STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daha ligin 2. haftası 1 ay içinde daha iyi olacağız.

burak'a laf söyleyenler;

"sizin gibi taraftara tüküreyim"

hakem, aleyhimize faul olmayan 50 tane faulü verdi tinerci kuşlara. burak 1 pozisyonla suçlu mu oldu şimdi? maçı gözünüzle izleyin arkanız dönük değil... :mad:

Haftaya Melo 90 dakika oynar , Dany 11 de olur, Hamit yedek olur Aydın 11 de başlar Amrabat da bu kafayla giderse daha çok forma bekler.

Kimse bahsetmemiş ama hakem tam anlamıyla maçı katletti.Penaltı vermesi de büyük hata ama resmen sahada rakip futbolcular dokunulmazdı.Her iki mücadele rakip kendini yere atıyor.Hakem hemen faul çalıyor.Bjk'nın 3. golünde holosko Hakan'ı resmen itiyor.Hakeme skoru çok bağlamak doğru olmaz.Bjk taraftarı gibi ağlamıyorum.Bizim penaltımız penaltı da değildi ama ben bugüne kadar hiçbir maçta bu kadar hakemde iğrenmedim.Geçen seneki antep maçında bile bu kadar sinirlenmemiştim.O kadar sinirlendim ki maçlardan sonra bilgisayarı açmam ama hemen koştum buraya ve bu vurgulamak istiyorum.Hakem gerçekten berbattı.Rakip her ikili mücadele faul alınca tabii gaza geldiler.Sonra son pozisyon neydi lan.Aydın'a faul çalıyor.Bir de sarı kart.Böyle bir sürü pozisyon vardı.Holosko pozisyonu dışındakiler önemsiz gibi gözüküyor oyun hakimini resmen hakem belirledi.

bjknin feda kampanyasına destek olduk feda ettik maçı!

Burak bence kendini atmamalıydı kendisi icin sıkıntı olucak kara listeye almıstır hakemler harbi faul olursa hakemler cok hakkını yer.

Takım olarak hazır değiliz, birde aşırı bir rahatlık kendine güven ,rakibi küçümseme vardı.Yaptığımız hatalar ile yoktan yere yediğimiz goller BJK cesaretlendirdi neden bu maçı almayalım dediler.

BJK nin duran top haricinde 1 tane organizasyonu yok.İnşallah haftaya toparlanırız, kaliteli bir kadromuz var bunu skorlarda da görmemiz lazım.

maçın berabere biteceği de içime doğmuştu. içime tüküreyim.ama herşeyde bi hayır vardır.

hamit ve amrabat bir an önce takıma ısınsa iyi olur umarım

kredileri tükeniyor malesef

Sv: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

emreyi her mac oynatmiyacaksin..

Eğer pozisyonda birşey kaçırmadıysam kazandığımız penaltı yanlıştı. Hatta Burak'a sarı çıkmalıydı bence.

Oyuna gelirsek ilk yarıda hücumda kötü değildik. Fakat hava toplarında bu kadar sıkıntı yaşamamız ve hücum yapmakta zorlanan Beşiktaş'tan 45 dakikada 2 gol yememiz üzücü. Geçen sene yüksek top karşılamada iyiydik. Pek sorun yaşamıyorduk. Tabi bunda Melo'nun da katkısı vardı. Onun form tutması bu alandaki sıkıntımızı biraz azaltabilir.

İkinci yarıda ise tüm gollerde olduğu gibi tuhaf bir gol yedik. Ancak bu kez hemen üstüne gol bulamayınca geçen hafta da yaşadığımız gol sonrası tekleme sürecini yaşadık. Bu bölümde bir gol daha yeseydik muhtemelen kopacaktık ancak yukarda da yazdığım gibi Beşiktaş'ın etkili hücum yapmakta zorlanması işimize yaradı. Son anlarda da yine yukarda yazdığım üzere bence yanlış bir penaltıyla puanı kurtardık.

Puan kaybı bekliyordum. İlerde telafi edilebilir önemli değil. Fakat Şampiyonlar Ligi maçlarına az bir zaman kalmışken savunma tarafında yaptığımız hatalar can sıkıcı. Dilerim orda bu hatalar başımıza iş açmaz.

Burak-Umut oynamalı artık, Elmander iyi güzel de Guiza'dan beter adam. Harbi Guiza'dan leş.

yediğimiz goller komedi,aptal aptal hatalar yüzünden goller yedik.Şu maçta şunu gördüm bizim ortasahımızın %90 nı melo.

şu aydından kurtulalım artık yeter ya. hep kurtarıcı diye bunu alıyor oyuna. hamit-melo-selçuk bu üçünü asla bozmasın hoca bundan sonra

bize sahtekarlıkla gol attınız diyenlerle başkanları,yöneticileri ve hocası şikeden ceza alanlarla aynı

:coffee::coffee::coffee:

sezon başı ve yine çok erken yorumlar var.küfür edip ceza almak istemiyorum.yarın görüşürüz:tiphat:

Burak'a laf eden açıkça söyleyelim kuştur,hakem bizi resmen katletti.

Emre Colak mumkunse deplasmanda oynamasin, ben size dun dedim,,,,

Geri
Üst Alt