STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Kadro BERBAT.. Bu kadroyla yeniliriz buraya yazıyorum. Amrabat , Sneijder , Aydın neden oynamaz abi.. :mad:

Amrabat Drogba, Eboue, Melo, Sneijder gibi yabancların yokluğunda bile kadroya giremiyorsa bu isimler kadroya döndükten sonra daha kulübeyi bile zor görür.

Ona 10 milyon euro veren ile Emre Çolak'a bile tercih etmeyen kişinin aynı olması manidar tabi

Valla bu Schalke yine berbat gidiyor, adamlar yine yenildi. Belli bir sitemleri hala yok, teknik direktörü yok, bizim oyuncular form tutarsa sistem tam oturursa tokatlar göndeririz onlari.

Bu arada statta Cendere sesleri

bastos ve farfan haric adamlari yok üst düzey . bastosu ama eboue kilitler. farfani kim kilitler bilmiyorum ama :)

ne olursa olsun bu takim holbyden sonra orta sahadan dagilmis görmütüsünü veriyor. yeneris...ceyrek final kuralari ne zaman cekiliyordu :asd:

Bazı yorumları okuyacağıma gökmen özdenakı dinlerim daha iyi :SS:

Ona 10 milyon euro veren ile Emre Çolak'a bile tercih etmeyen kişinin aynı olması manidar tabi

Hak ettiğini de söyleyemeyiz. Bir zahmet bir şeyler yapsın o da artık. Amrabat'ın Emre Çolak'ı kesemeyişi Fatih Terim'in suçu değil. Takıma alınması dersen ise işte o tam bir fiyasko, ona diyecek laf yok.

belliki engin sağda kanat olarak oynamayacak, daha çok içeri girecek keza emre aynı şekilde solda amrabat sağda aydın başlasaydık birde ilerde çift forvet var kesinlikle ortsahayı tutamazdık ben bu şekilde oyunu tutucağımızı düşünuyorum

aynen.adamı küstürecekler bu gidişle

Niye küssün ki r'daş varmı böyle bir hakkı. Duygusal olmaya gerek yok daha fazla çalışacak formayı alacak. Ülke şartları düşünüldüğünde aldığı para inanılmaz. Biz ne zaman yabancılar gibi futbolu mesleğimiz olarak görürüz ve ona göre iş ahlakına sahip bir şekilde çalışırız o zaman bişeyler olur belki.

1 sene oldu galiba girmeyeli Selamun Aleyküm beyler :)

Amrabat da Emre de çok iyi değiller. İkisi de iyi olabilirler. Hoca kimi seçerse o oynar.

Bu adamlar oynamayacaksa niye 15 - 20 m euro bayıldık?
ben bu maç için konuşuyoruz snejder tam hazır deği amrabat yorgun afrikadan gelmiş aydın geri dönemiyor sence bu maçta bunları oynatmanın mantığı varmı il 11 de

Geri
Üst Alt