STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

ulan varya burakga saliyanlari anliyorum tamam penalti degildi ama bu ligin serifi bizmiyiz fener yillardir elle kola atiyo birazda biz atalim adam profi tabiki atacak kendini 1 puan getirdi yoksa yenilmistik sallamayi birakinda takiminisa sahip cikin beyler

elmanderi nasıl siliyorsunuz hayret burak ne yaptı bugün elmanderden fazla ben burak karşıtı falan değilim gelmesine de sevindim ama en nefret ettiğim şey vefasızlık elmanderden bu kadar kolay vazgeçen kim bilir nelerden çabucak vazgeçer?

burak bir kere 20 dk mi ne oynadi.

burak bu takima ilk 11 icin alinmisti zaten, son 2 yilda super ligde 60 yakin gol atmis adamdan bahsediyoruz

burak öyle yada böyle girecek bu takima, cunku bu takimin golcüsü yok, burakta golcü diye alindi.

bugun ne yapti diye sorarsan, melo ve hamit ciktiktan sonra zaten emre ve selcukla ileriye top atamadik dogru duzgun, buraka 5 top geldiyse, 5 nide olumlu kullanmistir.

ben 3 nü hatirliyorum, birinde faul kazandirdi, birinde penalti yaptirdi, penalti olmamaliydi, ceza sahasi disinda yapilmis faul cunku ama hakemin hatasi, birinde aydinla ver kac yapti, baya iyi top kesti ortaya.

yani olumsuz hic bir hareket gördün mü buraktan?

ki, ilk defa resmi maca cikiyor yanlis bilmiyorsam burak, 20 dklik performans bu...

elmandere gelince, elmander bir kere golcü degil, bunu herkes söylemiyor mu?

elmanderde ocakk ayinda bir kücük sakatlk yasadi, o zamandan beri ilky arida izledigimiz elmanderden farki yok mu sence?

sonra fener macinda gene sakatlandi, hala agrilarim var diyor, yani su anda formsuz degil mi biraz?

umut , son zamanlarda izledigimiz umut su andaki elmanderin yerini doldurmaz mi sence?

elmanderde biraz dinlenir, yedekten girip, bir, iki mac kazandirir, tekrar ilk 11 girer, umutu mu keser, buraki mi keser, ofrmsuz kim ise onu keser ..

silmek, vefasizlik diye birsey yok, perfromans olarak düsüste ise ve yedekte daha iyi biri varsa, ona sans vericeksin arkadas.

gecen sene baros yedek idi, sonra yedek kulubeden girip maclari kazandirmaya basladi, girmedi mi ilk 11'e?

lesh bu ne ya bıkmadınız çöp bilmem ne yazmaya salman ne güzel açıklamış işte bunun amacı ne yok gereksiz kirliliği moderatörler yapıyor her konuda aynı şey bazen okumadan da yazılıyor hayret doğrusu koskoca site sorumlularının sorumsuzluğu

relax

Sıkıntı bir maçtı.

hani derler ya "iyi oynayip kaybetsek, bu kadar koymazdi ama rezil oynayip kaybetmek adama koyuyor" diye

benim icin tam tersi gecerli arkadas

kötü oynadigimizda zaten rezildik diyip, pek üzülmüyorum, rakip hakketti, rakip top oynadi aldi diyorum

ama böyle sacma sapan bir sekilde iyi oynamana ragmen, pozisyonlar bulmana ragmen kaybediyorsan, yada puan brakiyorsan diyleim, bana cok pis koyuyor.

hele hele rakibin yok yerden goller atiyorsa,d aha dogrusu sen kendi kalene atiyorsan

burak bir kere 20 dk mi ne oynadi.

burak bu takima ilk 11 icin alinmisti zaten, son 2 yilda super ligde 60 yakin gol atmis adamdan bahsediyoruz

burak öyle yada böyle girecek bu takima, cunku bu takimin golcüsü yok, burakta golcü diye alindi.

bugun ne yapti diye sorarsan, melo ve hamit ciktiktan sonra zaten emre ve selcukla ileriye top atamadik dogru duzgun, buraka 5 top geldiyse, 5 nide olumlu kullanmistir.

ben 3 nü hatirliyorum, birinde faul kazandirdi, birinde penalti yaptirdi, penalti olmamaliydi, ceza sahasi disinda yapilmis faul cunku ama hakemin hatasi, birinde aydinla ver kac yapti, baya iyi top kesti ortaya.

yani olumsuz hic bir hareket gördün mü buraktan?

ki, ilk defa resmi maca cikiyor yanlis bilmiyorsam burak, 20 dklik performans bu...

elmandere gelince, elmander bir kere golcü degil, bunu herkes söylemiyor mu?

elmanderde ocakk ayinda bir kücük sakatlk yasadi, o zamandan beri ilky arida izledigimiz elmanderden farki yok mu sence?

sonra fener macinda gene sakatlandi, hala agrilarim var diyor, yani su anda formsuz degil mi biraz?

umut , son zamanlarda izledigimiz umut su andaki elmanderin yerini doldurmaz mi sence?

elmanderde biraz dinlenir, yedekten girip, bir, iki mac kazandirir, tekrar ilk 11 girer, umutu mu keser, buraki mi keser, ofrmsuz kim ise onu keser ..

silmek, vefasizlik diye birsey yok, perfromans olarak düsüste ise ve yedekte daha iyi biri varsa, ona sans vericeksin arkadas.

gecen sene baros yedek idi, sonra yedek kulubeden girip maclari kazandirmaya basladi, girmedi mi ilk 11'e?

bende vazgeçilemez demiyorum zaten ama yorumda yorum olsun sana da katılmadığım noktalar var elmander golcü mü diyorsun gol attı mı bugün evet geçen sene de en gerekli yerlerde attı mı evet "golcü" bizim için. burak santrafor olarak mı başladı kariyerine sağ açıktı o zmn o da golcü değil ama 30 küsur gol attı geçen sezon nedir yani kıstas kral hakan dünyaları kaçırmadı mı zamanında önemli olan pozisyona girmek kralını da elmanderle umut yapıyor zaten ama yetmez kaliteli takıma en az 3 iyi forvet gerekir burak'tan onlardan biri açıkçası ben aralarında seçim yapamıyorum elimde olsa 3'ünüde oynatırım

Burak ayağına gelen her topu olumlu kullandı hemen hemen. Penaltı da kazandırdı. Adam daha ne yapsın?

Ozan Sevgi niye sürekli kavga ediyorsun sen renkdaş Melo gelmeden önce ben Melo 'yu istiyorum diye beni fbli ilan edip her gece tartışıyorduk.

İlla bişey buluyorsun tam olayların adamısın.

...

edit by GSLover

hani derler ya "iyi oynayip kaybetsek, bu kadar koymazdi ama rezil oynayip kaybetmek adama koyuyor" diye

benim icin tam tersi gecerli arkadas

kötü oynadigimizda zaten rezildik diyip, pek üzülmüyorum, rakip hakketti, rakip top oynadi aldi diyorum

ama böyle sacma sapan bir sekilde iyi oynamana ragmen, pozisyonlar bulmana ragmen kaybediyorsan, yada puan brakiyorsan diyleim, bana cok pis koyuyor.

hele hele rakibin yok yerden goller atiyorsa,d aha dogrusu sen kendi kalene atiyorsan

beşiktaşın içine fener kaçmış :D

bende vazgeçilemez demiyorum zaten ama yorumda yorum olsun sana da katılmadığım noktalar var elmander golcü mü diyorsun gol attı mı bugün evet geçen sene de en gerekli yerlerde attı mı evet "golcü" bizim için. burak santrafor olarak mı başladı kariyerine sağ açıktı o zmn o da golcü değil ama 30 küsur gol attı geçen sezon nedir yani kıstas kral hakan dünyaları kaçırmadı mı zamanında önemli olan pozisyona girmek kralını da elmanderle umut yapıyor zaten ama yetmez kaliteli takıma en az 3 iyi forvet gerekir burak'tan onlardan biri açıkçası ben aralarında seçim yapamıyorum elimde olsa 3'ünüde oynatırım

bu ligde son 2 yilin gol krali olan-alex sikeci, ondan saymiyorum- ve toplamda 60 ykin gol atmis bir buraktan bahsediyoru abi.

kendini her gün gelistiren bir buraktan.

elmander gecen sene (ilk yari) oynadigi gibi oynasa kimse elmanderi tartismazdi zaten, ocak ayi biterken basladigi düsüs, hala sürmekte.

bayadirda gol atamiyordu, bugun atti, ama golde cenkin hediyesi.

gecen sezon o bi ara, yani ilk yarida izledigimiz elmander süper top oyniyordu müdür, adamin kayserispor deplasmandaki, trabzonspor deplasmandaki performansini hala unutamiyorum, calimlar atip gol pozisyona giriyordu yahu adam, pesine 2 adam takip.

özellikle yerden düzgün vuruslar yapiyprdu ceza sahasina girerken rakibin.

ama öyle bir elmander bayadir izliyemiyoruz, golde atamiyordu son maclarda.

bügün o ilk yaridaki bjknin defansina lazim olan adam burak idi, burak olsaydi, kesin golü vardi.

ha hazir degil mi, orasini bilemem, hazir degilse oynamasin zaten ilk 11 de.

elmanderin yedek kalmasi elmander icin daha iyi olabilir bir kac mac, elmander daha iyi cikis yapip dönebilir.

ki, yedek kalirsa bile 3-4 mac, her macta sonradan muhakkak oyuna sokulur, böylece daha olumlu islerde yapabilir.

kisaca demek istedigim su elmander yedek brakilmaz diye birsey söz konusu olamaz bence.

Buraki görmek lazim, umutu da elmanderin yerine düsün, elmanderden kötü mü.

özetlere bakiyorumda, yedigimiz 2 golde elmanderin imzasi var :asd:

fernadese faul yaptin demis hakem elmandere, ordan gelen ortayi melo atiyor kendi kalesine

sonra ikinci golde topuk pasi veriyor, rakibe gidiyor, o pozisyon gol oluyor.

sansiz bir mac olmus elmander icin

tabi elmander yedek bırakılmaz diye bir şey yok bunu sölemiyorum zaten ona bakarsan geçen sezon başı imparator 11 de düşünmüyodu elmanderi çalışmak ve performans olayı bu ve çok yetenekli 4 golcümüz var necatiyi unutmak ayıp olur geçen sezon çok şey kazandırdı kim formdaysa o oynasın bunun aksini söylemek saçmalık olur merak ediyorum burağın performansını açıkçası ve eminim bu hafta umut-burak çıkacak ilk 11 hamit kızağa çekilmemeli ama bunda tartışmam bile kimseyle cl başlayınca görücem herkesi

özetlere baktim simdi sakin kafayla, Alla askina bana biri sunu cevaplasin

penaltida Buraka mudahale yoksa, burak hicbirsey olmadan kendini yere atiyora Toraman denilen tipsiz niye yere düsmüs, o niye kendiniy ere atmis ayni pozisyonda?

ben size söyliyeyim mi?

cunku burakin ayagina vuruyor, hem onun dengesini bozuyor, hem kendisi bozuluyor, düsüyor.

ikincisi

hilbertin eline gelep topta penalti yok diyorlar, ya abi ben mi yanlis görüyorum, adam kolunu kacirmak yerine, tam tersine topa dogru acmis yahu, refleks mi, istemeden mi yapmis, orasini bilemem ama gole giden topu kesmis yahu abi direkt, hani kolunu kacirmak icin ugrasirsin, bunu gösterirsin ve top gelir, herkes adam zaten kacirmak icin hersey yapmis der, ama burda tam tersine topa dogru aciyor yahu kolunu.

inanilir gibi degil.

sakin kafayla bu maci izleyenler herkes bunlari görür, görmek zorunda ama öyle bir hava yaratildi ki, sanki bjk muthis oynamis, hic dokunmadan birisi burak kendini yere atmis, penalti kazanip 2 puan calmis gs bjkden.

özetlere baktim simdi sakin kafayla, Alla askina bana biri sunu cevaplasin

penaltida Buraka mudahale yoksa, burak hicbirsey olmadan kendini yere atiyora Toraman denilen tipsiz niye yere düsmüs, o niye kendiniy ere atmis ayni pozisyonda?

ben size söyliyeyim mi?

cunku burakin ayagina vuruyor, hem onun dengesini bozuyor, hem kendisi bozuluyor, düsüyor.

ikincisi

hilbertin eline gelep topta penalti yok diyorlar, ya abi ben mi yanlis görüyorum, adam kolunu kacirmak yerine, tam tersine topa dogru acmis yahu, refleks mi, istemeden mi yapmis, orasini bilemem ama gole giden topu kesmis yahu abi direkt, hani kolunu kacirmak icin ugrasirsin, bunu gösterirsin ve top gelir, herkes adam zaten kacirmak icin hersey yapmis der, ama burda tam tersine topa dogru aciyor yahu kolunu.

inanilir gibi degil.

sakin kafayla bu maci izleyenler herkes bunlari görür, görmek zorunda ama öyle bir hava yaratildi ki, sanki bjk muthis oynamis, hic dokunmadan birisi burak kendini yere atmis, penalti kazanip 2 puan calmis gs bjkden.

Hilbert'in pozisyonu kesinlikle öyle, dirseğiyle gole gidecek topu kesiyor.

Geri
Üst Alt