STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Zaten Rüya takım demek saçmalık. Biz yıldızlardan oluşan bir kadro değilizki. Geçen seneki kadronun üstüne bize level atlatan bi adam transfer etmedik. Transfer ettiğimiz adamlar iyi adamlar evet ama kadroyu daha zengin hale getirdiler. Ama geçen senenin bi gömlek üstü bi takım olmayız. He kaka gelir o çok uçuk tabi ama bi nene bile gelseydi sınıf atlardık.

Bizim artık daha keskin net skorer adamlara ihtiyacımız var.

aynen katılıyorum renkdaş.

bizdeki sorun bu bence.

kişisel hatalar oalcaktır bunu bişey diyemem sadece sürekli olmasın-etkilelemesin uzun süre futbolyu yeter.

net bir adam gerekli bence.

hamit-melo-selçuk orta görevini yapmalı-kendi özelliklerini ortay çıkarmalı. frikik-şut-araya pas bekleyemezsin bu admlardan sürekli. ileriya araya uzun topta bize uygun değil aslında. daha çok pas ve çizgileri kullanmak gerekli.

bu takım geçen seneye göre daha geniş oldu. level atladımı zamanla görücez. kadromuzun kalitesi 18 adamda formayı hakedecek durumda. ama şu oyuncu geldi level atları diyemiyecem.

nasıl selçuk-melo geldi orta saha level atladık diyorsak geçen sene. hücüm gücünüde böyle level atlatacak kaka tarzı bir adam gerekli.

Melo'nun erken çıkması beraberlikte etkili oldu bence. Velhasıl kelam, takım elbette puan kaybı yaşayacak, bu maç zaten en zorlanacağımız maçlardan biriydi. Kişisel 2 hatadan 2 gol verdik adamlara. Bunlar düzelecektir elbette.

emre çolak a laf atanlar var ayıptır sen önce ambrabata bk 1 tane olumlu hareketi yok biz ayağına alıp orta açsın diyemi aldık onu onun yapamadığını aydın yaptı maçta emrenin 1 tane olumlu hareketini görmedim diyenler olmuş penaltıda pası atan emre umutun kontrol edemediği topta pası atan emre adam 2 tane asist değerinde pas atıyor hala bizim taraftar messi olmasını bekliyor dün açıkça gözüktüki: sol kanat emrenin sağ kanat aydının kim ne derse desin hamit form kazancak diye her maç saçlarımı yolamam. ha ilerde amrabatla hamit form kazanır formayı kapar amenna hiç bir sözüm olmaz ama ikiside oyunda olduğu sürece son derece etkisizlerdi

aynen katılıyorum renkdaş.

bizdeki sorun bu bence.

kişisel hatalar oalcaktır bunu bişey diyemem sadece sürekli olmasın-etkilelemesin uzun süre futbolyu yeter.

net bir adam gerekli bence.

hamit-melo-selçuk orta görevini yapmalı-kendi özelliklerini ortay çıkarmalı. frikik-şut-araya pas bekleyemezsin bu admlardan sürekli. ileriya araya uzun topta bize uygun değil aslında. daha çok pas ve çizgileri kullanmak gerekli.

bu takım geçen seneye göre daha geniş oldu. level atladımı zamanla görücez. kadromuzun kalitesi 18 adamda formayı hakedecek durumda. ama şu oyuncu geldi level atları diyemiyecem.

nasıl selçuk-melo geldi orta saha level atladık diyorsak geçen sene. hücüm gücünüde böyle level atlatacak kaka tarzı bir adam gerekli.

Millet bu sene kendinde geçt, transfer döneminde. Tamam çok iyi oyuncular aldık. Ama bize seviye atlatacak oyuncular değil hiçbirisi. Belki amrabat çok iyi oynarsa. Çünkü geçen sene kanatsız oynuyorduk. Ama bize tam olarak nene tipinde bi adam lazım. Keskin net geldiğinde kaçırmayacak. Yani rakipler onun ismini gördüğünde korkacak. Nasıl ki selçuk asist konusunda çok keskin bi adam forvette de bu tarz bi adam lazım.

Burda feneri hep küçümsüyoruz ama şöylede bi gerçek var. Adamların forvetleri gerçekten çok iyi. Sow da kuyt ta bizim forvetlerin bi gömlek üstü oyuncular. Kuyt a sallıyanlar adam gelip oynayınca daha net gördüler. Elmanderin daha skoreri direk diyebiliriz. Sow zaten bana göre çok iyi bi forvet. Adamın aslında şuan hazard ve gervinho gibi epl de büyük bi takımda oynaması gerekiyodu salak gibi fenere gelmesini anlamış değilim.

Şimdi asıl rakibinin forveti bu elemanlar. Peki fener geöen sene kimle oynuyodu forvette? Bienvenu!!! Ama şimdi sow ve kuyt var demekki forvet bölgesinde çağ atlamışlar resmen. Biz ise yerimizde saydık. Sora maçlarda çok şanssızız diyoruz umut bunu nasıl kaçırır yahu diyoruz. Umut hayatı boyunca bunları kaçırıyodu zaten. Fener çok ballı diyoruz. Ki gerçek şu ki adamlar bulduğunu atıyor.

Bizim kesinlikle forvet bölgesinde çok net adamlara ihtiyacımız var. İyi oynayıp skora yansıtamazsan bi halta yaramaz bu olay. Şampiyonluğa bile mal olabilir.

emre çolak a laf atanlar var ayıptır sen önce ambrabata bk 1 tane olumlu hareketi yok biz ayağına alıp orta açsın diyemi aldık onu onun yapamadığını aydın yaptı maçta emrenin 1 tane olumlu hareketini görmedim diyenler olmuş penaltıda pası atan emre umutun kontrol edemediği topta pası atan emre adam 2 tane asist değerinde pas atıyor hala bizim taraftar messi olmasını bekliyor dün açıkça gözüktüki: sol kanat emrenin sağ kanat aydının kim ne derse desin hamit form kazancak diye her maç saçlarımı yolamam. ha ilerde amrabatla hamit form kazanır formayı kapar amenna hiç bir sözüm olmaz ama ikiside oyunda olduğu sürece son derece etkisizlerdi

Emre çolaka laf atılmaması lazım. Ayıptır ya. Melo selçuk emre çolak bu seneki orta sahada banko 3 adamımız bunlardır. Hamit istediği kadar iyi olsun emrenin verdiği ktkıyı veremez. Emre hem orta sahada çok daha hareketli ve presli aynı zamanda hücumda daha verimli ve yaratıcı. Olay açık ve net.

Amrabat ve Burak'ın ilk 11'de yer alma vakitleri geldi.

Hamit'in zamanla düzeleceğine inanıyorum ama şu an Emre ve Amrabat oynamalı.

Maç yorumlamayı sevmem ama bu maçı yorumlamak istiyorum cünkü ergenler baş göstermiş yine.

Beşiktaş'tan kalite olarak cok üstün olduğumuz daha ilk saniyeden belliydi. Umut 15.saniyede boş kaleye topu yuvarlasa tarihi bir skor olacak ve kargalar icn sezon bitecekti bence. Olmadı, Allah gücsüzün yanında oluyor demekki. 100 maçta 1 olacak bi gol yedik cevap verdik, bu arada her atağımız tehlikeydi ama girmedi bir türlü. Sonra yine olmayacak bir gol yedik buna da cevap verdik. Ama 2. yarının başında yine bireysel hatadan 3.golü yeyince bi durduk. Durmamızın daha büyük nedeni ise FT'nin Melo - Amrabat değişikliğiydi malesef. Emre Çolak tabii ki değerli bir gencimiz ama o pozisyonu kaldıracak kapasitesi henüz yok. Selcuk Melo'nun yerine kayıp defansa gömüldü Emre Çolak forvet arkasına geçti ve yaratıcılığımız bitti malesef. Yine de bir şekilde 3. golü attık ve mağlup olmadık . Bu kadar şanssız olduğumuz maç ya 2 ya 3 kere daha olur başka olmaz takmayın. Bu ligin üzerinde bir takımız sadece aşırı özgüveni yok edip hataları minimize etmeliyiz.

Bireysel olarak ise Emre Çolak yetersiz kaldı diyebilirim, Hamit'in uyum sorunu ve maç eksiği göze çarptı , Elmander de 3. bölgede cok etkisiz kaldı . Selcuk-Umut-Burak 3lüsü cok canlar yakacak ilerleyen haftalarda.

Hamit'e laf atmaya başlayanlar olmuş el insaf diyorum adamlar Almanya 2.liginden aldıkları Olcay'a bile sahip cıkıyor siz gelmiş geçmiş en iyi türk futbolculardan biri kabul edilen adamı 2-3 maçta sileceksiniz neredeyse

İdeal 11 miz gelecek haftadan itibaren şu olacaktır bence :

----------Burak-----Umut------------

Amrabat---Melo---Selcuk--------Hamit

Balta----Ujfa-------Semih------Eboue

------------Muslera-----------------

[h=2]Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos[/h]

amrabt----------Burak---------- -Umut

-selçuk---melo--------Hamit

Balta----Dany-----Semih----Eboue

bu takımın bence 4 tane eksik yönü var.

1-forvetlerin kanat özellikli olmaları zaman zaman iyi olsa da, çok kanatlara atıyorlar kendini ve rakip defansı rahatlatıyorlar. zaman zaman bunun faydası olacaktır ama orta sahamız o desteği vereceği düzeyde değil şu performansla.

top tutamıyorlar. neco bunu geçen sene iyi yapıyordu. top alıp orta sahanın desteğini bekliyor-pas trafiğini olumlu şekilde etkiliyordu.

2-ilerde emre dışında top tutacak-duvar olacak-adam geçecek adam yok özellikle eboue çıkmadıkça ileri sağ kanat çok verimsiz. forvetler genellikle çizgide top aldıkları için verimsizleşiyorlar veya çok çabuk top kaybediyorlar.

hücüm anlamında top tutamazsak ayağımızda çabuk top kaybedersek- özelliğimiz olan orta saha katkısı artmaz. hücüm anlamında net bir adam yok. zaman içinde düzeleceğiz elbet.

3-sol bek. h.balta zaman zaman böyle hatalar yapıyor telafisi olyuor genellikle. olmayan mçalrda çok kritik oluyor. kendinide çok bozuyor hata yapınca kaygı sürekli.

4-hamit-melo-amrabat bu takımda katkıları çok olacaktır elbet. kalite bakımından geçen seneki düzeyin üstüne çıkıcaz bu belli ama, ne bileyim zarate-kaka-nene gibi hücüm yükünü artıracak top alınca oyunu rahatlatacak biri gereklimi acaba diye soruyor hep kendime.

fatih terim bence bu tarz futbolcuyu geçen senede-bu senede istedi-istiyor.

suarez - kaka - zarate gibi adamların en gözen batan özelliği topu aldığında adam eksiltmesi ve hücüm olarak takımı hazırlayacak etkinliğni artıracak pas-koşu yapmasıdır.

Emre çolaka laf atılmaması lazım. Ayıptır ya. Melo selçuk emre çolak bu seneki orta sahada banko 3 adamımız bunlardır. Hamit istediği kadar iyi olsun emrenin verdiği ktkıyı veremez. Emre hem orta sahada çok daha hareketli ve presli aynı zamanda hücumda daha verimli ve yaratıcı. Olay açık ve net.

oha .

----------Burak-----Umut------------

Amrabat---Melo---Selcuk--------Hamit

Balta----Ujfa-------Semih------Eboue

Hamit yerine emre çolakla takım daha iyi performans verecektir.

Daha once de söyledim, gene söylüyorum. Ben Muslera'ya sizin güvendiğimiz kadar guvenemiyorum. Bütün mac oyunca kurtarmasını umacağımız bir top geldi, Holosko'nun 2. golü attıgı pozisyon, yedi. Hataliydi demiyorum ama her kalecinin yiyeceği golleri yiyince büyük kaleci olunmuyor..

Peki Ujfalusinin dengesiz sacma sapan bir calim denemesi vardi. 3-2mi, 3-3müydü mac hatirlamiyorum. Nitekim Hakemde faulmü birsey caldi sansa.

Ujfalusi cok feci kaptirmisti orda topu. Acayip sacma bir calima girmisti, ki önünde en az 3 kisi bos varken, geriye dönüp sirf calim atmak istedi gibi gözüktü.

ujfalusi batuhan'a top kaptırmaz , batuhan 4 kere faul yaptı orda düdük duyulmadı sadece en sonnunda denge denen birşey kalmadı zaten . Boş konuşmayın

Maç yorumlamayı sevmem ama bu maçı yorumlamak istiyorum cünkü ergenler baş göstermiş yine.

Devamını okumak için saygılı bir giriş cümlesi olması lazım. Kimler ergen size göre?

Semih, Hakan Balta, Elmander sezonun en kötü oyununu cıkardı. Melo, Hamit, Amrabat hazır olmaktan ve takım uyumundan cok uzak. 3 tane bireysel hatadan gol yedik. Karşı karşıya pozisyonları harcadık. E bırakın da puan kaybedelim böyle bi macta birdaha olmaz inşallah

Devamını okumak için saygılı bir giriş cümlesi olması lazım. Kimler ergen size göre?

Okumak veya okumamak herkesin kendi kararı . Daha sezonun 2. maçında ideal kadro oturmamışken bir cok oyuncu hazır değilken ve aksiliklerle dolu bir maç sonunda Hamit kaka, Elmander pis, Melo beceriksiz, Hakan Balta adam değil diyenler ergen bana göre. Maçı izlediklerinden bile şüpheliyim.

İşime başlamadan önce giriyorum görmek icin yorumları böyle yazılar okuyunca üzülüyor insan

Geri
Üst Alt