STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Hakan Balta yüzünden çok sıkıntı çekicez uzun vadede

cok iyi oldu bu cok iyi!

artik bazilarinin ayagi yere basar. gecen sene duran toptan gol yemezken bu sene her duran topu rakip aliyor.

bunun tek aciklamasi konsantrasyon bozuklugu. bu arada MELOnun bu takim icin ne oldugunu herkes görmüstür. hamit birtane bile dogru pas atamadi bu kadar pro bir oyuncu icin normal bir olay degil.

burak cok yanlis yaptin artik sana tekme tokat dalsalar bile kimse sana foul calmaz.

+1905 arkadaşlar bana kızacaksınız ama burak şu an bütün hakemlerin dikkatle bakacağı bir oyuncu haline geldi.Çünkü 1 puan için hakemi aldattı.Daha 32 maç var 1 puan için sabıkalı hale geliyorsun.

Burak kendini yere attı, bu bir gerçek. Fakat bir de şu var, Beşiktaş'ın attığı üç golüde biz hediye ettik. Bize karşı bir puan aldıklarına şükretsinler

1. Melo her zaman olmalı

2. Hamit her zaman olmalı

3. Amrabat her zaman olmalı

hamit melo çıktı takım bm bk bişey oldu

Fatih Hoca hata yaptı, Melo hata yaptı, Semih hata yaptı ama hiçbiri Burak gibi yapmadı.

Birileri Burak'a kalbinin üstünde duran armanın GALATASARAY arması olduğunu söylemeli !! Böyle karaktersizliklere izin vermeyiz! :mad:

arkadaki bjklı topçu niye düşmüş önce ona bak sonra bilip bilmeden konuş. ayaklarına takıyor buragn. bana arkadaki adamn niye düştügünü söyle önce. karakktersiz filan deyip terbiyesizlik yapma burda.

burakın penaltısı haksızdı ama şikeciler kudurduğu için, keyfim çok yerinde.

Bireysel hatalar gole sebep oluyor bunları çözsek yeter.

Ujfa kaçak oynarken Melo imdada geliyordu geçen sene bu maçta ikinci yarı çıkınca sıkıntı yaşadık.

Balta geçen sene iyi bir sezon geçirdi ama yine böyle saçma hatalar yaptı, senede 3-5 maç saç baş yoldurtacak belli.

İyi oynayan taraf bizdik bu kadar saçma 3 gol yiyeceğimizi tahmin edemezdim

Yahu bırakın Balta'yı arkadaşlar. Maçı bu hale getirenler forvetlerimizdir. Umut-Elmander gol kaçırma yarışına girdiler.Her maç aynı

reha muhtar kakanın bittiğini söylüyor:D oktay 2 mi:D

Hayatım boyuncu unutmayacam ilk yarıdaki efsane futbolu.

Bazı şeyleri neden konuşmuyoruz.Fener maçında fenerliler hakemi yerden yere vurdu ama esas hata bize yapıldı.Şimdi bu maçta bjk lılar hakemi yerden yere vuruyor ama hakem 100 tane gereksiz faul çaldı.Bize top falan oynattırmadı.Hele o Veli dangalağından nefret ettim.Adam işi gücü faul yapmak.Hakem de resmen taraftardan korktu ve çalmadı bir sürü.Faul.Şu an dinliyorum bazı yorumları hala bjk hakemle puan kaybetti diyorlar.Rezillik yahu

Buna kesinlikle katılıyorum.

Hakem hatasıyla puan alan ilk takımda son takımda biz değiliz. Napalım yani Burak'ı idam mı edelim. Heleki bu kadar adaletli bir ülkede Burak meselesini konuşmak ne kadar da doğru?

c9ku7.gif

Selçuk çok top kaybetti.Amrabat gereksiz ortalar yaptı.Semih adam kaçırdı.Ujfalusi keza öyle.Muslera her topu yedi.Burak yalandan oynuyor.Umut beceriksiz.Emre şımarık.Fatih Terim Aydın'ı soktu.Melo'yu çıkardı.Elmander'de iş yok.Kulüp Kaka'yı almıyor.Hakan balta beceriksiz.Eboue çalım yiyor. Daha ne kaldı bilmiyorum.Demek istediğiniz bu herhalde sizin.

tamam beyler bu maç iyi oldu bence. aklımız başımıza gelir geçen yılki disiplinli mücadeleci futbolumuza döneriz inşallah

Bu arada Samet, Selçuğu kitlemeyi başardı. Doğruya doğru, becerdi yani. :asd:

Burak kendini yere attı, bu bir gerçek. Fakat bir de şu var, Beşiktaş'ın attığı üç golüde biz hediye ettik. Bize karşı bir puan aldıklarına şükretsinler

ayrica hilbertin pozisyonunda penalti verse kimse neden demezdi.

gole giden top idi sonucta

Bundan sonra

Muslera

Eboue

Ujfalusi

Dany/Semih

Hakan

Melo

Selçuk

Hamit

Amrabat