STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

haklısın kardeşim önde umut-elmander kendini parçalıyor ama millet formayı onlara çok görüyor.
aynen renktaş ben her maç arenada çıplak gözle izliyorum inanın elmander-umut rakibi öeyle bir bozuyorki adamları 60 tan sonra bitiriyorlar burda herkesde burak yılmaz sevdası var ş.liginde onun sayesinde 2.turdayız doğruya doğru ama inanın takım oyununa katksısı sıfır pozisyona giremiyoruz onun oynadığı maçlarda

Elmander'e fizik olarak iyi durumda diyorsanız tartışmaya bile gerek yok zaten :)

Kadro çok iyi olmuş. Ilk görünce hamit ve amrabat niye yok dedim. Hamitin cezası aklıma gelmedi. Onun dışında çok iyi kadro bitek emrenin tarzını sevmiyorum ama hoca 'amrabat hazır değil' diyorsa öyledir.

Bursa maçına da yedek başlayacaktır. Fatih Terim hak edene formayı veren bir isim. Beşiktaş maçındaki başarılı performanslarından ötürü Umut-Elmander ikilisini bozmak istemedi sanırım. Başka bir sebep aramaya lüzum yok diye düşünüyorum, öyle umuyorum en azından. Dany-Cris ikilisiyle güzel bir seri tutturduğumuz zaman Semih de kenarda beklemişti. Fatih Terim kazanan takımı bozmayan bir hoca.

Burak olsam, yerime oynayan yeteneksizleri gördükçe, sinirden kendimi tokatlardım.

Sneijder kesinlikle 2. yarının başında girmeli(ne olursa olsun.takım iyi gitse bile)

elmander-umut 2 lisi ile başladığımız maçlarda 6 maçta 5 galibiyet bir beraberlik var oda inönudeki 3-3 luk maç

vay be schalke son saniyerlde golü yigerek yenildi. ligin en kötü takima karsi bide :D

Bi arkanıza yaslanıp maçı izleyin ya. Herkes kendini td sanıyor. Bu adam geçen sene şampiyon yapmış bu sene son 16 ya sokmuş ne yapsın yani. Kaldı ki kendini size ispat etmek zorunda da değil. En iyi dönemimizde saçma sapan yorumlar , eleştiriler geliyor. Millet hoca bırakırsa Mourinho gelecek sanıyor hey Allah'ım

Bu arada maça çıkan kadro maçı ilk yarıda koparabilecek bir kadro.

:yenieek:

Mourinho kimki FATİH TERİM'in yanında. 10 tane mou ya değişmem hocamızı.

furth bile yendi schalke'yi :asd:

Şimdi ben Burak karşıtı değilim, ama çok da sevmem. Lakin burada bazı noktalardaki hatasını söyleyince kapaklı muhabbetler yapılıyordu. Hoca Drogba'yı istiyor ve 2 maçtır oynatmıyorsa demek ki o da memnun değil bişeylerden. Geçen seneki takımımızda forvetler daha az atıyordu ama daha faydalılardı. Hoca onu istiyor sanırım.

Burak da kafasını ellerinin alacak ve düşünecek.

Valla bu Schalke yine berbat gidiyor, adamlar yine yenildi. Belli bir sitemleri hala yok, teknik direktörü yok, bizim oyuncular form tutarsa sistem tam oturursa tokatlar göndeririz onlari.

Bu arada statta Cendere sesleri

Emre yerine eray İşçan oynasaydı orta sahanın solunda, daha mutlu olurdum, Net..

Bakıyorum da herkes teknik direktör olmuş.Fatih Terim gibi hocalara boşuna para veriyoruz.

Amrabat Drogba, Eboue, Melo, Sneijder gibi yabancların yokluğunda bile kadroya giremiyorsa bu isimler kadroya döndükten sonra daha kulübeyi bile zor görür.

Şimdi ben Burak karşıtı değilim, ama çok da sevmem. Lakin burada bazı noktalardaki hatasını söyleyince kapaklı muhabbetler yapılıyordu. Hoca Drogba'yı istiyor ve 2 maçtır oynatmıyorsa demek ki o da memnun değil bişeylerden. Geçen seneki takımımızda forvetler daha az atıyordu ama daha faydalılardı. Hoca onu istiyor sanırım.

Burak da kafasını ellerinin alacak ve düşünecek.
aynen öyle burak sahada güçlü olur oynar bizde alkışlarız ama inanın çift forvet oynayacaksak kesinlikle diğer forvet burak olmamalı 4-2-3-1 sistem değişirse burak ilerde tek oynayabilir

Valla bu Schalke yine berbat gidiyor, adamlar yine yenildi. Belli bir sitemleri hala yok, teknik direktörü yok, bizim oyuncular form tutarsa sistem tam oturursa tokatlar göndeririz onlari.

Bu arada statta Cendere sesleri

Bursada hep stadda Cendere caliyor.bir kac kez denk geldim.

Geri
Üst Alt