STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

ben daha ligler başlamadan kaka başlığında "bu takıma kaka değil gol vuruşu üst düzey bi santrafor lazım" demiştim bazı renktaşlar "bu takıma santrafor lazım diyen futboldan anlamıyodur" dediler.

bizim santrafor yapımız belli. fizik gücü üst düzey, hucüm pres anlayışı üst düzey ama son vuruş becerisi vasat olan santraforlara sahibiz. fenev, kasımpaşa, bjk maçları ortada. 5-6 net pozisyondan 1 gol zor çıkarıyoruz pozisyona girmede sıkıntımız yok ama gole çevirmede sıkıntımız büyük. biz şampiyonlar liginde başarı hedefliyorsak bize yarım pozisyondan gol çıkaracak santrafor lazım.

bizim madem kaka'yı alabilecek ekonomik gücümüz var bu parayı fizik gücü ve hücum pres anlayışı umut elmandere eş ama gol vuruşu onlardan çok daha iyi bi santrafor için kullanmamız en doğru seçim olur.

Bence dün biz 6 gol attık.İlk yarı çok iyi oynadık.3 tane bireysel hatadan gol yedik ama geriye düşmemize rağmen maçtan kopmadık.

Bir kaç lafım var eleştirim var teknik heyete.Emre Çolak'dan libero olmaz.2 yari Melo çıkması hataydı.Onun yerine hamit çıkması daha mantıklı olurdu.

Muslera gene ilk maçlardaki sıkıntısı sürüyor.Her gelen top oluyor(kasımpaşa maçı dahil).Tekrar form tutması lazım şampiyonlar ligi başlıyor.

arkadaşlar bana acilen maç sonu istatistikleri lazım.bizden iyi oynadıgını iddia eden bi bjk li arkadaş var.nerden bulabilirim tabloyu,yada acilen buraya koyabilirmisiniz bilen varsa..?

Sporx.

WPLGP.png

ben daha ligler başlamadan kaka başlığında "bu takıma kaka değil gol vuruşu üst düzey bi santrafor lazım" demiştim bazı renktaşlar "bu takıma santrafor lazım diyen futboldan anlamıyodur" dediler.

bizim santrafor yapımız belli. fizik gücü üst düzey, hucüm pres anlayışı üst düzey ama son vuruş becerisi vasat olan santraforlara sahibiz. fenev, kasımpaşa, bjk maçları ortada. 5-6 net pozisyondan 1 gol zor çıkarıyoruz pozisyona girmede sıkıntımız yok ama gole çevirmede sıkıntımız büyük. biz şampiyonlar liginde başarı hedefliyorsak bize yarım pozisyondan gol çıkaracak santrafor lazım.

bizim madem kaka'yı alabilecek ekonomik gücümüz var bu parayı fizik gücü ve hücum pres anlayışı umut elmandere eş ama gol vuruşu onlardan çok daha iyi bi santrafor için kullanmamız en doğru seçim olur.

Bahsettiğin futbolcuyu biz alamayız. İkisi bir arada olunca 20-30 milyonlardan açılır kapılar. Berbatov bizim için ilaçtı. Bu sene herkes Burak'a çok güveniyor. Burak tutarsa akar gideriz. Tutmazsa başımız belada demektir.

Hamit kötüydü fakat Aydın girince takım daha kötü bir hale büründü. Çünkü Hamit topsuz oyunu çok iyi oynuyor ve çok iyi yer tutuyor tabi bunu bizim futbol ordinaryuslarımız göremiyor.

arkadaşlar bana acilen maç sonu istatistikleri lazım.bizden iyi oynadıgını iddia eden bi bjk li arkadaş var.nerden bulabilirim tabloyu,yada acilen buraya koyabilirmisiniz bilen varsa..?

beşiktaşta hiç bi numara yok zaten dikkat edersen bütün beşiktaşlılar iyi oynadık diye değil iyi mücadele ettik diye övünüyolar.

beşiktaş eski fenevbahçeye dönmüş. fernandesin etkili kullandığı duran toplardan başka bi halt yok. orta sahadan duran top kazansalar fernandes ceza sahasına kesiyor. tıpkı eski lugano luciano servetli fenev gibi.

Bizim sağlam bi bitiricimiz olsun, iddia ediyorum burda kimse 5-0'ı beğenmez. :D Müthiş top yapıyoruz, sağdan soldan ortadan havadan karadan gelip pozisyon yapıyoruz ama gol yok işte.. :tiphat:

Beşiktaş'ın 3 golü de bizim hediyemiz. Hatta birini bizzat kendimiiz attık. Hele Hakan'ın poziyonu binde bir olabilecek birşey.

Beşiktaşada medyaya da böyle bir maç lazımdı zaten bir taneside Galatasaray çok daha iyiydi diyor mu demezler bu kadar basit. Gol olması gereken pozisyonları çeviremiyoruz çok ilginç. Bunu Kakayı alıp çözebilirmiyiz bilemiyorum ama umarım basit golleri kaçırmayız Burak belki daha iyi olur bu konuda.

Iyiyiz iyi, rahat olun. Ilk haftalarda hatalarimizi görüp düzeltmek herzaman iyidir. Bu takim hicbir Galatasarayliyi utandirmaz

Beşiktaşada medyaya da böyle bir maç lazımdı zaten bir taneside Galatasaray çok daha iyiydi diyor mu demezler bu kadar basit. Gol olması gereken pozisyonları çeviremiyoruz çok ilginç. Bunu Kakayı alıp çözebilirmiyiz bilemiyorum ama umarım basit golleri kaçırmayız Burak belki daha iyi olur bu konuda.

Zaten Burak tutmazsa ayvayı yedik.

Geçen sezon olan İBB ile açılış maçını hatırlayın. İçlerinden geçeceğiz hepsinin.

Bu takıma Zarate tarzı dikine seri kateden bir adam alınması şart.

Takım kötü değil forvetler bu kadar gol kaçırınca bütün takımın motivasyonu düşüyor. 9 kişi bütün yapması gerekenleri yapıyor ama ilerideki ikili bomboş pozisyonları gole çeviremiyor. Ben Selçuk veya Emre olsam bu kadar gol kaçıran forvetlerle pas atma şevkim kırılır.

Zaten Burak tutmazsa ayvayı yedik.

Ayvayı yemeyiz de önce böyle goller yemeyelim daha doğrusu armağan etmeyelim. Öyle ya da böyle golü buluyoruz zaten. Hamit'in ve Melo'nun daha iyi olmasıyla mevcut sıkıntıyı çabuk atlatırız.

bu takım bu sene şampiyon olur. hiç canınızı sıkmayın

İlk yarıdaki oyunumuzu diğer maçlara yansıtalım, 34 maçta 30 galibiyet alırız.

3iUZv.jpg

Geri
Üst Alt