STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

Ya bi gidin allahınızı seviyorsanız melo bu takımda rakibin ataklarını kesebilen TEK OYUNCUDUR. Çıktıktan sonra olanı gördük, elmander çıktı diye böyle olduk diyenlere gülüyorum. Elmander oyundaykende adamlar atak yapıyordu fakat kanattları kullanaya çalışıyorlardı, maç orada açın izleyin melo çıktı adamlar ortadan dele dele geldiler. Yardırıyorlar koşuyorlar.

Madem ülkede futbol 8 kişi defans yapıp 1 oyuncuyu oynatmak 1-2 maç bizde böyle oynayalımda en azından 1 puanda olsa 1 puan alalım.

Şu maçta ki kayıbın tek bir sebebi var oda emre denen futbol canavarı.

Selçukta ki düşüşüde görün artık. Hep melo hep melo selçuk ne yağıyor aga ofansa 1 top attığını gördünüz mü al gülüm ver gülüm. Duran topları bile öyle noktalara atıyor ki artık kimse dokunamıyor.

Şu takıma duran top kullanabilen adam gibi bir oyuncu ŞART.

Elmander formsuz kabul ama diğer forvetlerimizle bu iş yürür mü..Ne Umut ne Burak ayağında 3 sn top tutabiliyo mu?

Selçuk konusunda %100 katılıyorum

Melo konusunda fikrim net:bidon

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Abi bu modlarada helal olsun biz ....lı bişeyler diyoruz anında basarsınız 7 gün cezayı moderatör hastır diye küfür iması yapar ceza yok kimileri Emre kötü oynadı bugün ama adama ergen bücür der hakaret eder ceza yok bravo modlar size bravo.

Adamlar bildiğin Ersun Yanal taktiği uyguladı. Topu kaptırdılar mı anında faulle atağı kestiler. Bizimkiler de sanki adama dokunsalar kırılacak mübarek ceza sahasına kadar eşlik ediyorlar. 2-1 olana kadar bizden kimse koşmuyordu bile. Bu rüya takım muhabbetine bir tek bizim oyuncular inanıyor herhalde. Koşmadan, basmadan kazanırız havasına girmişler.

Bu sistemle maç kazanmamız için herkesin kusursuz oynaması gerekiyor. Emre ile Elmander ile olmuyor. Koca takımda topla adam geçen bir tek Riera var. Bu arada adamların ofansı bizden iyiydi.

Bizde İbricic, Viulez veya Uche ayarında adam yok.

ulan amrabat'a az sallamadık ama ölüsü yetiyormuş çocuğun top taşımada be eboue felan formsuz dedik atakları yine besliyordu

Allah aşkına bjk maçına 3lü ortasaha çıkalım

muslera

sabri..semih..dany..hakan

hamit..melo..selçuk

aydın..burak..riera

Ya anlamıyorum herkes defansa sallıyor...Sanırsın hücumda harikalar yaratıyoruz,her maç 15 pozisyona giriyoruz, 40 tane şut atıyoruz,sağlı sollu rakibi bunaltıyoruz,oyunu rakip alana yıkıyoruz! Evet sol bek bi ihtiyaç ama bu takımın hücumda organizasyonunu daha etkin kılacak adamların öncelik olduğu gün gibi ortada...

şampiyonluk gitti modu değil ki elbette düzelebiliriz elbette ilerleyen haftalarda taş gibi top oynayabiliriz ancak bu kafayla olur mu?

Abi taraftarın bu kafasıyla olmaz bence çünkü 2 hafta önce Fatih hoca efsanedir onsuz olmaz deniyordu bugün hoca gitsin deniliyor 2 3 gün önce şampiyon oluruz rahat diyorduk bugün şampiyonluk gitti yani demek istediğim anlık değerlendirme yapmamamız lazım.

Her şey düzelir ama bizde destek oluyorsak hep destek olmalıyız istemiyorsak her zaman belirtmeliyiz bunu tamam hocayı bir maç beğenmezsin eleştirirsin böyle olması gerekir dersin ama istifa etsin demezsin.

Yarın transferler gelir takım üst üste galibiyete başlar o zaman hoca çok büyük adam efsane valla deriz. Ben takımın düzelebileceğine inanıyorum eğer ki biz bu sorunu çok büyütüp basının eline koz vermezsek.

Takımda Riera dışında 1 tane orta açmasını bilen adam yok. Yemin ederim bizim halı saha maçındaki adamları koy; Emre'den, Sabri'den, Aydın'dan, Hamit'ten, Burak'tan daha iyi orta açarlar.

Bu takım mı Schalke'yi eleyecek? Bu takım mı ligde şampiyon olacak? Ya kusura bakmayın ama diğer takımlar biz gibi saçma sapan puanlar kaybetmese şu anda 4. sıradaydık en iyi ihtimalle. Zaten bu oyun devam ederse sezon sonu ilk 4e zor gireriz. Maçı izlerken kanser oldum valla arkadaşın değilde kendi arabamla gitmiş olsam yarıda bırakıp gidecektim. Ben böyle rezil futbol böyle rezil oyuncular görmedim. Yazıklar olsun hepsine. Önce gidip orta açması, korner kullanması öğrensinler...

cikmiyo mu basin toplantisina yine ya. :mad:

Uğur Meleke'yi dinleyin diyorum başka da birşey demiyorum...Polyannacılık yapmayan tek adam!

bu maç bir yana şunu görmeliyiz,biz 2 senedir top oynamıyoruz.her maç stres yaşıyoruz.ya bu takım 5 senedir sol beki yok ama sanki büyü varmış gibi kimse görmüyor.

dünyanın hangi profesyonel kulübünde moral versin diye bir futbolcuya para ödenir.sabri niye hala bu takımda o kadar yaşattığı faciadan sonra.ve ilginçtir hala sabrinin iyi oynadığını zannedenler var.adam birkaç bindirme yapıp bir iyi orta yaparak maçı tamamlıyor,boş bıraktığı yerden birçok atak bir tane de gol oluyor hala sabri reis diyenler var.

Ya anlamıyorum herkes defansa sallıyor...Sanırsın hücumda harikalar yaratıyoruz,her maç 15 pozisyona giriyoruz, 40 tane şut atıyoruz,sağlı sollu rakibi bunaltıyoruz,oyunu rakip alana yıkıyoruz! Evet sol bek bi ihtiyaç ama bu takımın hücumda organizasyonunu daha etkin kılacak adamların öncelik olduğu gün gibi ortada...

Bora hacı keşke dün haklı çıksaydık keşke balta oynasaydı da gol atsaydı. Takım dipsiz kuyuydu bugün yahu. :sad007:

Şu takıma 1 tane çizgi adamı alsınlar ama net çizgi adamı olmalı çalım yeteneği olan keita tarzı yani 1 de sneijder 4 2 3 1 ile takım efsane top oynamaya başlar bakın 2 kanatta orta saha biri emre biri hamit sürekli oyunu sıkıştırıyoruz orta sahada kanada oyunu açamıyoruz. Aydın oynayabilecek tek adam bu kadroda o mevkide ama oda yeteneksiz.

helal olsun ugur meleke... fatih terim kendi eliyle bozdu takimi dedi . gecen sene kisa ve hizli paslarla kaleye kadar giderdi kanatlara hizli inerdi . simdi hep burak ile araya top atmaya caliyor dedi.. tumer ordan cikti 30. dakikada buraki cikartmassan hala araya top atmak icin ugrasirsin dedi .. %100 dogu

benim cevabim lucescu resimlerini paylasanlar icindi, niye hemen sazan gibi atliyorsun.

Ayrica terimin taktik anlaminda iyi olmadigini bende söylüyorum.

Bak yine tanıyı koydun sazanım ben. ;) Ben de paylaşayım istiyorsan dedim farkındaysan, paylaşmama sebebim gereksiz görmem, Lucescu'yu istememem değil yani yargılayıcı kardeş..

Senin kafandaki insanlar başkalarını görmek istediği gibi görüyor. Lucescu gelince de Terim diyecekmişiz. :) Komik yargılayıcı kardeş..

schalke 2-0 öndeyken 5 dakikada 2 gol yedi arkadas böyle bir rakibimiz var eger bunlari yenemezsek yazik olucak

Geri
Üst Alt