Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos
elmanderi nasıl siliyorsunuz hayret burak ne yaptı bugün elmanderden fazla ben burak karşıtı falan değilim gelmesine de sevindim ama en nefret ettiğim şey vefasızlık elmanderden bu kadar kolay vazgeçen kim bilir nelerden çabucak vazgeçer?
burak bir kere 20 dk mi ne oynadi.
burak bu takima ilk 11 icin alinmisti zaten, son 2 yilda super ligde 60 yakin gol atmis adamdan bahsediyoruz
burak öyle yada böyle girecek bu takima, cunku bu takimin golcüsü yok, burakta golcü diye alindi.
bugun ne yapti diye sorarsan, melo ve hamit ciktiktan sonra zaten emre ve selcukla ileriye top atamadik dogru duzgun, buraka 5 top geldiyse, 5 nide olumlu kullanmistir.
ben 3 nü hatirliyorum, birinde faul kazandirdi, birinde penalti yaptirdi, penalti olmamaliydi, ceza sahasi disinda yapilmis faul cunku ama hakemin hatasi, birinde aydinla ver kac yapti, baya iyi top kesti ortaya.
yani olumsuz hic bir hareket gördün mü buraktan?
ki, ilk defa resmi maca cikiyor yanlis bilmiyorsam burak, 20 dklik performans bu...
elmandere gelince, elmander bir kere golcü degil, bunu herkes söylemiyor mu?
elmanderde ocakk ayinda bir kücük sakatlk yasadi, o zamandan beri ilky arida izledigimiz elmanderden farki yok mu sence?
sonra fener macinda gene sakatlandi, hala agrilarim var diyor, yani su anda formsuz degil mi biraz?
umut , son zamanlarda izledigimiz umut su andaki elmanderin yerini doldurmaz mi sence?
elmanderde biraz dinlenir, yedekten girip, bir, iki mac kazandirir, tekrar ilk 11 girer, umutu mu keser, buraki mi keser, ofrmsuz kim ise onu keser ..
silmek, vefasizlik diye birsey yok, perfromans olarak düsüste ise ve yedekte daha iyi biri varsa, ona sans vericeksin arkadas.
gecen sene baros yedek idi, sonra yedek kulubeden girip maclari kazandirmaya basladi, girmedi mi ilk 11'e?