- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos
Bu Beşiktaş'a Arena'da tarihi fark atmamız lazım..
Bu Beşiktaş'a Arena'da tarihi fark atmamız lazım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander'in yerine Burak ile başlamamız gerektiğini düşünen arkadaslar ben farklı bir mac mi seyrettim Allah askınıza? Ne yaptı Burak dün aksam? Hamit ne kadar hazır degilse Burak da onun kadar hazır degil. Ayrıca biz dün aksam oyun olarak kötü degildik sadece konsantrasyon eksikliğini fazlası ile hissettik. Oyuna hükmettiğimiz anlar cogunlukta olmakla birlikte maci bir türlü kontrolumuz altına alamadık. Eğer one gecseydik bu maci rahat rahat alırdık. Oyunun kontrolunu ikinci yarıda elimize alamadık, ama Beşiktaş da alamadı zira böyle bir düşüncesi yoktu. Yoksa kötü oynadığımızı söylediğiniz ikinci yarıda iki tane pozisyonunu söyleyin bana Beşiktaş'ın? Fakat sonuc olarak hakkı beraberlik olan maci yanlış bir penaltı kararı ile Berabere bitirdik.
Yanlız ceza sahamız etrafında kullanılan her serbest vuruşun bir sekilde Muslerayi kontrpiyede bırakıp gol olmasına uyuz olmaya başladım artık. Su yerleşim sorunlarını halletmemiz lazım..
Aslında sezon başında takımdan beklettim çok üst düzey değildi zaten. Geçen sezon mesela 7-8. haftalardan sonra muhteşem bir takım olmuştuk. Bu sezon 7-8 olmasında 5.haftadan sonra harika bir takım olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca kötü oynadığımız bir günde bile 3 gol atabiliyorsak işler o kadarda kötü gitmiyor demektir. Medyaya bakmayın siz herkesin Galatasaraydan beklentisi üst düzey olduğu için bu beraberlik bile kötü sonuç olarak görülüyor. Mesela dün yanlı Rıdvan ı izledim. Galatasarayın son 3 maçında 6 gol yediğini ve bunun kötü olduğunu söylüyor. Sayalım kimlerden yedi. fb den 2, kasımpaşadan 1 (ve ben bu kasımpaşanın lig sonunda ilk dörtte olacağını düşünüyorum) ve bjk den 3. Evet rıdvan çok sıradan takımlardan yemişiz bu golleri ve o yüzden Galatasaray kötü oynuyor dimi. Bırakın bu işleri Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Galatasaraya kafa tutabilecek bir takım yok.
Beşiktaş hırslı istekli iyi mi oynadı? 3 golüde kalemize biz attık onun dışında var mı bir pozisyonları? 2. yarı top onlarda oldu ama bizim ilk yarıda oynadığımızın %50'si kadar oynamadılar. Uzun top atıp durdular hakem her hava topuna faul çaldı. Zamanın olduğunda bir daha izle ilk 45 dk yı ben böyle top oynayan Galatasaray görmedim. Süperdi süper. Kendi kalemize golleri atmasaydık Umut'un kaçırdıklarınıda say Beşiktaş 5iktaş olurdu.
Elmander'in yerine Burak ile başlamamız gerektiğini düşünen arkadaslar ben farklı bir mac mi seyrettim Allah askınıza? Ne yaptı Burak dün aksam? Hamit ne kadar hazır degilse Burak da onun kadar hazır degil. Ayrıca biz dün aksam oyun olarak kötü degildik sadece konsantrasyon eksikliğini fazlası ile hissettik. Oyuna hükmettiğimiz anlar cogunlukta olmakla birlikte maci bir türlü kontrolumuz altına alamadık. Eğer one gecseydik bu maci rahat rahat alırdık. Oyunun kontrolunu ikinci yarıda elimize alamadık, ama Beşiktaş da alamadı zira böyle bir düşüncesi yoktu. Yoksa kötü oynadığımızı söylediğiniz ikinci yarıda iki tane pozisyonunu söyleyin bana Beşiktaş'ın? Fakat sonuc olarak hakkı beraberlik olan maci yanlış bir penaltı kararı ile Berabere bitirdik.
Yanlız ceza sahamız etrafında kullanılan her serbest vuruşun bir sekilde Muslerayi kontrpiyede bırakıp gol olmasına uyuz olmaya başladım artık. Su yerleşim sorunlarını halletmemiz lazım..
Kimle oynarsak oynayalım 3 maçta 6 gol fazla. Yenilen gollere baktığımızda ise durum karisik, giderilebilecek Bireysel hatalardan gol yediğimiz icin şanslıyız, umutlanabiliriz; ama 50 milyon kere milli olmuş oyuncularımız hala amatör amatör hatalar yapıyorlar sınır krizine de girebiliriz..
Burak ile Umut ilerde top tutmakta zorlandılar dün. ELmander en azından kafayla, yerden, iterek kakarak o topu orada tutuyordu.
İlk 30 dakika harika oynarken sonradan düşmemiz sanırım rehavet ve Melo,Hamit,Semih gibi antrenman eksiği, fizik esiği olan oyuncular dolayısıyla oldu.
Burakla Umutu görmekte yarar var. Durum çok karışık abi. Ben umutun olumlu olacağını biliyordum. Fakat bu kadar olumlu işler yapacağını tahmin etmemiştim. Eminim Fatih hocada tahmin etmemiştir. Umut böyle bir patlama yapınca işler iyice arap saçına döndü diyebilirim. Dün gece sahada 2 tane savunmacı forvetimiz vardı. Umut ve elmander. Bu iki oyuncunun en önemli artıları savunmacı forvet olmaları. Elmander ikinci yarı sahada yoktu diyebilirim. ilk yarı iyiydi. Geçen sezona göre form grafiğinde düşüş var. Yani uzun lafın kısası şuan ki durumda Burak ilk 11'de oynayacaksa eğer kesilecek oyuncu asla umut olmaz.. Burak Elmanderin sahada yaptığı katkıyı ne kadar yapar, özellikle savunmaya verdiği katkıyı ne kadar yapar orası tartışılır..
Katilmiyorum. Burak mutlaka 11´de olmali. Elimizdekilerden farkli oldugu icin aldik zaten.
Elmander ve Umut cekisecek, suanda Umut önde.
Zaten 20 dakika oynadi Burak. O anlarda baski bile yapamiyorduk.
Burak´a 1 top geldi, o da penalti oldu zaten![]()
Bir pozisyon vardı süper paslaşmalardan sonra Selçuk havadan defans arkasına Elmander'e pas attı ama Elmander kaleciyle karşı karşıya pozisyonda iyi vuramadı.Eğer o pozisyon gol olsaydı kesin toplu kuş ölümleri olurdu,bunların içine barça kaçmış diye
O pozisyonu yayınlayabilen olur mu acaba?
Geçtiğimiz sezonun ardından Fatih Terim'i eleştirecek değilim(ki kimsenin de buna hakkı yok); ancak Allah aşkına ikinci yarının başında yapılan Melo-Amrabat değişikliğinin mantığı nedir çözemedim ben. Anlayan varsa lütfen açıklasın.
Burak ile Umut bizde ts de olduklarından daha verimli olurlar..ama şimdi degil, açıkça görülüyor Burak hazır degil, uyum sağlanamamış. Bu Burak icin Elmander den vazgeçmek hem haksızlık olur hem vicdansizlik. Dün ilk yarı gercekten çok iyiydi Elmander. Umuta çok iyi derken Elmandere kötü diyemeyiz, hem aynı tip oyuncular hem de bana kalırsa aynı performanstalar su an, sadece umut 90 Dakika'ya daha iyi yayiyor performansını, Elmander de 60 dan sonra niyeyse düşme basliyor. Belki psikolojiktir, isler yolunda gitmeyince kulübede Burak in olduğunu ve çıkacak ilk adamın kendisi olduğunu seziyorsunuz o da mutlaka. Oyuncuyu bozar bu.