STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Hilbert'in pozisyonu kesinlikle öyle, dirseğiyle gole gidecek topu kesiyor.

net penalti yahu, ben macta heycandan hic dikat etmemistim simdi bakiyorum, aciyor kolunu, direkt topa gidiyor dirsek, hani kacirsa, anlicagim ama adamin niyeti kacirmak degil ki, gole giden topu durdurmak.

net penalti, tartismasi yok, carpma olsa bile penalti olmali, gole giden bir suttan bahsediyoruz.

net penalti yahu, ben macta heycandan hic dikat etmemistim simdi bakiyorum, aciyor kolunu, direkt topa gidiyor dirsek, hani kacirsa, anlicagim ama adamin niyeti kacirmak degil ki, gole giden topu durdurmak.

net penalti, tartismasi yok, carpma olsa bile penalti olmali, gole giden bir suttan bahsediyoruz.

Bildiğin dirseğiyle topu kornere çeldi. Kaleci misali, dirseğini koymasa top kendini sıyırıp gol olacak. Ama bunlar hiç konuşulmuyor maalesef. Alıştık artık, takmıyoruz. Ne diyelim.

Arkadas vallah anlamiyorum hakem her pozisyona faul verdi ikinci yari 4 5 futbolcu 2 3 dk yerlerde yatti harbiden kotu lig keyif almaz oldum futbol konusulmuyorda sahada ilk yarim saat disinda oynanmiyor oynatilmiyor ayrica eklemek isterim sabahin korunde bjkla yazarlari okudum bunlar harbiden hayal goruyolar.

Beşiktaş'ın 3 golünüde biz attık. Onun dışında pozisyonları yok. İlk yarı inanılmaz bir ezilme yaşadılar. 2. yarı iyi oynadı Beşiktaş dedikleri bizim ilk yarıda oynadığımızın %50sini oynamadı. Yine 20-30 puan fark gerimizde kapatır Beşiktaş sezonu. Samet Aybaba gelecek sezon kesinlikle takımın başında olmaz.

son olarak, bugun liverpol-city macinda liverpool 2 kere önc egecmene ragmen berabere bitti mac, liverpool kendi kalesine iki gol atti

barca macini izledim, barca rezil oynadi rezil, son dklarda messi aldi maci, kirmizi kart falanda oldu, az kalsin yeniliyordu kazandi ama hic hakketmiyordu.

real madrid macini izlemedim tabi ama yenilmis real, gecen hatada evind eberabere kalmisti.

manu ilk hafta yenildi, bu hafta zorlanarak kazandilar

city ilk hafta cok zorlandi, bu hafta liverpoola karsi aslind ahakketmedigi 1 puani aldi, liverpool kendi kalesine 2 gol atti cunku

demek istedigim elestirirken, bunlari da düsünün, bunlari da görün.

daha ikinci haftadayiz, daha hazir degiliz, yeni gelen topcularimiz hele hic hazir degiller, zamana ihtiaclari var.

bunlari kafamiza koyarsak, iste o zaman kimseye haksizlik yapmayiz, elestirilerimizi abartmayiz.

iyi sabahlar herkese.

Forvetlerimiz çakar almaz her mac boyle dunyalari kaciracakarsa, defansimizda boyle ikram edecekse isimiz var. Besiktas kendi sahasinda beraberlige ustelik one gectigi macta beraberlige seviniyor, basari goruyor. Baros'u silmek buyuk bir hata ve bu hata her mac goze batiyor artik. Her mac 10 kere vurup belki 1 gol atacaksa bir forvet, stoperleri forvete ceksek ayni performansi rahat aliriz. Takim Melo olmayinca ortasahasi yolgecen hani gibi oluyor bu adam bu senede kilit oyuncu Melosuz olmaz. Hamit insallah hazir olabilir birgun.

Bazı arkadaşlar diyordu ya,5-6 atarız. Dün attık işte.

İnşallah çabuk toparlanırız ve hakettiğimiz bir Galatasaray görürüz...

Forvetlerimiz çakar almaz her mac boyle dunyalari kaciracakarsa, defansimizda boyle ikram edecekse isimiz var. Besiktas kendi sahasinda beraberlige ustelik one gectigi macta beraberlige seviniyor, basari goruyor. Baros'u silmek buyuk bir hata ve bu hata her mac goze batiyor artik. Her mac 10 kere vurup belki 1 gol atacaksa bir forvet, stoperleri forvete ceksek ayni performansi rahat aliriz. Takim Melo olmayinca ortasahasi yolgecen hani gibi oluyor bu adam bu senede kilit oyuncu Melosuz olmaz. Hamit insallah hazir olabilir birgun.

Kardeş Baroş bu kadroda olsa ne topu ilerde tutabiliriz ne de bukadar pozisyona girebiliriz. Ölmüş bitmiş bir futbolcu Baroş gömeni yok malesef. Nasıl bu adamı beğeniyorsunuz faydalı olabileceğini düşünüyorsunuz anlamak güç.

Hamit icin cok sinirlendim, adam bir pas veremedi. Bunlar Madride ne yapiyorlardi ki? Sinirten atcaktim TV camdan

Kardeş Baroş bu kadroda olsa ne topu ilerde tutabiliriz ne de bukadar pozisyona girebiliriz. Ölmüş bitmiş bir futbolcu Baroş gömeni yok malesef. Nasıl bu adamı beğeniyorsunuz faydalı olabileceğini düşünüyorsunuz anlamak güç.

Baros'un ölüsü Elmander'den daha golcü ama mücadele dersen orası başka. Baros armut piş ağzıma düş diyor, Elmander top için savaşıyor. Ayağının pusulası şaşmış Elmander'in, zamanlamayı tutturamıyor vs.

yine gördük ki bu takımın tek sorunu var.. hakan balta

bu iyi oldu,bazı arkadaslarımız ezer geceriz,3 atarız 5 atarız diyodu,ayaklar yere bassın biraz

ilk yarı muhtesem bir galatasaray işkinci yarı kötü galatasaray meloyu istemeyenlere selam olsun

Sanki 3-3 değilde 3-0 bitmiş maç. Bu ne eleştiri bu ne karamsarlık yahu ? Avrupa'nın önde gelen takımlarına bakın Barcelona zor yırttı, R.Madrid yenildi.

Azıcık sabredin, gelmeyin medyanın "Rüya Takım" gazına.

Henüz sezonun başı ve maç derbi puan kaybı süpriz olmazdı..

Geçen sezon başında da çok puan kaybettik.

Bu maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum çok gol kaçırmışız.

O buralarda "liseli stayla" takınıp yok beşiktaşa 5 atarız, 7 atarız, 8 olsun, diyenler bugün takıma en çok küfür edenler. Çok ilginç değil mi?

Önce rakipleri hor görmeler, biz ligi bunların en az 20 puan üstünde bitirirz falan, şimdi de yok Melo'ydu, yok Hakan'dı. BIRAKIN ARTIK BU İŞLERİ!

Yorumlara okumaktan sıkıldım, resmen dönekliğin daniskasını yapıyorsunuz.

İki gün önce asarız keseriz derken şimdi takıma hakaret etmek, evet, dönekliğin daniskasıdır arkadaş.

Ya her gün destekleyeceksin, ya her gün köstek olacaksın. Öyle iyi günde "Aslan Cimbom" kötü günde "... Cimbom" demekle hiç bir yere varamazsınız. Ne kendisinize bir yararı olur, ne burdakilerin gözünde bir değeriniz olur, ne de GS için bir yararı olur.

Artık kendinize gelin, her maç konusunda 5 atarız 8 atarız gibi yorumlar görmekten bıktım, yapmayın artık şunu, açıkçası yorumsal bir değeri de yok zaten.

Buyrun ilk 3 sayfada 5-6 kişi gözüme çarptı direk.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...-3-galatasaray-bursaspor-2-eylul-20_30-a.html

O buralarda "liseli stayla" takınıp yok beşiktaşa 5 atarız, 7 atarız, 8 olsun, diyenler bugün takıma en çok küfür edenler. Çok ilginç değil mi?

Önce rakipleri hor görmeler, biz ligi bunların en az 20 puan üstünde bitirirz falan, şimdi de yok Melo'ydu, yok Hakan'dı. BIRAKIN ARTIK BU İŞLERİ!

Yorumlara okumaktan sıkıldım, resmen dönekliğin daniskasını yapıyorsunuz.

İki gün önce asarız keseriz derken şimdi takıma hakaret etmek, evet, dönekliğin daniskasıdır arkadaş.

Ya her gün destekleyeceksin, ya her gün köstek olacaksın. Öyle iyi günde "Aslan Cimbom" kötü günde "... Cimbom" demekle hiç bir yere varamazsınız. Ne kendisinize bir yararı olur, ne burdakilerin gözünde bir değeriniz olur, ne de GS için bir yararı olur.

Artık kendinize gelin, her maç konusunda 5 atarız 8 atarız gibi yorumlar görmekten bıktım, yapmayın artık şunu, açıkçası yorumsal bir değeri de yok zaten.

Buyrun ilk 3 sayfada 5-6 kişi gözüme çarptı direk.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...-3-galatasaray-bursaspor-2-eylul-20_30-a.html

Ya futbolu pek bilmiyorlar ya da yaşları küçük. Başka açıklama bulamıyorum.

yine başlamışız takıma sallamaya..

hatalar olacak elbet. mücadele etmeyen-hiçbir atağa giremeyen takım olsak anlarımda.

sadece hatalar yüzünden berabere kalınan maçtan söz ediyoruz.

geçen sene inönüde yine kötüydük-hatta o gün berbattık muslera kurtarmıştı bizi.

sol bek-hamit-melo vs tarzı oyunculara sallamayada gerek yok. hamit-amrabat-melo için zaman lazım..

barca-real bir çok takımıda görüyüroz berbat oynuyorlar.

şu anda vitesi büyütmedik. zamanla olacak işler bunlar.

medyanın rüya takım muhabbettine aldanmayın. hiçbir takım 2 hafta da müthiş top oynayacak bri kural yok.

penaltı cart curt meselerine girmiyorum.

transfer sezonu bitmeden gidenler veya gelecekler netleşmeden takım rayına oturmaz.

geçen sene-ara transfer dönemide bu takımı etkiliyor bence.

Sanki 3-3 değilde 3-0 bitmiş maç. Bu ne eleştiri bu ne karamsarlık yahu ? Avrupa'nın önde gelen takımlarına bakın Barcelona zor yırttı, R.Madrid yenildi.

Azıcık sabredin, gelmeyin medyanın "Rüya Takım" gazına.

Zaten Rüya takım demek saçmalık. Biz yıldızlardan oluşan bir kadro değilizki. Geçen seneki kadronun üstüne bize level atlatan bi adam transfer etmedik. Transfer ettiğimiz adamlar iyi adamlar evet ama kadroyu daha zengin hale getirdiler. Ama geçen senenin bi gömlek üstü bi takım olmayız. He kaka gelir o çok uçuk tabi ama bi nene bile gelseydi sınıf atlardık.

Bizim artık daha keskin net skorer adamlara ihtiyacımız var.

Sakin arkadaslar. Takim bomba gibi.

Puan kaybedilecek tabii ki. Hem de ligin en zorlu deplasmanlarindan Inonu. Ilk 3 hafta en onemli maclari bitiriyoruz. Hep destek, tam destek!

Geri
Üst Alt