Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

kim alacakmilan kakayı daha alamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim alacakmilan kakayı daha alamaz.
evet hak veriyorum sana dışardan bakınca yetersiz gibi duruyor ama ben inanıyorum ve izlediğim kadarıyla iyiler savunma konusuna gelince o bi kac mac bitti o zmn 3 mac oynadık 3ünde de bariz hatalar var şaka gibi yan toptan gol yiyoruz bunun ilacı da melo bugün formda olsa o top sekmez taça giderdi bir oyuncunun bu kadar şey değiştirdiğini görmek önceki melo eleştirilerimde utandırdı bile beni varsa yoksa savunma cl de kazanacaksan savunma yapacaksın gol aramayacaksın bence
Bir ara Fatih hocayla tribünde bir taraftar tartışıyordu. Çarşı insanlığa'da karşı arkadaş..
walla bu maç ayaklarımızın y ere basmasını sağladı desek yanlış olmaz.faideli bi maç oldu

walla bu maç ayaklarımızın y ere basmasını sağladı desek yanlış olmaz.faideli bi maç oldu
Kesinlikle öyle.
Bugün resmen ders günü oldu.
Urfalı daha fazla sorumluluk alması gerektiğini anladı.Anlamadıysa da anlatırlar
Semih 7/24 gözünün açık olması gerektiğini anladı.
Muslera gözü kapalı defansa güvenmemesi gerektiğini anladı.
Balta sağ ayağını tövbe billah kullanmaması gerektiğini anladı
Son olarak da Fatih Hoca ömür billah Melo'yu çıkartmaması gerektiğini anladı.
engini hallettiler simdide buraka taktilar kafayi onuda bitirmeye calisiyor medya.bizim yonetimde uyusun.o sedat dogan denen adama tv de soruyolar 8tas ikinci baskani buraka futbolcu demeye utaniyorum dedi ne diyosunuz diye,eee bunlara takilmamak lazim biz dost klubuz onemsememek lazim vs vs.ulan neyi onemsemiyosun capuulcu at hirsizi tipli 8 tas yonecisi senin futbolcuna neler diyo.ah ulan ahh bazen küfür gerekli oluyor iste
Bugün melo-amrabat değilde hamit-amrabat değişikliğini yapsaydık kazanırdık.
Alakasız ama, maç içinde fatih hoca ve seviyesiz bjk taraftarı arasında bir şeyler mi yaşandı, ben mi yanlış gördüm ?
Alakasız ama, maç içinde fatih hoca ve seviyesiz bjk taraftarı arasında bir şeyler mi yaşandı, ben mi yanlış gördüm ?
Hükmen mağlup olurduk.
Burak-Elmander ve Hamit-Amrabat olmalıydı.