STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

İnatla ve ısrarla Hakan Balta bu takımın oyuncusu değil

Adamda ters kademe denen şeyinde olmadığı gördük bugün

Avrupada kevgire döneriz sol kanattan

burağa hırsız diyenler şike yapıp şampiyonluk çalmış kulübü yönetimi ve futbolcuları görmüyorsa bu art niyet çekememezlik en basitinden şerefsizliktir

ALOOO EY GALATASARAY TARAFTARI ŞU YAZDIKLARIMI OKUYUN ABUK SABUK KONUŞANLAR;

şikeci emre "**** zencisi" der neredeyse ceza almaz bizim Engin 11 maç alır. Engin'i yererler.

şikeciler her maç hakemle, şikeyle, elle, kolla gol atar. Bizim Burak'ın tek hareketinde Burak'ı yererler.

Lafım tabi ki herkese değil, şikecilerin gazına gelip kendi oyuncularımızı harcamaya çalışan taraftarımıza;

KENDİNİZE GELİN. BİZİM FUTBOLCULARIMIZI İTE KÖPEĞE YEM YAPMAYIN!!!!:mad:

Amrabatı çok beğendim... Futbol cahilleri konuşmaya devam etin... Defans hataları çözüldükten sonra gerisi gelir... Geçen seneki defans hatasızlığını tuttursak yeterli...

umut-burak

dany-semih

oynaması lazım

Ellerim titriyor sinirden, yazıklar olsun.

Kaçan 2 puan değil derdim;her haltta çirkeflik yapan, maçın abartısız 15 dakikasını yerde yatarak geçiren çirkef takıma 1 puan kaptırmak

İlk yarı bonkörce harcadığımız o pozisyonlar, defansımızdaki aksaklıklar ve üst üste ısrarla aptalca faul yapan oyuncularımız.

Sinir oldum sinir, kaçan puana değil, çirkeflere giden puana.

Bu da ayrı bir durum. Ayrı bir sorun. Rahat 20dk yatarak geçirdiler. Ve uzatma 5dk. Anti-Futbol yine galip geliyordu. Bam güm oynadı şikeciler. Ancak bizde ayak uydurduk.

Rıdvan Melo ve Amrabat'a yükleniyor, nereye yükleneceğini iyi biliyor.

101020111700183610406_3.jpg

Medya bizim transferleri yeme çalışmasına başlamış, buna çanak tutmamak lazım 1.

takım ilk yarı iyiydi ama genel anlamda inanılmaz bir motivasyonsuzluk ve boşvermiş hava hakimdi 2.

kendimizi iyi oynadık diye kandırmayalım, hatalardan ders almak ve herkesin dürüstçe düşünmesi lazım. maç sahada kazanılıyor. yıllardır hangi maçta erken havaya girilse hüsran 3.

takıma ve FT'ye güvenim sonsuz birkaç haftaya herşey çok daha belirginleşecek iyi bir oyun izleyeceğiz, tek üzüntümüz yediğimiz gollere olmalı 4.

Sol bek bağırıyor 5.

Terim'in maç sonu konuşması için link var mı acaba?

Sv: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

zor macti ve daha yeni basladik gecen sezon ilk baslarda eboue, muhera, selcuk nasildi? gecen sezondan bu sezona daha iyi basladik ve devami heralde gelecek. besiktas deplasmanida oynamak zor 1 puan iyidir iyi ve bidaha gitmiyecegiz. herkeze iyi geceler

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

geçen sezondan beri vay be muslera maçı kazandı dediğim maç hiç yok mesela dün mert maç kazandırdı ama musleranın böyle kötü oynarken maç kazandırdığı yok.

U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Siz ikiniz ne kullanıyorsunuz merak ettim?

Var mıdır bir sırrınız falan?

cok iyi oldu bu cok iyi!

artik bazilarinin ayagi yere basar. gecen sene duran toptan gol yemezken bu sene her duran topu rakip aliyor.

bunun tek aciklamasi konsantrasyon bozuklugu. bu arada MELOnun bu takim icin ne oldugunu herkes görmüstür. hamit birtane bile dogru pas atamadi bu kadar pro bir oyuncu icin normal bir olay degil.

burak cok yanlis yaptin artik sana tekme tokat dalsalar bile kimse sana foul calmaz.

böylesi daha hayırlı oldu gibi. ayrıca inönüde beraberlik alıyoruz medya fark yemişiz gibi üstümüze geliyor. en azından şu rehavet ortamı biraz kalkar

enazından dream team saçmalıkları bitti. kaliteli bi kadromuz var ama iyi organize olmadan hiç bi işe yaramaz kalite

Herşeyi geçtim herşeyi.. Yenmek,yenilmek,berabere kalmak, şike - teşvik hepsini geçtim bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına biri bana açıklasın..

En az 2 transfer lazım 1 ileri 1 geri. saçma transferlere para döktük almak gereken adamları almadık yine. mehmet topal uğur boral(ya da hasan ali) egemen kuytu biz almalıydık.

Çok yanlış transfer yaptık hala çok eksiğimiz var.

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Penaltı pozisyonunda darbe olsa bile ceza sahasın dışında oluyor hareket

Net olarak penaltı değildi

Rıdvan yıl oldu 2012 hala oyuncu fiyatlarını karşılaştırıyorsun...!!!

Tamam işte GALATASARAY camiasını kışkırtıyor, şerefsiz.Ben takımı beğendim, hazır olmadığımız belli bu fikstürde zaten rıdvanın bu yorumları için hazırlanmış.

Ben 3 hafta sonra bu rıdvanın ne olacğını biliyorum üç harfli.

hakan balta çok formda fiyuuu , adam saatli bomba bunu biliyorduk zaten iyi oldu gösterdiği şimdi bir sol bek gelir umarım

TEK SORUN FUTBOLCULAR BİZ YENİLME ARMADAYIZZ GİBİ KENDİNİ BEGENMİS BİE HAVA TAKILMALARIYDI...

ONUDA BU MACDAN SONRA TERİM HALLEDER....

BAKIN NE YAZMISTIM...CIKTI BUGUN........................................................

19.08.12 01:21

........................

Tamam be sende 340897649876984759867 kere yazmışsın tamam haklısın yazma artık bu nedir arkadaş.

Geri
Üst Alt