STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

heyecanlanmayin;)

takima atip tutmayin:mad:

gidin yatin:o

Yahu birinizde Selçuk'un ebuşa attığı pası ebuşun'da bekletmeden umudumuza ortasını söyleyin de biraz da güzel şeyler konuşalım.

futbol bu. Yenmek kadar beraberlik ve malubiyette var..

Penaltı kesinlikle penaltı değildi ama;

Bu ülkede şike ye ceza yok, polis otosunu yakana birşey yok, sürekli elle gol atanlara birşey yok, ırkçılığa ceza yok, ama;

Engin'i idam ederler, Burak'ı karalamaya emek hırsızı demeye başladılar. Herkes ağız birliği yaparcasına bizi rehavete sokup rakiplerini motive ediyorlar.

Burak'ın yaptığı doğru değil ama zaten en ufak birşeyimizde AKBABA gibi başımıza gelenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim.

İllaki Terim Burak'a uyarılarda bulunacaktır.

Bazı şeyleri neden konuşmuyoruz.Fener maçında fenerliler hakemi yerden yere vurdu ama esas hata bize yapıldı.Şimdi bu maçta bjk lılar hakemi yerden yere vuruyor ama hakem 100 tane gereksiz faul çaldı.Bize top falan oynattırmadı.Hele o Veli dangalağından nefret ettim.Adam işi gücü faul yapmak.Hakem de resmen taraftardan korktu ve çalmadı bir sürü.Faul.Şu an dinliyorum bazı yorumları hala bjk hakemle puan kaybetti diyorlar.Rezillik yahu

su anda burak, hamite vede amrabata uthis destek vermemiz lazim

herkes saldiriyor su anda, yarin Gazteleri okuyun, anlarsiniz ne demek istedigimi

reha muhtar kaka duyumu verdi hahaha

Escude de arkadan dengesini bozdu Burak'ın, net penaltı değil diyemem! Hadi bakalım..

Kolunu sabitlemişmiş direk artniyetli bir şekilde açıyor kolunu nasıl izliyorsunuz maçı anlamadım ki.

Kolu vücudunda adamın. Yana açmıyor. Ben net penaltı değil diye düşünebilirim. Gördüğüm şeyi istediğim gibi yorumlama hakkım var sanırım...

bjk ilk 3 de olsun bize bidaha 3 atsın arenada çıplak fotografımı koyacam

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

geçen sezondan beri vay be muslera maçı kazandı dediğim maç hiç yok mesela dün mert maç kazandırdı ama musleranın böyle kötü oynarken maç kazandırdığı yok.

U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haa , oldu o zaman...

2. yarı oyunun düşmesi orta sahadaki basketbol deyimiyle yeterince agresif olamamizdi Burak'i gömüyorsunuzda arkadan ayağına kargaların adamının ayağı değiyor pozisyon dışarıdaydi. Hilbertin eli penaltıydi macın yıldızı 6 gol atan Galatasaray Takimidir.

1 - 0 biz öne geçebilseydik bu maç çok ama çok farklı olurdu , 3 kez geriye düşmemiz malesef oyunumuzu ve konsatrasyonumuzu bozdu , savunmada basit hatalar yaptık.

Mac öncesinde ne dediysem cikti

1. Fazla havalanmayalim dedik. Derbi dedik

2. Gereksiz foul yapmayalim dedik. Tek silahlari dedik

3. Sadece Holosko´dan cekiniyorum dedim

Bu ne panik? Daha 10. dakika, biz sanki 94. dakikada yenikmisiz gibi oynadik. Biraz sakin olun ya. Biraz kontrollü olun.

Ben beraberlige razi oldum sonradan. Deplasmanda en azindan yenilmedik. Memnunum.

Ridvan, senin ben varya. Anladiniz

Kolu vücudunda adamın. Yana açmıyor. Ben net penaltı değil diye düşünebilirim. Gördüğüm şeyi istediğim gibi yorumlama hakkım var sanırım...

sana niye yorumladın diyen yok zaten, yanlış gördüğün şeyi düzeltiyoruz. Kolunu açmadı diyorsan tekrar izle

cok iyi oldu bu cok iyi!

artik bazilarinin ayagi yere basar. gecen sene duran toptan gol yemezken bu sene her duran topu rakip aliyor.

bunun tek aciklamasi konsantrasyon bozuklugu. bu arada MELOnun bu takim icin ne oldugunu herkes görmüstür. hamit birtane bile dogru pas atamadi bu kadar pro bir oyuncu icin normal bir olay degil.

burak cok yanlis yaptin artik sana tekme tokat dalsalar bile kimse sana foul calmaz.

iste budur, bencede cok iyi oldu.

yere saglam basmiyoruz, taraftardan basla, topciulara kadar.

gecen sene sadece 1 mi, 2 mi duran toptan gol yemistik.

clde oynayan bir takim, bu kazmalara karsi 3 gol yiyemez, yememeli.

Geri
Üst Alt