Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu
Hakan Balta yüzünden çok sıkıntı çekicez uzun vadede
Hakan Balta yüzünden çok sıkıntı çekicez uzun vadede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok iyi oldu bu cok iyi!
artik bazilarinin ayagi yere basar. gecen sene duran toptan gol yemezken bu sene her duran topu rakip aliyor.
bunun tek aciklamasi konsantrasyon bozuklugu. bu arada MELOnun bu takim icin ne oldugunu herkes görmüstür. hamit birtane bile dogru pas atamadi bu kadar pro bir oyuncu icin normal bir olay degil.
burak cok yanlis yaptin artik sana tekme tokat dalsalar bile kimse sana foul calmaz.
Fatih Hoca hata yaptı, Melo hata yaptı, Semih hata yaptı ama hiçbiri Burak gibi yapmadı.
Birileri Burak'a kalbinin üstünde duran armanın GALATASARAY arması olduğunu söylemeli !! Böyle karaktersizliklere izin vermeyiz!![]()
Burak sezon sonu mümkünse Galatasaraydan gitsin veya çıkıp beşiktaştan özür dilesin o kadar kişinin hakkına girdi,ayıptır.
Bazı şeyleri neden konuşmuyoruz.Fener maçında fenerliler hakemi yerden yere vurdu ama esas hata bize yapıldı.Şimdi bu maçta bjk lılar hakemi yerden yere vuruyor ama hakem 100 tane gereksiz faul çaldı.Bize top falan oynattırmadı.Hele o Veli dangalağından nefret ettim.Adam işi gücü faul yapmak.Hakem de resmen taraftardan korktu ve çalmadı bir sürü.Faul.Şu an dinliyorum bazı yorumları hala bjk hakemle puan kaybetti diyorlar.Rezillik yahu

Burak kendini yere attı, bu bir gerçek. Fakat bir de şu var, Beşiktaş'ın attığı üç golüde biz hediye ettik. Bize karşı bir puan aldıklarına şükretsinler
Hayatım boyuncu unutmayacam ilk yarıdaki efsane futbolu.
Boş laf yapmada örnek ver işkembeden sallamayın