STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Aslında maçın başında değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık yine zaten çok iyi şeyler konuşacaktık. Baştan beri söylediğim şey; pozisyonları bitiremiyoruz.

emre ttarenadaki macla ricin, baskili oynadigimiz maclar icin 4-4-2 de göbekte oynar, oynadida gecen hafta

ama deplasmanda emreyi kanattan alip ortaya koycaksan, o zaman sistem bellidir, 4-3-3 yada, 4-3-1-2 ama hem hamit icin, hem emre icin tercihim 4-3-3.

emrede en cok uyuz oldugum sey, daha önceki maclardan ders cikarmamasi.

emre gecen sezondan beri yok yerde rakibine direkt giriyor ve faul kazandiriyor, yani öyle böyle degil, göstere göstere faul yapiyor.

bugunde gene son saniyelerde yine yapti, o kadar kafayi yedim ki, gol olacak ve gol olursa bilgisayarimi kirarim diye kapattim maci.

artik biraz kafasini calistirsin bu konuda bi zahmet yahu, biliyorum, yorgun oldugun zaman yapiyorsun butür seyleri ama yinede bu kadar sacmalamak?

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

evet hak veriyorum sana dışardan bakınca yetersiz gibi duruyor ama ben inanıyorum ve izlediğim kadarıyla iyiler savunma konusuna gelince o bi kac mac bitti o zmn 3 mac oynadık 3ünde de bariz hatalar var şaka gibi yan toptan gol yiyoruz bunun ilacı da melo bugün formda olsa o top sekmez taça giderdi bir oyuncunun bu kadar şey değiştirdiğini görmek önceki melo eleştirilerimde utandırdı bile beni varsa yoksa savunma cl de kazanacaksan savunma yapacaksın gol aramayacaksın bence

Nasıldı Melo renkdaş ben bir Galatasaraylı değil de Melocu olarak soruyorum hani bu soruyu :confused:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

bu hakemde bugun bu tinerciler ve tv lerde agliyolarya futboldan sogudum artik.arkadas her kafa topuna ciktigimizda faul verdi,aydinin pozisyonunda adam tepesine biniyo ters faul veriyo 30 sn sonra aynisini biz yapiyoruz duz faul veriyo.ulan serefsiz ona duz faul veriyosan aydininki penalti vereceksin.emre vuruyor adam koluyla kornere atiyor penalti.o i.toraman nasil sahada kalabildi.veli deden kazma sari gormeden tamamladi daha cok sayarim

walla bu maç ayaklarımızın y ere basmasını sağladı desek yanlış olmaz.faideli bi maç oldu

Kesinlikle öyle.

Bugün resmen ders günü oldu.

Urfalı daha fazla sorumluluk alması gerektiğini anladı.Anlamadıysa da anlatırlar :)

Semih 7/24 gözünün açık olması gerektiğini anladı.

Muslera gözü kapalı defansa güvenmemesi gerektiğini anladı.

Balta sağ ayağını tövbe billah kullanmaması gerektiğini anladı :asd:

Son olarak da Fatih Hoca ömür billah Melo'yu çıkartmaması gerektiğini anladı.

walla bu maç ayaklarımızın y ere basmasını sağladı desek yanlış olmaz.faideli bi maç oldu

kesinlikle

taraftardan basla, futbolculara kadar, herkes pis havaya girmisti.

bugün gördük ki, puan kaybetmek icin iyi bir rakibe ihtiacin yok, kendi kendine vurabiliyorsun, bügünde öyle oldu.

yarin hakem yüzünden kaybedersin.

öbür gün rakip gercekten iyi oldugu kaybedersin.

yere saglam basmaz isen ve tüm zorluklarla basbasa kalabilecegini kafaya sokup, öyle cikmaz isen maca -tipki gecen sene yaptigin gibi- böyle sacma sapan puanlar kaybedebilirsin.

umarim bu ders olur herkes icin

bugun bjk bizden asla 2 puan calmadi, biz bjkye 1 puan hediye ettik kendi kalemize attigimiz gollerle

Ki Fatih Hoca da bugün rakibi pek önemsememiş gibi.

Holoskonun son vuruşları ortada.Fernandesin de takımı sırtlayacağı bariz belli.

Bu iki oyuncuya ekstra önlem alınsaydı,kalan 9 kişinin hiç önemi yoktu.

Bugün sorgulanması gereken çok konu var çok..

engini hallettiler simdide buraka taktilar kafayi onuda bitirmeye calisiyor medya.bizim yonetimde uyusun.o sedat dogan denen adama tv de soruyolar 8tas ikinci baskani buraka futbolcu demeye utaniyorum dedi ne diyosunuz diye,eee bunlara takilmamak lazim biz dost klubuz onemsememek lazim vs vs.ulan neyi onemsemiyosun capuulcu at hirsizi tipli 8 tas yonecisi senin futbolcuna neler diyo.ah ulan ahh bazen küfür gerekli oluyor iste

Kesinlikle öyle.

Bugün resmen ders günü oldu.

Urfalı daha fazla sorumluluk alması gerektiğini anladı.Anlamadıysa da anlatırlar :)

Semih 7/24 gözünün açık olması gerektiğini anladı.

Muslera gözü kapalı defansa güvenmemesi gerektiğini anladı.

Balta sağ ayağını tövbe billah kullanmaması gerektiğini anladı :asd:

Son olarak da Fatih Hoca ömür billah Melo'yu çıkartmaması gerektiğini anladı.

fatih hoca 4-4-2 yi amrabat ve aydinla kanatlarda oynayamayacagini anladi bence, hele hele ortadaki göbeklerden biri emre ise.

Alakasız ama, maç içinde fatih hoca ve seviyesiz bjk taraftarı arasında bir şeyler mi yaşandı, ben mi yanlış gördüm ?

Genel bazda,takıma yeni katılan oyuncularla,mevcut kadronun bu halinin henüz lige hazır olmadığına veriyorum.

Kale OK

Defans Sıkıntı

Ortasaha Kısmen Ok Kısmen Sıkıntı

Atak Perfect

Finishing Leş

Alın size ilk 11 :)

engini hallettiler simdide buraka taktilar kafayi onuda bitirmeye calisiyor medya.bizim yonetimde uyusun.o sedat dogan denen adama tv de soruyolar 8tas ikinci baskani buraka futbolcu demeye utaniyorum dedi ne diyosunuz diye,eee bunlara takilmamak lazim biz dost klubuz onemsememek lazim vs vs.ulan neyi onemsemiyosun capuulcu at hirsizi tipli 8 tas yonecisi senin futbolcuna neler diyo.ah ulan ahh bazen küfür gerekli oluyor iste

Mircea Lucescu : Köpekler istedi diye,Atlar Ölmez :yenieek:

Olaylar olaylar güzel maçtı ama her türlü şampiyonuz beyler böyle beleş goller 40 yılda bir olur.

tamam, hazir degiliz, daha ikinci hafta falan filan ama gecen sezon toplamda duran toplardan sadece -tam bilmiyorum- 2 mi, 3 mü gol ancak yiyen bir takim, bu sezon oynadigi hazirlik maclari ve super kupa vede lig maclarda duran toplarda hep korkutuyor beni, gollerde yiyoruz.

güven vermiyor

gecen sene melo duran toplarin hemen hemen hepsini karsiliyor derken, hani millet melo cok defansif, melo ofansa ciksin derken, biz onun defansif yaptiklarini görmezden gelmeyiniz derken iste buydu olay.

bugunde aslinda o topu karsilayan gene melo, ama malesef iyi vuramadi, ters vurdu.

hazir olmadigi icin diyleim artik ..

Alakasız ama, maç içinde fatih hoca ve seviyesiz bjk taraftarı arasında bir şeyler mi yaşandı, ben mi yanlış gördüm ?

Aynen. Bir tartışma oldu. Lig tv spikerlerinden konuyla ilgili tek bir yorum yapılmadı.. Çarşı insanlığa da karşı..

Geri
Üst Alt