STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Agalar resim yok mu soyunma odası vs :) eğlencelik.

ağız o şeklinde dili çıkarmadan tükürmek imkansız

Bu kargalara haftaya Karabük aynı tarifeyi yapacaktır..Şu mahalle takımını şampiyonluk potasına soktuk ya inanamıyorum vallahi Elazığspor ve Antalya gibi takımlardan daha çok korkuyorum..

Aynı tarife değil hocam,Karabük tarifesi 1-3. :D

Fener'i de 2-1 yendik,Karabük 1-3 koydu.Biz 2-1 koyduk şimdi,haftaya da Karabük 1-3 koyacak.

Önemli olan orada profesyonel olup kendini değilde Necip ve Oğuzhan şerefsizini attırmak olmalıydı.

Aynen renktaş sana katılıyorum.Forumda bazıları Meloyu bu hareketlere ragmen fanatıkce desteklıyor anlamış değilim kaç maç oldu insan sakin olur derbi maçında rakibinle oynuusyosun ciidyetsızlıge bak.

Beşiktaş'lılar bahane olarak Melo'nun olayına sataşmaya başlarlar şimdi. Onlar alışık nasıl olsa.

Elmander de şu anda hakemi anlıyorum, görmesi çok zor ama Melo hiçbirşey yapmıyor ve kırmızı görüyor, bjkli oyuncunun yaptığı şey çok kötü neden böyle yaptığını anlamıyorum dedi.

Oyuncumuzu yedirmemeliyiz.

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Gökmenin devreler 21:00 den sonra yanıyor.

Melo tükürdü mü tükürmedi mi net olarak bilmiyorum, ama bi tükürük gözükmüyor. Bunun haricinde Necip denen hadsizin Melo'ya o pozisyonda birşeyler söylediği çok aşikar. Melo arkasını dönmüş giderken birden döndü ve Necip bu pozisyonda kart bile görmedi.

ayrıca daha Türkiyeye yeni ayak basan Dentinho bile bir pozisyonda çirkefliğini gösterdi arkadaş ne yapıyorlar bu heriflere bu kadar çirkefleşiyorlar kesin tiner çektiriyorlar :mad:

Fatih hocam,

puan kaybetseydik kredin yari yariya düserdi acikcasi. Elestirilerin önünü kimse alamazdi hakli olarak.

Bana bu degisikligi kimse anlatamaz. Hicbir mantikli aciklamasi olamaz bunun.

Zaten baski yapmaya aciz olan Besiktas´a davetiye cikarttin ya. Gel gol at dedin ya.

Sneijder, Burak´a en az 1 gol attirirdi, ve bundan adim gibi eminim.

Kazandigimiz icin sanslisin bu sefer Fatih hocam.

Çok biliyorsanız hocanın yerine siz geçin. Takımla sürekli birlikte Fatih hoca. mutlaka bir bildiği vardır.

Johan Elmander: "Hakem hata yapabilir ama rakip oyuncunun yaptigini anlayamiyorum, cünkü Melo tükürmedi."

Melo: Tanrı ve çocuklarımın üzerine yemin ederim ki tükürmedim !

Belki de hayatımda genç futbolculara hiç beddua etmemişimdir ama bugün Oğuzhan ve Necip'e ne küfürler, ne beddualar ettim.

Fatih Hoca Meloya sahip çıkarsa desteklerim ancak Fatih Hocayı ittikten sonra nasıl tekrar kadroya girecek merak ediyorum.

onu bunu bırakında biz bir maçı son dakikalara rahat rahat gireceğimiz bir maç izleyemicezmi her maç ölüp ölüp diriliyoruz yeter gına geldi.:rolleyes:

ne soğuktu be arkadaş, ayaklarımı hissetmedim maç boyunca.

Geri
Üst Alt