STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Hamit sanki biraz fazla mı bir ayağını kullanıyor. Diğer ayağını hiç kullanmıyor, top sürmelerde bile. Bu ona dezavantaj yaratıyor sanki?

yav zaten semihin orda ne işi var abi?ben inanki melo sandım onu..:D

o gol rezillik olm o golde nerdeyse bütün takımın hatası var

bjk kontraya çıkıyo bizim stoperler orta sahadan geri koşuyolar. eboue gayet hızlı geliyo geriye. dikkat edin melo-ujfa-eboue den sonra savunmaya gelen 4. adam umut bulut. :yenieek:

top melonun ve ebouenin çabasıyla alınıyo. top umutun önünde kalıyo. umutta semihe biraz ayarsız bi pas veriyo ondan sonra zaten tamamen dengesiz kalıyo savunma.hakan balta orta sahanın 10 metre kadar gerisinde selçuk ondan biraz geride. normalde hakan baltanın çoktan sol stopere geçmesi lazım. ama o topu kazandığımızı düşünerek hızlı çıkmaya niyetleniyo (yada üşeniyo) geri gelmiyo

golden önceki pozisyonumuzu hatırlamıyorum ama normal bi ataksa ve umutun geriye koşabildiğini biliyoruz melo eboue ujfa muslera hariç bütün takımın hatası bu gol. normalde umut bulutu ilgilendirmez ama kaş yapıyım derken göz çıkarmış biraz.

herseye ok ama eboue daha ne yapacak adam kac tane golluk pas gibi orta kesti adam gecti,önündeki hamit sürünerek oynadi,yapacagi oakdardi tek basina

ben ebuenin sadece pas hatalarindan bahsettimdikkat edersen, ne ofansta etkisiz, nede defansta rezil demedim.

ebue bizim en büyük artilarimizda biri, cunku ataga cikarken gecen sezon toplarin %90 olumlu kullandi, hem cikarken kullandi, böylece minimum top kayiplarla ileriy egiebildik ayaga pasla, hem ilerde iken, aldigi toplari kaybetmeyip, cok olumlu kullandi, yani hem cikarken, hem orda ilerde cok olumlu kullanidu, ebue yüzünden top kaybettigimiz, böyllece atak yedigimiz, yada goly edigimiz kac kere olmustur toplamda?

cok az, cunku adam ck garanti oynadi ve dahada önemlisi garanti oynarken cok olumlu kullandi, yani cok yardimci oldu bu konuda özellikle geriden cikarken.

bizim rakiplerden en büyük artimiz buydu, ebue, melo ve urfanin tecrube ve kalitesine göre toplari herturlu zoluklara ragmen olumlu kullanmalari, minimum top kayiplarla oynamalari.

ama son maclarda ebue, hamit yuzundenmidir nedir bilinmez, bazen göstere göstere kaptiriyor topu, bugun 2 pozisyon oldu, calim aticak diyorsun, ama biliyorsun ki kaptiracak, kaptirdida.

yoksa ben ebue adam kaciriyor, ebue ilerde orta acmiyor falan filan demedim ki.

Umut elmanderi gelecek yıl bitirir.Yerine Burak geçer.Umut-Burak oynar.Bir de yabancı forvet gelir.Demedi demeyin :)

bjk kontraya çıkıyo bizim stoperler orta sahadan geri koşuyolar. eboue gayet hızlı geliyo geriye. dikkat edin melo-ujfa-eboue den sonra savunmaya gelen 4. adam umut bulut. :yenieek:

top melonun ve ebouenin çabasıyla alınıyo. top umutun önünde kalıyo. umutta semihe biraz ayarsız bi pas veriyo ondan sonra zaten tamamen dengesiz kalıyo savunma.hakan balta orta sahanın 10 metre kadar gerisinde selçuk ondan biraz geride. normalde hakan baltanın çoktan sol stopere geçmesi lazım. ama o topu kazandığımızı düşünerek hızlı çıkmaya niyetleniyo (yada üşeniyo) geri gelmiyo

golden önceki pozisyonumuzu hatırlamıyorum ama normal bi ataksa ve umutun geriye koşabildiğini biliyoruz melo eboue ujfa muslera hariç bütün takımın hatası bu gol. normalde umut bulutu ilgilendirmez ama kaş yapıyım derken göz çıkarmış biraz.

e semihe hatayı yüklememek lazım o zaman. bütün takım hatalıymış baksana.harbiden orda semihe gelen pas dengesiz bi pas...

asil komedi pozisyonun baslangici zaten

selcuk sacma sapan bir sekilde herkes ceza sahasina gitmisken rakibin pasla baslatiyor oyunu, hata 1, sonr aemre cok riskli pas atiyor elmandere, hata 2, sonr aelmander topuk pasi veriyor rakibe gidiyor, hata 3.

sonrada senin anlattiklarin oluyor

yanlis bilmiyorsam böyle idi, buun yedigimiz en sacma goldu zaten

asil komedi pozisyonun baslangici zaten

selcuk sacma sapan bir sekilde herkes ceza sahasina gitmisken rakibin pasla baslatiyor oyunu, hata 1, sonr aemre cok riskli pas atiyor elmandere, hata 2, sonr aelmander topuk pasi veriyor rakibe gidiyor, hata 3.

sonrada senin anlattiklarin oluyor

yanlis bilmiyorsam böyle idi, buun yedigimiz en sacma goldu zaten

dedim ya uğursuz bi maç abi.olmayacak şeyler oldu ...

Böyle mac görmedim,

20. saniyede, hepimiz ayaga kalktik, sevinmeye basladik, top kaleye isabet etmedi, büyük sok

sonra, ilk gol, Felipe Melo, kendi kalesine

sonra o ikinci gol, beni deli etti, böyle bir rezillik görmedim

Hakan Balta beni ücüncü golde yine deli etti

Görmedim böyle birsey

kim ne derse desin. sag kanatta Eboue-Kazim cok iyi ikiliydi. Kazim defansif acidan da cok katki veriyordu. Hamit su an Kazimin ceyregini veremiyor takima. net.

kim ne derse desin. sag kanatta Eboue-Kazim cok iyi ikiliydi. Kazim defansif acidan da cok katki veriyordu. Hamit su an Kazimin ceyregini veremiyor takima. net.

zaman lazım zamannnnnnnn : ) çok maç eksiği var.

i6083718_adsiz.png

emrenin zaafı da var golde. umut bile kalenin dibine geldi emre orta sahayı zor geçmiş

elmanderi nasıl siliyorsunuz hayret burak ne yaptı bugün elmanderden fazla ben burak karşıtı falan değilim gelmesine de sevindim ama en nefret ettiğim şey vefasızlık elmanderden bu kadar kolay vazgeçen kim bilir nelerden çabucak vazgeçer?

ne kazimi Allah askina ya, hamite laf atanlar en azindan kazim demesinler, aynen su andaki hamit gibi defansif ok ama ofansta hep topun icine ediyordu kazim.

topla olumlu hareketi nerdeyse olmiyordu.

baten sut imkani bulunca, yerden sert sutlar cekiveriyordu ama baska bir numarasi yoktu.

beni deli ederdi kendisi, ha bugün hamit etmedi mi, etti ama hamit bu degil, hamit olacak ama kazim hep geriye gitti

fenerde ilk oynadigi maclarda calim manyagi olan kazim, bizde koca sezon 1 kere calim atip adam gecerken görünmedi dogru duzgun

hamit daha 2 mac oynadi, bu berbat hamitin bile var en az 2-3 tane calim atip adamini gectigi, ki tarzi degildir calim atmak.

Ben uzun süre alt yapılarda kalecilik yaptığım için kendimi Cenk'in yerine koyarsam orada Hilbert dirseğini koymasaydı top yanından füze gibi geçip gol olacaktı. Hilbert orada dirseğini koyarak topun kendisini sıyırıp ağlarla buluşmasını engellemiş. Hakem de balık gibi el kapalıydı diye düşünerek penaltıyı vermemiş.

lesh bu ne ya bıkmadınız çöp bilmem ne yazmaya salman ne güzel açıklamış işte bunun amacı ne yok gereksiz kirliliği moderatörler yapıyor her konuda aynı şey bazen okumadan da yazılıyor hayret doğrusu koskoca site sorumlularının sorumsuzluğu

Geri
Üst Alt