Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi yürü git.
Amrabatı çok beğendim... Futbol cahilleri konuşmaya devam etin... Defans hataları çözüldükten sonra gerisi gelir... Geçen seneki defans hatasızlığını tuttursak yeterli...
sana gora degildi bana gora penaltiydi ne yapacagiz simdi ?
Ellerim titriyor sinirden, yazıklar olsun.
Kaçan 2 puan değil derdim;her haltta çirkeflik yapan, maçın abartısız 15 dakikasını yerde yatarak geçiren çirkef takıma 1 puan kaptırmak
İlk yarı bonkörce harcadığımız o pozisyonlar, defansımızdaki aksaklıklar ve üst üste ısrarla aptalca faul yapan oyuncularımız.
Sinir oldum sinir, kaçan puana değil, çirkeflere giden puana.
Rıdvan Melo ve Amrabat'a yükleniyor, nereye yükleneceğini iyi biliyor.
geçen sezondan beri vay be muslera maçı kazandı dediğim maç hiç yok mesela dün mert maç kazandırdı ama musleranın böyle kötü oynarken maç kazandırdığı yok.
U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
böylesi daha hayırlı oldu gibi. ayrıca inönüde beraberlik alıyoruz medya fark yemişiz gibi üstümüze geliyor. en azından şu rehavet ortamı biraz kalkar
En az 2 transfer lazım 1 ileri 1 geri. saçma transferlere para döktük almak gereken adamları almadık yine. mehmet topal uğur boral(ya da hasan ali) egemen kuytu biz almalıydık.
Çok yanlış transfer yaptık hala çok eksiğimiz var.
Muslerada saolsun bitane zor pozisyon çıkartamıyo iyi kaleci arada bir çıkmicak topu çıkartır.
Rıdvan yıl oldu 2012 hala oyuncu fiyatlarını karşılaştırıyorsun...!!!