STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

:ayatollah:. Bi insan her top gelince orta yapmaz. Fatih Hocanın istediği bu değil çizgiye inmesi

bazen de pas vermesi gerekirken şut çekme ve birebir oynaması gerekirken orta açma gibi hatalrı var. oyun zekası iyi değil

Hilbert in pozisyonu penalti degildi

Muslerada saolsun bitane zor pozisyon çıkartamıyo iyi kaleci arada bir çıkmicak topu çıkartır.

böylesi daha hayırlı oldu gibi. ayrıca inönüde beraberlik alıyoruz medya fark yemişiz gibi üstümüze geliyor. en azından şu rehavet ortamı biraz kalkar

Bugün forumda durursam ruh sağlığım bozulur herkese iyi geceler.

Amma romantiksiniz anasını satayım biraz da Hİlbert'İn kolundan dışarı giden topu konuşun o da net penaltıydı

Hilbert kolunu sabitledi, vücudunu korudu gibi geldi bana. Net penaltı diyemem.

tarafsız objektif olacaksınız diye tuhaf tuhaf yazılar yazıyorsunuz ıkılı mucadelelerde bütün takdır haklarını onlardan yana kullandı emrenın şut çektiği pozısyonu ızlersenız emre vurduktan sonra, topun haraketı ile beraber hılbert kolunu kaldırıp dırsegını cıkardı çok açık bı penaltı , bütün bunlardan sonra burağın pozısyonuna takılıyorsunuz ki orada ibrahim arkadan dengesız rahatsız ettı , o karısıklıkta çoğu futbolcu bunu yapıyor hafıf mudahele gordumu bırakıyor kendını , oldu olacak yonetım ıstıfa fatıh terım ıstıfa vsvs yazın da tam olsun hasılı kelam tarafsız olucaksınız dıye rakıbe taraf oluyorsunuz farkında degılsınız emrenın penaltısını verseydı buragın pozısyonu olmayacaktı bıle

mustafa ya gecmis olsun ama milli takim kurtuldu, yoksa hoca denen Abdullah onu adam zannedip cagirirdi kesin

Penaltı kesinlikle penaltı değildi ama;

Bu ülkede şike ye ceza yok, polis otosunu yakana birşey yok, sürekli elle gol atanlara birşey yok, ırkçılığa ceza yok, ama;

Engin'i idam ederler, Burak'ı karalamaya emek hırsızı demeye başladılar. Herkes ağız birliği yaparcasına bizi rehavete sokup rakiplerini motive ediyorlar.

Burak'ın yaptığı doğru değil ama zaten en ufak birşeyimizde AKBABA gibi başımıza gelenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim.

İllaki Terim Burak'a uyarılarda bulunacaktır.

bu arada amrabat nasıl etkili değildi ya.

birkaç ortayı iyi açamadı ama iyiydi yani.biraz sivrilen bişey yapmaya çalışan oydu.

aydında biraz bişeyler yapmaya çalıştı ama 1sn sonra düşünüyo aydın.son dklarda selcuka pas atsa selcuk plase ile köşeye gönderirdi.attı ama gitti arkadaki amrabata attı

mustafaya çok üzüldüm ya :(.harbi içim gidiyo şuan

pozisyonu göremedim ama semihin müdahalesinden oldu yoksa kendimi düştü tam göremedim

pozisyonda semihi itti mustafa ben hiç acımadım semih'in bağlarıda kopabilirdi o pozisyonda, çok ciddi sakatlanabilirdi. Son anda toparladı kendini.

Mustafa Pektemek'in çapraz bağlar gitmiş, üzüldüm adama.

Yarın öbür gün Beşiktaş protesto için haftaya PAF takımla çıkıcaz derlerse şaşırmayın :D

c9knq.jpg

mustafaya çok üzüldüm ya :(.harbi içim gidiyo şuan

pozisyonu göremedim ama semihin müdahalesinden oldu yoksa kendimi düştü tam göremedim

Semih'in bi suçu yoktu sanki ya ters bi hareket yaptı Pektemek sanırım ama gerçekten bende çok üzüldüm :(

bugün bikez daha anladım şu kargalardan da şikebahçe kadar nefret ediyorum. al birini vur ötekine

takım için atıp tutmak biraz art niyetliliktir şimdi çünkü daha çok erken ilk yarı 3 pozisyon gol olsa şimdi avrupa kupalarında final konuşuyorduk

Geri
Üst Alt