STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

normal sartlarda bizim simdiye kadar lige coktan havlu atmamız lazımdı ama oyle bi ligdeyizki bu macı kaybetmemize ragmen liderligimiz garanti.artık takımın bişeyler yapılması lazım bugun 1 haftadır sneijder dısında bişey konusulmadı eminim bı cogunuz sneijder transferinide bu macın onunde tuttu.

Eldeki oyuncularla hiç uyuşmayan bir sistem leş bir oyun ilk yarı trabzon maçıda böyleydi bu maçta öyle değişen hiç birşey yok kasımpaşa leş bir takım bunları yenemiyosak işimiz çok zor size söyleyim

haftaya bjkyi iyi futbolla yeneriz sneijderde acıklanır veya başka bi iyi transfer sonra herşey unutulur

Takımın bu performansının büyük bir bölümünü konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum, Beşiktaş maçı kilit maç konumunda mutlaka galip gelmemiz lazım artık, beraberlik bile hiç iyi olmaz.

ben artık şunu anladım,hep maç seçiyor aga bu takım diye kendimi kandırıyormuşum, yok abicim maç falan seçtikleri yook bunların,bariz şekilde istikrarsız bir takımız. Bu maç seçmenin çok ötesinde bir olay.

Ünal Aysal: Sneijder Transferi olmazsa üzülmeye gerek yok.

-Takımda 28 tane Sneijder var.

Doğru ama bir maçtada hocayı harcamayalım Lucescu resmi koyan arkadaşlar.

yok asla. öyle seye karsiyim. Terimin hakkini teslim ederim, pek sevmem ama müthis saygi duyarim. Galatasaray'a verdigi hizmetin haddi hesabi yok. Lucescu resimlerini koyanlar, lucescu bu takima geldigi an kötü sonuclar almaya baslarsa tekrar terimin resmini koyacak olanlardir, sallayin onlari gitsin.

ama taktik acidan terimi iyi bulmuyorum.

Şu transferleri açıklayın artık yeter

Haftaya yeniliriz yeneriz ayrı şey ama kesinlikle adım gibi eminim bu kadar kötü oynamayız çünkü maç seçiyor bizim profesyonel futbolcular hatta bu maçlık Fatih Hoca bile maç seçmiş.

Alakası yok ts maçındada leş oynadık ts salaklığından yenemedi bizi fb maçındada kötü oynadık şansa kazandık!

Nankörlük yapiyorsun kardes. Kusura bakma. Yakismiyor.

Haklısın yaptığım nankörlük, ciddiyim bazen eleştirinin dozunu kaçırıyorum. Fatih Hocanın bu takıma yaptıkları, kazandırdıkları saymakla bitmez. Sembol olmuş birisi zaten. Üstelik ben Fatih Hocayı çok severim fakat bazen takıntıları ve inadından vazgeçmeli. Bunu yapmıyor bir türlü. Oyunu çok iyi okuyamıyor. Biraz sinirli olduğum için direkt Lucescu dedim ama Fatih Hocanın biraz değişmesi gerek. Sadece saha içinde değil, yönetimle mevcut sorunlar konusunda, transferlerde denge gözetmesi konusunda. Transferleri biraz iyi çalışıp, izletip getirmeli, sadece Türkiye'den adam getirme sevdasından vazgeçmeli ama değil mi?

1hafta ne gazete açarım ne maç muhabetıne gırerım ne spor programı izlerim

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

Bırak Allah ını seversen ya Melo bu takımda oynamayı hak etmiyo arkadaş,Emre de,Hamit te, öyle..

Ya bi gidin allahınızı seviyorsanız melo bu takımda rakibin ataklarını kesebilen TEK OYUNCUDUR. Çıktıktan sonra olanı gördük, elmander çıktı diye böyle olduk diyenlere gülüyorum. Elmander oyundaykende adamlar atak yapıyordu fakat kanattları kullanaya çalışıyorlardı, maç orada açın izleyin melo çıktı adamlar ortadan dele dele geldiler. Yardırıyorlar koşuyorlar.

Madem ülkede futbol 8 kişi defans yapıp 1 oyuncuyu oynatmak 1-2 maç bizde böyle oynayalımda en azından 1 puanda olsa 1 puan alalım.

Şu maçta ki kayıbın tek bir sebebi var oda emre denen futbol canavarı.

Selçukta ki düşüşüde görün artık. Hep melo hep melo selçuk ne yağıyor aga ofansa 1 top attığını gördünüz mü al gülüm ver gülüm. Duran topları bile öyle noktalara atıyor ki artık kimse dokunamıyor.

Şu takıma duran top kullanabilen adam gibi bir oyuncu ŞART.

Carlinhos ve Reira sol beki uçurur

Allahini seven su takima transfer yapsin.

Emre´ye diyecek laf bulamiyorum gercekten. Tartismaya degmeyecek kadar akilsiz bir futbolcu Emre gercekten.

Ayaklarina hakim gibi duruyor, ama yine söylüyorum (kimse kusura bakmasin), gram beyin yok Emre´de.

Kasimpasa sert basladi, Emre fisladi zaten. 5. dakika bu görülüyordu. Hatta Terim bi ara "Korkma, bas, bas" diye bagirdi

Ama nasil tahammül etti 90 dakika aklim mantigim almiyor. Emre´yi Hamit´e tercih etmek, bildigin fiyaskoydu ya

hayır anlamıyom hoca baskan tartısır tartıszmaz bunun bedelını taraftara odetemez...bugune kadar sabrıye ettığım sozler ıcın ozur dılerım ruhuyla oynayan tek adamdı...emre çolağa gelınce bı zahmet gıtsın yemınle fenerede gıtse uzulmem

Ben şunu anlamıyorum abi Selçuk,Hamit gibi iki tane sağlam şut çekebilen adam var niye denemeyiz hiç şut.. Hamit 1 kere çekti o da gol oldu ya...

Geri
Üst Alt