Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos
herseye ok ama eboue daha ne yapacak adam kac tane golluk pas gibi orta kesti adam gecti,önündeki hamit sürünerek oynadi,yapacagi oakdardi tek basina
ben ebuenin sadece pas hatalarindan bahsettimdikkat edersen, ne ofansta etkisiz, nede defansta rezil demedim.
ebue bizim en büyük artilarimizda biri, cunku ataga cikarken gecen sezon toplarin %90 olumlu kullandi, hem cikarken kullandi, böylece minimum top kayiplarla ileriy egiebildik ayaga pasla, hem ilerde iken, aldigi toplari kaybetmeyip, cok olumlu kullandi, yani hem cikarken, hem orda ilerde cok olumlu kullanidu, ebue yüzünden top kaybettigimiz, böyllece atak yedigimiz, yada goly edigimiz kac kere olmustur toplamda?
cok az, cunku adam ck garanti oynadi ve dahada önemlisi garanti oynarken cok olumlu kullandi, yani cok yardimci oldu bu konuda özellikle geriden cikarken.
bizim rakiplerden en büyük artimiz buydu, ebue, melo ve urfanin tecrube ve kalitesine göre toplari herturlu zoluklara ragmen olumlu kullanmalari, minimum top kayiplarla oynamalari.
ama son maclarda ebue, hamit yuzundenmidir nedir bilinmez, bazen göstere göstere kaptiriyor topu, bugun 2 pozisyon oldu, calim aticak diyorsun, ama biliyorsun ki kaptiracak, kaptirdida.
yoksa ben ebue adam kaciriyor, ebue ilerde orta acmiyor falan filan demedim ki.