C. Ayberk Çetin
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2009
- 3.849
- 1
- 1.308
Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Agalar resim yok mu soyunma odası vs
eğlencelik.
Agalar resim yok mu soyunma odası vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kargalara haftaya Karabük aynı tarifeyi yapacaktır..Şu mahalle takımını şampiyonluk potasına soktuk ya inanamıyorum vallahi Elazığspor ve Antalya gibi takımlardan daha çok korkuyorum..
Önemli olan orada profesyonel olup kendini değilde Necip ve Oğuzhan şerefsizini attırmak olmalıydı.
Ilk defa kirmizi yedi ..adam sert oynuyor ..Kirmizi yemeseydi takimin en iyisi derdin burda
Melo tükürdü mü tükürmedi mi net olarak bilmiyorum, ama bi tükürük gözükmüyor. Bunun haricinde Necip denen hadsizin Melo'ya o pozisyonda birşeyler söylediği çok aşikar. Melo arkasını dönmüş giderken birden döndü ve Necip bu pozisyonda kart bile görmedi.
Fatih hocam,
puan kaybetseydik kredin yari yariya düserdi acikcasi. Elestirilerin önünü kimse alamazdi hakli olarak.
Bana bu degisikligi kimse anlatamaz. Hicbir mantikli aciklamasi olamaz bunun.
Zaten baski yapmaya aciz olan Besiktas´a davetiye cikarttin ya. Gel gol at dedin ya.
Sneijder, Burak´a en az 1 gol attirirdi, ve bundan adim gibi eminim.
Kazandigimiz icin sanslisin bu sefer Fatih hocam.
neden ???
Burak napmış da kızmış? bireysel oynuyor diye mi?
Melo tükürdü diyenler dünya göz hastanesine gitsin ben ödicem muayane paranınzı
Johan Elmander: "Hakem hata yapabilir ama rakip oyuncunun yaptigini anlayamiyorum, cünkü Melo tükürmedi."