STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

3 maçtır saçma sapan goller yiyoruz. Gol yersen hele ki deplasman da istersen Real Madrid ol ki onlar da yenildi sanırım bugün birşey değişmez.

Kendi kendimize hediye ediyorduk, olmayan bir penaltı ile diet ödeyen hakemin düdüğü ile 1 puanı aldık. Sonuçta bu bir derbi maçı ve deplasman maçı. Sıkıntı yok takıma güveniyorum ancak ısrarla söylüyorum özellikle forumdaki FM sever ergenlere "ayaklarınız yere bassın".

Yeni oyuncular var zaman lazım. Kolay olmuyor.

3 gol de bireysel hatadan bunun adı rakıbı küçümsemek laubali oynamak gol atmak iin canımızı yiyoruz yediğmiz gollere bak gelde çıldırma bu arada bjk yerde yatmakdan futbol oynamadı derbi falan değil di bu maç koskoca bjk anadolu takımı gibi oynuyor

Melo formsuz falan değil gayet iyiydi.Sadece şansız bir pozisyon yaşadı.İlk yarı Melo Selçuk çok iyiydik.Hele Melo'nun terse attığı 60-70 metrelik paslar mükemmeldi.

Amma romantiksiniz anasını satayım biraz da Hİlbert'İn kolundan dışarı giden topu konuşun o da net penaltıydı

pektemez on carpaz diz baglari kopmus en az 6 ay yok malesef cok buyuk gecmis olsun :(

Aramızdaki sadece iyi gün dostları hemen belli oluyor bakıyorum.

Hakem maci 8 dakika uzatmaliydi, 5 dakika neyin nesi

işi zor burda aga. her maçtan sonra böyle olacaksa. forumun çivisi çıkmış. herkes ayrı bi kafada. gece görüşek :D:D

Hakeme niye kızıyım?Hata insan doğasında var.Almeida kurnazlık yapıp aynı penaltıyı alsa hepiniz sövüyordunuz.Tarafsızlık biraz.

kardesim futbol bu olur boyle seyler, almeida yapsaydi da besiktaslilar sahip çikardi, penalti kazandirdi diye bir oyuncuya kizilirmi

5 dakika sizce çok az değil miydi? Batuhan şerefsizi en az 7 dakika yerde yattı yahu, abartmıyorum en az 7 dakika. Onun haricinde hiç mi durmadı oyun, BJK'liler faul alıp yatıyordu. En az 13 dakika gitti öyle, 5 nedir lan. Bari 7 vereydi.

daha iyidi bitirmesi, yine kendi kaalemize gol atardik yoksa

Nedense yenildiğimiz veya berabere kaldığımız zaman bir anda olumsuzluk saçan tipler türüyor forumda. En iyisi banlanmadan forumdan çıkış yapmak.

Şaka maka yediğimiz 3.gol direk halı saha golü.

aklı başında insanlarsınız abilerim var burda genelde fakat yorum yaparken bjknin yerden kalkmayışını oyunu 2. yarıda 20 dk oynanmasını daha ligin ilk haftaları olmasını takımın yeni bir takım olduğunu birkaç haftada ligde fırtına gibi esecek olmasını düşünmeniz lazım bence. Hamit amrabat etkili olamadılar. ama herkese bir barış özbek bir mustafa sarp benzetmeleri yapmayın

inşallah bir kaç hafta içinde formu yükseltiriz cl'yede iyi başlarız

Sırf bunu yazmak için üye oldum... ALLAH BELASINI VERSİN BURAK GİBİ KARAKTERE SAHİP OLAN FUTBOLCULARI, VE BÖYLE FUTBOLCULARI DESTEKLEYEN TARAFTARLARINI! ADAM GİBİ GOL ATSAN BASAR LAN TARAFTAR SENİ BAĞRINA. İHTİYACIMIZ MI VAR BÖYLE REZİL BİR GOL ATMAYA?

yol al bu zamana kadar neredeydin biz haksız yere goller yerken neredeydin.

Neymiş sırf bunu yazmak için üye olmuşmuş, aman ne büyük olay zaten. Bizde buraya yeni biri üye olup futbolcumuza bela okusa diye bekliyorduk.

mustafaya çok üzüldüm ya :(.harbi içim gidiyo şuan

pozisyonu göremedim ama semihin müdahalesinden oldu yoksa kendimi düştü tam göremedim

Geri
Üst Alt