STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Yanlız bu takımdan bu hataları beklemezdim güvenimi sarstılar

Aydın'ın sarı kart gördüğü pozisyon.Aydın topu alıyor. Toraman ayağına vuruyor. Nerede kart? Üstüne Aydın yedi sarı kart.

maçın adamı holosko seçmişler .. doğru adam sahanın en çok koşanı , 2 de gol attı

bu adamın geçen sene ki fener maçında nasıl oynadığını hatırlayanlar vardır.. 4 tane karşı karşıya kaçırmıştı :o

bu sene gecti artik da seneye bu takima leblebici lazim

maçın adamı holosko seçmişler .. doğru adam sahanın en çok koşanı , 2 de gol attı

bu adamın geçen sene ki fener maçında nasıl oynadığını hatırlayanlar vardır.. 4 tane karşı karşıya kaçırmıştı :o

Belalımız oldu herif :o

penaltıyı tartışmaya gerek yok yan hakem verdi yan hakemin gözü ön tarafta olduğu burağa müdahaleyi ve sağ ayağını içerde görünce penaltı durum budur

Takım bazı pozisyonlarda o kadar lakayt ki aklım almadı. İlk yarı şahane oynadık ama savunmada yaptığımız hatalar olacak gibi değil. Hamit bir süre kulübede oturmalı daha zamanı var 11 için. Melo oyundan alındıktan sonra orta sahayı teslim ettik neredeyse. Bu maç için denecek çok söz var. Otursunlar 50 kere izlesinler hatalardan pay çıkarsınlar. Terim sopayı verecektir bunlara.

Burak çok iyi yapmış..

Bizim buralarda bi laf var, kibarını yazıyorum..

Öyle GÖZE böyle tarak..

Öyle şikeye böyle hareket, işinize gelirse..

tek birsey istiyorum, haftaya burak ve dany oynasin.

danyi artik simdiden oynatip, ilk 11 alistirmak lazim cl öncesi.

yoksa bu urfayla isimiz kolay degil, urfa artik yakinda 35 olacak beyler, cok normal zaten.

Buragin disarda dusuruldugunu soyleye eyvah, ama kendini atti diyene bir soru sormak isterim. Eger Escude dokunmadi ise, ne diye iteklenmedigi halde one dogru duser???

İyi oldu iyi bişey olmaz. Forvete adam akıllı 1.sınıf biri lazımdı gittik Umut- Burak- Elmander rotasyonuyla aynı sınıf adamları topladık. Adam gibi Berbatov ayarında birini getirmeleri gerekirdi. Halı sahaya çağrılmayacak Riera'ya yıllık 3, geberik Baros'a 2.7 veriyorsan Berbatov 4 istiyor dengeleri bozar falan demeyeceksin yok öyle dünya.

Semih- Ujfa play off'larda bile s.çtı ki bu sene CL falan var kesinlikle yetersizler. Oraya da ikisini de yedekleyecek 1.sınıf bi adam lazımken Dany'i aldık. Ujfa- Semih 1 tane kafa topu alamadılar bu geçen sene de böyleydi fiziği güçlü olan her adam yarıyo bizim defansı. Eneramo falan dalga geçmişti. Boş beleş işler hep. Kanat oyuncumuz bile yok anasını satayım Allahın malı Quaresma'ya bileniyoruz. Yenerken her adam iyi görünüyor millete. Oyarlar bu takımı CL'de.

bana göre tek eksigimiz söyle buldugun atan bir forvet

ama bu kadar forvet varkende forvet alinmazki bu sene cok sac bas yollacagiz gibi

bana göre tek eksiğimiz şans başka birşey değil.fb ve bjk yi kevgire çevirdik zarzor maçları kurtardık.onların kaleyi bulan toplar bize çarparak gol oluyor biz 5 tanede 1 tane zor atıyoruz

bu ülkenin en büyük 3 takımından 2 tanesinin yöneticisi başkanı hocası vs. ŞİKEden ceza almış durumda arkadaşlar.

burak kimden özür dileyecekmiş. şikecilerden mi?

Bu takıma üst düzey bir oyuncu şart.Ayrıca lütfen biri ceza olarak Umut ve Elmander'e boş kaleye şut çalışması yaptırsın 3 4 saat belki düzelirler.

Aydın'ın sarı kart gördüğü pozisyon.Aydın topu alıyor. Toraman ayağına vuruyor. Nerede kart? Üstüne Aydın yedi sarı kart.

Aynı hareket ceza sahasında Aydın'a yapıldı kambur dedi 30 sn sonra Aydın yaptı karşı tarafa faul + sarı kart verdi.

SAÇMALIK.. Böyle hakemler profesyonel maç yönetmemeli yönetememeli..

kske disarda deseydi hakem, frikikten gol olurdu zaten kesin

iyide buragın sag ayagı ve vücudu içerde her türlü penaltı. ben ilk gördügümde penaltı dedim zaten. ayaklarına takıyor buragn. sonra kendide düşüyor zaten. bu mantgı herkes kullansa pozisyonun penaltıı oldugunu görür.

Ertem Şener şerefsiz çıktı.

neco yu vermeyin forvetsiz kalırız ya hani alternatifli kadro yapmıştık...

en iyi oyuncumuzu niye verelim...umut çok gol kaçırıyor.

Geri
Üst Alt