bir şey yapmadı elmander çıktı bu en iyi kelimeyle ayıptır

Rierayi begenmeyenlerde çıktı ya ben artık birsey demiyorum...

Riera: Pozisyonları değerlendiremediğimiz için mağlup olduk. Rakibimiz iki pozisyon buldu ve iki gol attı.

Bunlar ne icdiler la boyle ...

Bu futbolla bjk bizi arenada duman eder !

Haftaya yeniliriz yeneriz ayrı şey ama kesinlikle adım gibi eminim bu kadar kötü oynamayız çünkü maç seçiyor bizim profesyonel futbolcular hatta bu maçlık Fatih Hoca bile maç seçmiş.

Geri
Üst Alt